tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mighty_THoR said: eğlencemi buldum bozeesek ve woxdei denen iki yavşak var bundan sonra sıkıldıkça bunları kesicem. woxdeinin orda cabin kit falan var calıyorum ben. bi gece de ağırladı beni saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 olur öyle kitleri ben bırakmıstım tili lazım olan alsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi sen misin o ahahah pardon o zaman. 1 tane aldım zaten ama alırken böyle hırsız psikolojisi, etrafıma baktım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ama ayrı yere kurulmuşsunuz nerden bilecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 cheaz kavimler göçünde ilk kırılımı başlatmış hayırlı olsun sequo'dan beklerdim daha önce hiç gelmiyor etmiyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben tam olarak bu damage isini anlamadim sanirim. Melee ve axe skillim ayni diyelim. Elimde copper axe var, yumrukla ayni vuruyo. Biraz sacma degil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yer cok kötü hic resource yok ki acliktan ölecez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 martial arts kasın, stream izlediğim adam 45 critliyordu zırhlı adama yumrukla lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Martial artsın en büyük avantajlarından biri deli gibi odun topla onu yap bunu yap , sopa çat diye 2 dakikada bitiyor. Elle vurunca aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Martial arts iste unarmed daldiginda geliyor. Spor isini halledeyim geliyorum kosa kosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi buarada tsteyim ben gelen varsa, arda kimdi azönce geldi, khazax ile özel bisey konusuyoduk baska kanala gectik oyuzden sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 biraz önce grnkıng denen bastard god mode ile gelip tüm tarlamdaki herseyi hızlı hızlı alıp gitti. olm bu oyundada hile yapılıyosa cok vahim durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mighty_THoR said: kılıca gelince dünyanın en işlevsiz aleti criminalken lüzümsuz gear taşınıyoru öğrenirsin. burada ne demek istedin abi? Kılıç gereksiz mi çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi bune ya bug mudur hile midir anlamadım durduk yere 2 saniyede bir 16 hasar yemeye başladım ve öldüm. hiç bişey de vurmuyodu bana halbuki ve beyazdı aldığım hasar yani vuruş hasarı, atla koşuyordum üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bazen karakter vs görememe bugı oluyor alakasız yerde duruyor oysa ki senin dibinde göremiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ata binebiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 cagrus said: abi bune ya bug mudur hile midir anlamadım durduk yere 2 saniyede bir 16 hasar yemeye başladım ve öldüm. hiç bişey de vurmuyodu bana halbuki ve beyazdı aldığım hasar yani vuruş hasarı, atla koşuyordum üstelik. Atın kemiği batiyordur karakterin poposuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 at dediği boğa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 linen nereden bulucaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mortis said: Mighty_THoR said: kılıca gelince dünyanın en işlevsiz aleti criminalken lüzümsuz gear taşınıyoru öğrenirsin. burada ne demek istedin abi? Kılıç gereksiz mi çok acayip kötü grade bir kilic ti vursan vurulmuyordu birisi yere atmisti ondan aldim :D bedava mal bukadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 lel siz odunla uğraşın abi adamlar excalibur u yapmiş. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/531769445556338806/8F88F9A16D68715B1D57EF80027603B0814D669E/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bana lazim olmayan materyalleri guilddeki arkadaslara vermek istiyorum . atma huyum yoktur. ne onerirsiniz? sadece ekleme secenegi olan . disardan alinamayan stok binasi turevi var mi oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 cabin yap icine bosalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 dünkü hype'tan sonra kimse oynamıyor galiba şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 var oyunda adamlar 2. guild ne oldu. neyse ts geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar