Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 lan çok fena işteyim ama aklım orada. malzeme ihtiyaç ve stok listesi de lazım. trello mu kullansak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 https://trello.com/# ToL pati trello [email protected] yada buradan özel mesaj atarsanız yetki ile trelloya işleyeyim sizi yanına da ne skill ne materyal istediğinizi koyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ırgatlar nerdesenız koca sehrı hırkızlardan tek basıma korumaya calısıyorum ha bu arada aksam duvarlara malzeme tasıyıp ınsaatı bıtırıp, yıkılanları coinle tamır etmemız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paticik köyü ha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mithat said: KORASH KIM LAN ROBINSON BENIM HERSEYIMI ALDI ÖLDÜRÜP HERİF kovaladım ibneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 *yine mi patates! pismis patates diger yiyeceklere gore ayarsiz ölçüde doyuruyormus. nerf gelmeden patates tarlasi işine girebilirisniz.zaman kazandirabilir.linkten rakamlara ulasabilirsiniz https://treeoflifewiki.org/Cooking *Daha once yerlesin diye onerdigim haritanin sag ustundeki mithrilli bolge icin amerika serverinda buyuk bir savas varmis. pk lar icin bandit kamp isteginde bulunmus bir oyuncu. * Mithat said: Babacım zombi :) arrow kulelerin yaratiklara atack vermeleri icin ok yerlestirmenize gerek yokmus. bilgi işinize yarar umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Babacım bir bölge için başkalarıyla savaşmayı geç , daha köyün içinde spawnlanan zombilere kafa tutabilecek kıvamda değiliz , 1-2 kişi oluyor zombilerin tamamına kafa tutamıyoruz yıkılıyor hop tekrar coin tekrar düzenle vs vs. Yani köyü önce bir toparlamamız lazım , daha oohooo ondan sonra milletle kapışacak güç falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abı su gordugunuz 1 haftada oldu oyle dusunun, bu hızla baya ılerlerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Patates harbiden cok underrated su anda. Bizim bolge de yabani olarak yetisiyor, tek sorun tohum u geri alma orani dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 köyde hasar büyük beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 tepeden bi ss alın nereler dağılmış merak içinde herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 arkadaş gelin şu trelloda ayarlayın skinizi falan. yada başka platform. Eve geçince el atıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 mighty senin zulayı patlatmişlar lockpick ile her 2 saat'te 1 item calınabiliniyor. http://i.imgur.com/ovv98tr.jpg Sağlam kilit isteyenler Karaca marka kilit alsınlar ömürboyu garantili. Oyun içinde beni bulun yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 su harita guzel olmushttp://sylore.com/tree-of-life-map-and-item-share-list/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Aksam topluca iron farm a gitmek lazim Sehrin kapilarini acilen yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ben bu aksam almayı düşünüyorum oyunu ama paticiğin köyüne dahil olabilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi sehirin kapilarini yapsanda kitleyemiycez cünkü guild'e alamiyoruz herkes bu sefer alınamayanlar dısarıda kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 guild 2 yapıcaz 2 için alternatif kapı yapacaz mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ovchinnikov said: ben bu aksam almayı düşünüyorum oyunu ama paticiğin köyüne dahil olabilecek miyiz? http://forum.paticik.com/read.php?42,8069421,8069421#msg-8069421 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Masticore said: abi sehirin kapilarini yapsanda kitleyemiycez cünkü guild'e alamiyoruz herkes bu sefer alınamayanlar dısarıda kalıcak en azından duvarları bıtırmemız lazım, sehirde oyle ahım sahım bı hasar yok, bianalrınız coinlerle duzeltırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Tas kuleler baya is yapiyor zombie ler icin ama bu sefer de guild disindan olanlar PK iseler o anda onlara da saldiriyor olacak. Yani alternatif kapi bir sorunu cozuyor ama gerisi yine problemli. Alliance sistemi lazim oyuna yada guild kapasitesinin artmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ağalar yazılanlardan heyecanlanıp oyuna dahil oldum. Vasıfsız eleman olan bana ırgatlık eğitimi verirseniz sevinirim.Daş taşırım, mala vururum, boya yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 mala herkez vurur. uyaniga bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 akşam iç kapıları bitirir bu arada pati II yi kurar kapılardan birine pati II için guild lock atarız geri kalanlarına pati I için II den olanlar o kapıyı kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bu oyunun ofişıl forumu falan yokmu coşturalım orayı member sayısını yükseltin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar