bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Trolle ne alakası var yahu. Hemen bir ötekileştirme çabası. Troll böyle olmuyor canım. Korede geliştirilen oyunlara dayali deneyimden yazdim onu. Suprise me =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 valla ben sahsen adamların cevap yazdıgını gordum sansımızı denerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mighty_THoR said: beni işten ulaşamıyorum boş vakti olan harbiden forumları bir zorlasın hatta birbirinizle fake tartışma yaşayın viral olsun. Guild mevzu ile ilgili topic actım; http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463738382204697/ Saldırın ırgatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bingildak said: Trolle ne alakası var yahu. Hemen bir ötekileştirme çabası. Troll böyle olmuyor canım. Korede geliştirilen oyunlara dayali deneyimden yazdim onu. Suprise me =) olm bişey dicem sen albion'da o kadar kasmıştın Annen inc. lead etmiştim vs ve orada çok daha lineear di oyun harita hatırlarsın. Tamam pvpsi daha uo gibiydi vs. de bu oyun daha sandbox hem. Senin için yaratılmış . Gel oyna direkt akarsın. 35 lira lan direkt çıkarıyor yani parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bebisim parasi sorun degil. 150 dolar olsa da basar alirim da ben sahsen bu tarz oyunlari pvp amaçlı oynuyorum. Bu oyunda pvp ve combatin adam olacagina ihtimal vermiyorum. Çok amatör ekip, motor felaket, kore baseli falan. Temeli patlak yani. Albionda anira anira pvp yapmak icin irgatlik yapiyorduk. Bunda irgatlik yapmak icin irgatlik yapiliyor. Farmville baya su haliyle. Pve, pvp, combat adam olursa ilerde yine bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ooo ark survival - tree of life kavgası. burda kaybeden sen olursun bingildak. akşam 8 de senide altında donla elinde odunla görürsek şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bingildak oyuna baslarsa, parasıyla ırgat olarak tutacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Evet iki oyun baya benziyor, baya kiyasladim birbiriyle hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Şehrin ilk shop'u BoneShop açılmıştır :D Akşam açılış kokteylı veriyorum uğramayı unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 şimdi şöyle bakıyorumda böyle olmaz mesela sol alttaki kimin evi ve tarlasıysa bu iş böyle yürümez. Dış duvarı da bitirip kapıları kilitleyip ondan sonra sırayla bütün binaları yıkıp sakin sakin düzenli bir şekilde herkese sur içinde x bina hakkı verip yerleşmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi nasıl organize edecez onu, imkanı yok oyle bir organizasyonun dun bile 3 kisi calısıyo 5 kisi yatıyo duvar ormede. onemlı olan bu bınaları cekerken hıza almak, o hızayı olusturmak ıcın ıste yavas yavas duzenleme yapabılırız ama tarla olayına katılıyorum soyle buyuk alan cevırmeyın arkadaslar cıtlerle. kucuk tarlalarda gayet ıs goruyor. tarlarları mesela maksimum 1 bina boyutu olacak kadar belirleyelim kisi bası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ölçüm yapin bina boyutuyla. Google excel tablosu yaratin. Ebat dilimlerine gore hücreleri yerleştirin. Slotlara kisileri assign edin. Aksi hareket edeni yikarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bombilo said: Şehrin ilk shop'u BoneShop açılmıştır :D Akşam açılış kokteylı veriyorum uğramayı unutmayın :) şu tepe cok tutuldu, aksam oraya bir bina dikiyim. Oturur gündüz çay içer köy'e bakarım.İleride iyi para eder satarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 beleştepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bence bir spreadsheet açalım herkes yazsın nickini, kim var guildde bakalım, liste oluşsun. Herkese sınırlı bir alan verilsin. Örneğin 2 bina koyma + etrafa workshop kuyu, tarla gibi küçük şeyler koyacak yer.. Eski şehirde guild hall ve crafting bianları olsun.. Çevresi yerleşim yeri olsun. Böle olursa baya yer kalır bence ve düzenli olur. çünkü bazı arkadşlar 6-7 tane bina atıyor etrafa bazıları 1 tane atacak yer bulamıyor. . Bir crafting binasından bir sürü var vs. çöp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Teamspeak server ayaga kaldirdim pati koyu icin, 32 kisilik ama ne yazik ki, free edition. Bilgileri Mighty ye gondericem, aksam ondan aldikca gelirsiniz, ben biraz gec girebilecem. Cem sen de bidi bidi etme, dinoyla ne isin var, surda sunu 2 ay oynayacaz, kak gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ark oynamıyorum abi şu an, destiny oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Masticore said: Mighty_THoR said: kariyer olarak düşünüyorsan başlama,blacksmith kas :) Ben tinker kasiyordum 22 de bıraktım. Hiç bişey yok lan yapıcak asdad Tailor'la devam edicem sanırım. 25 yapta en güzel kilitten yapılıyor lockpick falan imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 beyler guildi ikiye bölmek bu kadar zor değil. surları ortadan ikiye böldüğümüzde bir tarafın duvarına yalnızca guild 1'in, bir tarafa ise guild 2'nin adamları kuleleri yerleştirecek. bu sayede guildler kendi taraflarındayken taranmayacak. ha diğer tarafa geçilirse seks olur da yani temelde aynı binaları dikeceksek zaten diğer tarafa geçmem ben ölsem. neyse ben dişçiden döndüm. Tarık Mengüç emrinize amade. ölümüne duvar inşaatı başlasın. bu gece bu duvar bitecek. her gece winter is coming lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 * akirafes said: Baba selamlar Adam Kurt.ev barkla ugrasmiyor . kesif yapiyor ,ogreniyor oyunu. **motorlu arac olayindan hoslanmadim.tasarlayacaklar sanirim. [video]https://www.facebook.com/oddonegames/videos/vb.181084158671777/635798226533699/?type=1&theater?feature=oembed" width="459"> *sizin bolgedeki yaratiklar spawn olduktan hemen sonra binaya zarar verecek hamleyi yapmadan ölmesi icin kac kulenin ayni anda atack vermesi lazim . Deneyecek arkadasim paylassin lutfen.plan yapiyorum *yaratiklar gece lambalarina saldiriyorlar sanirim. oyuncular lambalarimiz kayboluyor yazmislar foruma.*simdiye kadar bilgi paylasan arkadaslarima tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Gladmir said: Teamspeak server ayaga kaldirdim pati koyu icin, 32 kisilik ama ne yazik ki, free edition. Bilgileri Mighty ye gondericem, aksam ondan aldikca gelirsiniz, ben biraz gec girebilecem. Cem sen de bidi bidi etme, dinoyla ne isin var, surda sunu 2 ay oynayacaz, kak gel. Abi bende var zaten pati icin kurdugum mesajimi görmedinizmi lan dsfgsdg onhtp.xyz agar falanda oynadigimiz yer, burayi acik tutuyorum sirf pati icin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Aksama kadar su raporumu bitiriyimde bende gelicem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi bide artık yapabilenler şehir içi ışıklandırmaya başlasın karanlıkta doğuyor yaratıklar şehir içinde spawn oluyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi isiklandirma icin full kömur dolmasi lazim degilmi o zimbirtilarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Zevkli görünüyorda, çok şikayet varmış gelip her bir haltı çalıyorlar birde oynamadığında çok hızlı herşey çöküyormuş? Ne gibi sıkıntılar var :D birde oyun kaç GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar