Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

bi guild geldi dün gece, bizim bölgemizn yanına yerleşebilirsin istersen dedi. eyvallah dedim eleman boğaya binmiş zırhlı fln geziodu. götürdü beni bölgelerine adamlar kasaba olmuşlar resmen resim atacam birazdan girince.

pati köyüne yakın aslında, eğer yerleşmek isteyen varsa, orayı tavsiye ederim. yıkmakla kimse uğraşmaz alman ve fransız elemanlar çoğunlukla.

Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Her yerde her malzeme yok, benim olduğum yerde makul odun,bolca taş,bol odun, makul kömür,malkul copper var ama iron,small leather, feather ve flax yok.

bir yer seçelim birleşelim ben lvl 21 carpenter oldum gün sonuna kadar 25 olur guild hall yapabilirim

6823, 6169 cordinatlar

evet güzel bir yer bulup guild kurup milleti toparlaya bilirsek tadından yenmez.

Bir el atın bir şeyler yapın toplaşın gelir gerisi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

resimleri ekledim kaynamsın arada.

Mosquito said:

bi guild geldi dün gece, bizim bölgemizn yanına yerleşebilirsin istersen dedi. eyvallah dedim eleman boğaya binmiş zırhlı fln geziodu. götürdü beni bölgelerine adamlar kasaba olmuşlar resmen resim atacam birazdan girince.

pati köyüne yakın aslında, eğer yerleşmek isteyen varsa, orayı tavsiye ederim. yıkmakla kimse uğraşmaz alman ve fransız elemanlar çoğunlukla.

Sosyal ağlarda paylaş

guard tower kırmızılara otomatik saldirio ama içine ok koyman gerekio

ve kilit koymazsanız binalara içindeki malzemeleri direk alabiliyorlar ama kilit olursa, lockpick ypaması gerek ve sadece 1 item alabilio her 1 saatte gibi bişi var sanırım.

bide başkaları binanı yıksa bile demoslihment gibi bişide kalio 24saat içindeki malzemeleri kurtarabilio olman gerek ama emin değilim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...