akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 daha şehir genişlerken duvardan once binlar atıldı mesela ben hem duvar tasırken hemde binamı kurdum aynı anda ben bile nasıl o kadar hızlı yaptım anlamadım . Tam Türk işi bu oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 domuz boku için bataklığa gittim, gece birilerinin yanında kaldım kira olarak domates tohumu verdim,bataklıktan domuzumu aldım sırtıma eve geri dönüşe başladım. geri dönerken adamların yanından tekrar gectim, domuzları vardı, dayanamadım belki boklamışlardır diye domuzların arasına girdim, ingilizce bilmeyeni ismimi bagırmaya basladı, onun domuzu çaldığımı düşündü ve 3 kişi beni öldürdüler. O boku almak istedim adamların yanından geçmemek için yolu uzattım, domuzumu aldım ve eve geri döndüm. bataklıktan eve geri dönüş oyuniçi 3 gün. çiftliğime ineklerimin arasına koydum domuzu. nescafe koymaya giitim geldim, yabancı biri domuzumu öldürdü gözümün önünde, batı sakini oldugu herhalinden belliydi domuz görmemişti ayı. ŞEHRİN DENİZ KENARINDAKİ YERLEŞİM YERİNE SUR YAPIN!!!! BİDE İNEKLERİMİ ÇALMAYIN LAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 akirafes said: daha şehir genişlerken duvardan once binlar atıldı mesela ben hem duvar tasırken hemde binamı kurdum aynı anda ben bile nasıl o kadar hızlı yaptım anlamadım . Tam Türk işi bu oyun . ahja sag tarafa once sen attın cabını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 günlük dizilerim bitiyor , geliyorum . Oyun yuzunden dizi performansımdan ödün verdim . Bol kahve lazım şimdi sabaha dogru hırsızlıga cıkıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben şehirin etrafını ağaçlandırma projesine girelim diyorum sınırları belli oldu artık şehrin bundan sonra da gereksiz bina atmayı verin. zaten bu kadarız. Eğer yeni insanlar gelirse de , kullılmayan binaları kaldırtalım vs. fidanları alıp şehirin etrafına dikelim, şehrin dibinde ağaçlar olsun misler gibi. hatta gönül ister ev kurmayın şehirin içindeki bi kısmı ağaçlık yapalım acil odun ihtiyacını karşılarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Iyide o agaclari ilk once bizImkinler kesiyor etrafa bir bak arkamizdaki su olmasa burasi çöl olucak . Hic bir yesillik agac kalmadi cevremizde. Cok hizli sanayilesiypr tam bir doga katliami yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 işte bilinçlendirecez fidanları tekrar dikecekler. resmen şehirin dibinde orman vardı ben başladığımda dün, bugün orman iice gerilere gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 orman ne ya, heryere sur atalım o haritadaki sağ alt ada komple bizim olsun küçük klanlara ilçe verelim küçük küçük vergi keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sen sus cagrus, her yere bina atmışın zaten das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ırgat lazım gelın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Oha o duvarlar ne oyle bu saate kimle hangi malzeme ile yaptınız onları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gelim mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gel gel life of ırgat zaten oyun dfdsf ama eğlenceli ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 son hali de bu oldu da ben dayanamıyorum artık yatıcam. yarın gündüz kalkıp ırgatlığa devam edicem. sdfhjag tarlabaşı gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 akirafes said: Oha o duvarlar ne oyle bu saate kimle hangi malzeme ile yaptınız onları ? butun gecedır calısıyoz ben, korax, birdman, Laraken vs vs malzemelrın bı kısmında yan koyden caldık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 15 saat ceza yedim ya ne zor işmis bu hırsızlık toplamda 3 silver kazandım ancak birazda ıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 salak salak troll adamlar gelmediği sürece biz yürür gideriz yahu. bi de mail atalım developerlara piratı pk yapsınlar permanent dfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bi de tarıkmengüçle(dfdsf patideki nickini unuttum) iki pk kestik durup dururken. keserle falan vurduk bi de fgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 tarıkmengüç benim abi ashjashgfaj abi adamlara ilk daldığımızda benim adamları bırakıp ineklerini sırtlayıp base'e koşmam efsaneydi ya ashfjakfsaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Cin seddi gibi olmuş duvarlaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ahaha aynen lan yazamadım da "napıyon lan" diye dsfsf. team speak şart bize dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sabahın bu saatinde kırmızı kırmızı dolaşırsan birde guilde iyilik fazla olan terzime guildimdeki yandaşlarıma yer acmak icin yıkmaya kalkınca pk saldırdı sanıp daldılar . Yaw bir isme bakın . YOk bizimkinler vahşi kırmızı ne gorurse dalıyorlar. zor kaçtım. kosarken yazamıyorsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Gece 5 itibari ile bitti! :)İşte yeni pati town. Yarında tam ortadan mega kanal projesine başlıyoruz! :DÖncesiSonrasıTower yapabilen carpenterlarda; isaretledigim yerde bıraz eksık bolum var orayı kapatmamız lazım.Diğer arkadaşlarda towerlara odun, ip taşıyıp inşaatın bitmesine yardımcı olsunlar lütfen. Akşam 10'dan itibaren çalışmaya başladık, bi ara 10-15 kişiydik, sabaha karşı 3 kişiye düştük. Yeni town'ın yüz ölçümü old-town'ın 4-5 katı kadar. Biri demişti ya tam türk oyunu diye, yeni townun duvarlar bitmeden içerisi doldu bile ahaha :D Ev koyacak yer bulamıyorum kendıme :D ---------------------- Hype train'e binmek isteyenler için newbie guide; http://forum.paticik.com/read.php?42,8069421,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi bu Carrion, Rotten Fish Flesh itemleri nereden buluyoruz? level 31 farming oldu bari en iyi farmdan yapayım diyorum da bulamadım bu itemleri wikide bile itemler yok sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Abi el arabasi sart ya, herifin biri yapmis tangir tungur tasiyodu mallarini sdgf Yan köyleri yagmaladim biraz, mining 12 oldu buarada. Mining BS gidicem sanirim. Bunun disinda iletisim sart aynen, ben pati icin bitane TS server kurmustum yarin veriyim girelim hepberaber. Bide iron sculpture cok lazim olacak, bulan olursa mutlaka saklayin sonrasi icin Binek olayini da cözmek lazim nasil oluyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar