imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bingildak said: https://www.youtube.com/watch?v=eEBQ8GKlYIE baya kötü gibi bingildak bi şey yap oyunu aldırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 imamizer said: bingildak said: https://www.youtube.com/watch?v=eEBQ8GKlYIE baya kötü gibi bingildak bi şey yap oyunu aldırıyolar. Bedava ise alın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bedava gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bingildak bu forumun gizli gıcığı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Akirafes hype i yiyen bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 aki den değil wisp den çıktı hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Wisp inceleme yapmış, aki hypelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Her yerde her malzeme yok, benim olduğum yerde makul odun,bolca taş,bol odun, makul kömür,malkul copper var ama iron,small leather, feather ve flax yok. bir yer seçelim birleşelim ben lvl 21 carpenter oldum gün sonuna kadar 25 olur guild hall yapabilirim 6823, 6169 cordinatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bi guild geldi dün gece, bizim bölgemizn yanına yerleşebilirsin istersen dedi. eyvallah dedim eleman boğaya binmiş zırhlı fln geziodu. götürdü beni bölgelerine adamlar kasaba olmuşlar resmen resim atacam birazdan girince. pati köyüne yakın aslında, eğer yerleşmek isteyen varsa, orayı tavsiye ederim. yıkmakla kimse uğraşmaz alman ve fransız elemanlar çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 aldım oyunu sfsd hangi gemiye binip nereye geliyoruz şimdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Almanlar varsa sanayi hızlı gelişir abi peşini bırakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Cok fena hypelanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/618/085/e83.jpg Hype aboard kids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Herkes oynarsa zevkli olur da tek başına çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 havaların yurt genelinde kötü olduğu bir haftasonu... zamanlaması manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Abi istanbul baya iyi şu an boğaz manzarasında americano ile güneşleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mighty_THoR said: Her yerde her malzeme yok, benim olduğum yerde makul odun,bolca taş,bol odun, makul kömür,malkul copper var ama iron,small leather, feather ve flax yok. bir yer seçelim birleşelim ben lvl 21 carpenter oldum gün sonuna kadar 25 olur guild hall yapabilirim 6823, 6169 cordinatlar evet güzel bir yer bulup guild kurup milleti toparlaya bilirsek tadından yenmez. Bir el atın bir şeyler yapın toplaşın gelir gerisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bizim köy gg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 resimleri ekledim kaynamsın arada. Mosquito said: bi guild geldi dün gece, bizim bölgemizn yanına yerleşebilirsin istersen dedi. eyvallah dedim eleman boğaya binmiş zırhlı fln geziodu. götürdü beni bölgelerine adamlar kasaba olmuşlar resmen resim atacam birazdan girince. pati köyüne yakın aslında, eğer yerleşmek isteyen varsa, orayı tavsiye ederim. yıkmakla kimse uğraşmaz alman ve fransız elemanlar çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 adamlar bull u tamelemiş mi napmış annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 çal onu çal, binek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 O kule gibi şey ne çitlerin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ya o bull'dan ben de buldum ne güzel son sürat takılıyodum caldılar sonra yayan kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 guard tower kırmızılara otomatik saldirio ama içine ok koyman gerekio ve kilit koymazsanız binalara içindeki malzemeleri direk alabiliyorlar ama kilit olursa, lockpick ypaması gerek ve sadece 1 item alabilio her 1 saatte gibi bişi var sanırım. bide başkaları binanı yıksa bile demoslihment gibi bişide kalio 24saat içindeki malzemeleri kurtarabilio olman gerek ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 sadece adam oldürünce mi pk oluyosun? binamızı yıkar yada bir şeyler çalarlarsa bir kayıpları olmuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar