SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mortis said: nasıl ya? gitti mi dün bizim taraflar tamamen? kim yıkıyor ki evi? playlerar mı zombiler mi? seninkilere bisey olmamis sansli herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 önüne gelen carpenter kasıp bina dikmesin o gördüğünüz taş duvarlar için lvl 30 lazım skill 25 den sonra zor gdiyor xp yi bölmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ne kasmak lazim su an icin onu cikaralim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 *Bir hesapta kac karakter yaratma hakkimiz var? Eger 1 ise ve guild üye sayisi sinirli kalacaksa 400 skill cap varken meslek paylasimi yapmak gerekir. *Oyun tutarsa gece yarilari telefonla uyanip, sehri savunmaya calisacagimiz gunler gelebilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 şöyle comunity olarak oynamak çok iştah açtı. her an aklım çelinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bide getirdigimiz hayvanlarda tureme gibi bir geyik var mi yoksa baya gathere ihtiyac var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Var diye tahmin ediyorum cunku gordugum her hayvan male ve female olarak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yeni başlayanlar için starter guide yazdım: http://forum.paticik.com/read.php?42,8069421,8069421#msg-8069421 biri bu baslıgın ilk mesajına ekleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bi de hayvanların pezevengliğini yapıcaz oyunda... Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bana hiç minecraft oynamadım deme... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 pezevenklik yapmayiz herhalde yan yana koysak yeter bence bu sirada horoz goren var mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 love potion gerekiyo, yan yana durunca bısı olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 csubasi said: *Bir hesapta kac karakter yaratma hakkimiz var? Eger 1 ise ve guild üye sayisi sinirli kalacaksa 400 skill cap varken meslek paylasimi yapmak gerekir. *Oyun tutarsa gece yarilari telefonla uyanip, sehri savunmaya calisacagimiz gunler gelebilir! 1) sanırsam 1 2) guıld uye sayısı sınırlaması artıp artmayacagı konusunda bılgı yok ekstra) yanımıza pati-II'yi kurarırz, her ne kadar bırıbırmızın craft bınlarını kullanmayacak olsadakda cok problem olmaz, biz size bınaları yapar verırız, sız dıkersınız butun bınlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Pirat geldi yine 2-3 inek kesti mount u çaldı gitti haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 the pirat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 http://steamcommunity.com/app/361800/guides/?searchText=&browsefilter=trend&browsesort=creationorder&requiredtags%5B%5D=-1#scrollTop=100 Turkce rehber hazirlamak isteyen arkadaslarıma yardimci link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Hemen bizim adanin yaninda soyle bir yerleske var. Baya duzenli ve guzel gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ulan 1 günde 47 sayfa ne konuştunuz laaan, yine hype'a başlamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 iki saat sonra ava çıkıyorum, benle gelecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 açıldı mı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 olum benim ev gitmiş, ki yıkılmamıştı, başka bi patinin kurulma aşamasındaki evi görünüyor orda. nası lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben giremiyorum servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 benim tower uçmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Acik su an serverlar. Patch cikti ufak. Ondan sonra acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Laraken said: olum benim ev gitmiş, ki yıkılmamıştı, başka bi patinin kurulma aşamasındaki evi görünüyor orda. nası lan? hayda ne olmuş ya? kim kesmiş evini ben bi de sen çıktıktan sonra çitleri tekrardan kapadım ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar