Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

eğlencemi buldum

bozeesek ve woxdei denen iki yavşak var bundan sonra sıkıldıkça bunları kesicem.

woxdeinin orda cabin kit falan var calıyorum ben. bi gece de ağırladı beni saolsun
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

kılıca gelince dünyanın en işlevsiz aleti criminalken lüzümsuz gear taşınıyoru öğrenirsin.

burada ne demek istedin abi? Kılıç gereksiz mi çok
Mesaj tarihi:
abi bune ya bug mudur hile midir anlamadım durduk yere 2 saniyede bir 16 hasar yemeye başladım ve öldüm. hiç bişey de vurmuyodu bana halbuki ve beyazdı aldığım hasar yani vuruş hasarı, atla koşuyordum üstelik.
Mesaj tarihi:
cagrus said:

abi bune ya bug mudur hile midir anlamadım durduk yere 2 saniyede bir 16 hasar yemeye başladım ve öldüm. hiç bişey de vurmuyodu bana halbuki ve beyazdı aldığım hasar yani vuruş hasarı, atla koşuyordum üstelik.

Atın kemiği batiyordur karakterin poposuna
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Mighty_THoR said:

kılıca gelince dünyanın en işlevsiz aleti criminalken lüzümsuz gear taşınıyoru öğrenirsin.

burada ne demek istedin abi? Kılıç gereksiz mi çok

acayip kötü grade bir kilic ti vursan vurulmuyordu birisi yere atmisti ondan aldim :D bedava mal bukadar olur
Mesaj tarihi:
bana lazim olmayan materyalleri guilddeki arkadaslara vermek istiyorum . atma huyum yoktur. ne onerirsiniz?
sadece ekleme secenegi olan . disardan alinamayan stok binasi turevi var mi oyunda ?
  • Yeni Oluştur...