Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kariyer olarak düşünüyorsan başlama,blacksmith kas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 duvar yaparken ben bı ıkı kucuk bınayı belediye olarak yıktım eger duvarların arasında kaldı ıse orayı tamır etmeyın baska yer baknı kendınıze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://i.imgur.com/kNIash9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mighty_THoR said: kariyer olarak düşünüyorsan başlama,blacksmith kas :) Ben tinker kasiyordum 22 de bıraktım. Hiç bişey yok lan yapıcak asdad Tailor'la devam edicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 vay arkadas ulan hem binami yikmissiniz hemde yerine ev koyup cit cekmissiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben blacksmith kasmayı düşünüyorum ama ev yok :D Ev komple gitti şuan orası bomboş. Varsa birileri yardımcı olursa süper olur , yoksa kendi kendi carpentarlığımı kasıcam ev yapılabilir hale gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 SenariouS said: vay arkadas ulan hem binami yikmissiniz hemde yerine ev koyup cit cekmissiniz... göçebe hayatı böyle gardaşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 neyse carpenterlik var yapariz bi tane daha da yer yok ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Masticore said: http://i.imgur.com/kNIash9.jpg Bizim tavuklar yer mi değiştirmiş Tavuk Sahibi Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 koye ilk tavugu ben getirdim lutfen unutmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Gladmir said: Masticore said: http://i.imgur.com/kNIash9.jpg Bizim tavuklar yer mi değiştirmiş Tavuk Sahibi Abi yok o tavuklari ben ilk getirirken cekilmis ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 KORASH KIM LAN ROBINSON BENIM HERSEYIMI ALDI ÖLDÜRÜP HERİF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Korax said: Bunun disinda iletisim sart aynen, ben pati icin bitane TS server kurmustum yarin veriyim girelim hepberaber. paticik tree of life grubu kursun birisde onun group chatini guildchat olarak kullanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Şu pati 2 guildi olayını artık yapalım bak guildden değilim diye önüne gelen kesiyor , ben kale güçlensin diye gidip duvarları yapmaya çalışıyorum başkası geliyo çat diye kesiyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bu el arabasıyla kaya taş tasınıyor mu ? Tasınıyorsa bir önerim var. İç duvar varya guild'in oldugu orayı taş duvara çevirelim ve kapılarını bitirelim. Bir kaç tane daha araba yapıp kayaları bitirelim... 8-10 kayanın birlikte durdugu yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 akşam pati II kuruyoruz sonra kendi aramızda çift kale maç yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mithat said: Şu pati 2 guildi olayını artık yapalım bak guildden değilim diye önüne gelen kesiyor , ben kale güçlensin diye gidip duvarları yapmaya çalışıyorum başkası geliyo çat diye kesiyo ... 25 carpenter lazım guıld hall icin. Bu arada ırgatlarım ben geldim, bugün duvarlara boya atacaz, gecikenin yevmiyesinden keserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 O KORASH KİMSE ÇIKSIN ORTAYA VE BENDEN ALDIKLARINI VERSİN , ONLARLA ÇALIŞIYORDUM BEN YA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 corumlu abi tamir ettigim shredderı tamır etme, ordan duvar geciyo az gerıye yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bu legacyde item dolu , kırmızı olduklarında cagırıırm sizi basın köyü cagrus iceriye girip citleri saga sola koyman , delirdi adamlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Yahu, ic sehir deki butun kisisel evleri kaldirmak lazim. Oraya besi hayvanlari ve tarlalari atmak lazim, kapiyi da yapip kilidi vurmak lazim ustune Inekler tavuklar ne oldu, geyikleri birisi haciladimi diye dertlenmek cok gereksiz. ekinleri direk goturuyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 inekleri calan olmasa sen napican butun gun oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bence guild olarak hepimiz pk olalim pk guildi olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Oyunda targeting olmadığı için yakında hepimiz pk olcaz zaten :D. Dün köye giren iskeleti keseyim derken 2 kişiyi gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mithat said: KORASH KIM LAN ROBINSON BENIM HERSEYIMI ALDI ÖLDÜRÜP HERİF banada daldı koşarak moba kestirdim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar