Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben blacksmith kasmayı düşünüyorum ama ev yok :D Ev komple gitti şuan orası bomboş. Varsa birileri yardımcı olursa süper olur , yoksa kendi kendi carpentarlığımı kasıcam ev yapılabilir hale gelene kadar.
Mesaj tarihi:
Şu pati 2 guildi olayını artık yapalım bak guildden değilim diye önüne gelen kesiyor , ben kale güçlensin diye gidip duvarları yapmaya çalışıyorum başkası geliyo çat diye kesiyo ...
Mesaj tarihi:
Bu el arabasıyla kaya taş tasınıyor mu ? Tasınıyorsa bir önerim var. İç duvar varya guild'in oldugu orayı taş duvara çevirelim ve kapılarını bitirelim.

Bir kaç tane daha araba yapıp kayaları bitirelim... 8-10 kayanın birlikte durdugu yerler var.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Şu pati 2 guildi olayını artık yapalım bak guildden değilim diye önüne gelen kesiyor , ben kale güçlensin diye gidip duvarları yapmaya çalışıyorum başkası geliyo çat diye kesiyo ...

25 carpenter lazım guıld hall icin.

Bu arada ırgatlarım ben geldim, bugün duvarlara boya atacaz, gecikenin yevmiyesinden keserim :D
Mesaj tarihi:
Yahu, ic sehir deki butun kisisel evleri kaldirmak lazim.

Oraya besi hayvanlari ve tarlalari atmak lazim, kapiyi da yapip kilidi vurmak lazim ustune

Inekler tavuklar ne oldu, geyikleri birisi haciladimi diye dertlenmek cok gereksiz. ekinleri direk goturuyorlar zaten.
  • Yeni Oluştur...