akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Allah rızası icin bir cooper ingot bir tanecik .
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Valla ben sabahtan beri haritanin obur ucunda tavuk kovaliyorum manyaklar gibi. Bunu bitirince copper isine giricem.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bathory abi banada feather lazım :D
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Valla farmliyorum bol bol. Simdi de kuzulara giristim lol.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 feather getirin aksam dogru düzgün ok yapalım kuleler ise yarasın.
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bence sehri bi duzene sokmamiz lazim once. Boyle yarisi disarida yarisi iceride biraz garip. Disarida o kadar ev varken sadece ortadaki 4 evi korumak icin o kadar kule, duvar vs ne bileyim.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aylık odemesı varmı 1 kere mı oduoz nasıl yapıoz baya farmvılle gıbı takılıoz mu koyun besleyebiliomuyum
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 takıbe aldım bende 30 lıra verıoz ve bıtıo dımı? tmm o zaman bakayım bı ara
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bathory said: Bence sehri bi duzene sokmamiz lazim once. Boyle yarisi disarida yarisi iceride biraz garip. Disarida o kadar ev varken sadece ortadaki 4 evi korumak icin o kadar kule, duvar vs ne bileyim. Duvarların içinde kalan bölgedeki binaları ve duvarları tek başıma yaptım, ozaman tek kişi olduğum için benim için yeterliydi, sonra diğerleri geldi, önce gelenler içeride kalan bir iki yere kendi cabinlerini koydu, dünde geri kalanlar için kabinleri koyduk, akşam herkes uğraşırsa bir iki saat içinde kalan binaların etrafını çevirip kontrol altına labiliriz. Önemli olan herkesin çalışması.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 goblin coin duusuyo moblardan, onlarla tamır edilebiliyor
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 SenariouS said: evler gitmis ya la of nasıl ya? gitti mi dün bizim taraflar tamamen? kim yıkıyor ki evi? playlerar mı zombiler mi?
denalir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dışardaki köylüler sur istiyor mighty başgan, bi el at !!!!, çiftliğim gg ineklerimi kesip yediniz mi lan !!!!
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mortis said: SenariouS said: evler gitmis ya la of nasıl ya? gitti mi dün bizim taraflar tamamen? kim yıkıyor ki evi? playlerar mı zombiler mi? mortis online nası oyun, 357. mortis online vakası mı :)
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 xeno sen de gel lan beraber ırgatlık yaparız, ne de olsa ruhumuzda var dsfsd
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 asdfas ırgatlık oyunlarını severim ya. alıcam np 2-3 gün bi işim var onu bi bitireyim de, dikkat dağıtır yoksa. ay başı da geldi enpara akar.
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Evlerin etrafına çit kule dikmemiz lazım yoksa köy dışında kalan evler hep gidecek. Akşam 8 de herkes toplansın köyün çapını büyütelim.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abiler bide su crafter binalarını kitlemeyin gozunuzu seveyimde hepımız kullanalım aynı bınadan 50 tane dikiliyo sonra
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Oyunu aldım 3 saat fln oynadım. Grafikler tırt, pvp tırt fln ama anlam veremediğim bir şekilde kendine bağlıyor oyun. 1 saat önce işe geldim, geldiğimden beri akşam eve gidince şunu yaparım bunu yaparım diye kafamda plan yapıyorum. Oyuna albiona ultimaya benzetilmiş bence pek alakası yok. Hele iğrenç albionla hiç alakası yok. Oyun bildiğin skilli minecraft. Kendi dünyanı yaratıyorsun ve bunu yaparken etrafındakilere muhtaçsın. Bu yüzden gözlemlediğim kadarıyla community diğer survival oyunlara göre baya friendly. 1 saat tek başıma dolaştım ve bu bir saatte tek kişi saldırmadı aksine herkes yardımcı oldu. Gündüz-Gece olayı başarılı. Gece harbi zifiri karanlık oluyor. Yine herşeyi yapabilirsiniz ama genelde insanlar ateş etrafında toplanıp muhabbet ediyor, afk kalıp oyun dışı işlerini hallediyor yada topladıkları hammaddeleri işliyor. Bunun sebebide gece olunca yaratıkları görmenin zorlaşması ve yanlışlıkla aggro çekme riski. İleride kalelere, komünlere yapılacak gece baskınları gerçekten fena olacak. Oyuna Başlayınca 1-2 saat etrafta dolaşın. Geceleri hemen ateş yakan insanların yanına yanaşın, muhabbet edin soru sorun. Bu 1-2 saatte temel kontrolleri, craft mantığını anlayacaksınız ve gözünüz oyuna alışacak. Bu birkaç saatten sonra pati köyüne gidebilirsiniz. Pati Köy kordinatı 6812,6171. Köye ölmeden gitmeniz gerçekten çok zor ve anlamsız. Oraya kadar koşmak için baya yemeğe ihtiyacınız var. Yemek 50'nin altına düşünce can vs kaybetmiyorsunuz sadece karakter yavaşlıyor. Bu yüzden köye gitmenin en hızlı yolu ölmek. Ölünce hem açlık seviyenizden bağımsız hızlı koşuyorsunuz hemde aggro derdiniz olmuyor. (Mob tarafından öldüğünüzde çantanızdaki itemler gitmiyor doğunca tekrar çantanızda hepsi. En azından benim ilk ölüşümde böyle oldu) Pati köyüne varınca oyunun potansiyelini ve neden hype' landığını anlayacaksınız. Osmanlıdan hızlı büyüyen bir kömün var ortada. Daha önce dediğim gibi bu oyunda birbirinize muhtaçsınız. Oyunun en güzel kısmıda bu. Beraber oynamadıktan bir grubun parçası olmadıktan sonra oyunu almanızın bir manası yok. Solo oynarım ben diye düşünenler 30 lirasını çöpe atmasın. Pati Köyü sistematik olarak bir düzen içinde büyümeli. Yoksa kurduğumuz evler hep boşa gidecek. Bir kaç tane master builder seçelim köye. Yeni gelen ve ev kuran kişilere ne yapılması gerektiğini anlatsınlar yol göstersinler. Yavaş yavaş ama sağlam büyüyelim. Herkes evine en yakın kuleye ok koyması beklensin mesela. Bu gibi zorunlu olmayan ama moral kurallar belirleyelim. Biraz kalabalıklaştıktan ve köyü sağlamlaştırdıktan sonrada artık başka kömünlere saldırı olaylarına gireriz. İlerde diplomasi gibi birşey getirilirse, köy yıkma olayları biraz zorlaştırılır ve hack olayları çıkmazsa bu oyunda ışığı görüyorum. Edit: Şu oyun için wiki, guide vs peşinde koşmayın. Bunlara okuyacağınız zamanı oyun içinde keşfetmeye harcayın. Takıldığınız yerlerde komünden, forumdan yardım isteyin. Hakketen şu oyunun wikisi olsa hiç bir zevki kalmaz. Hırsla oynancak, sırf birşeyleri başarmak bitirmek için oynancak bir oyun değil bu. Öyle keyfi,free takılmak gerçekten eğlenmek isteyenlere hitap eden bir oyun.
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Meteor dusmus onu buldum. Hemen parcaladim attim cantaya kucuk meteor pieces diye duruyo. Acaba ne ise yariyolar.
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 * hadibea said: um. Tesekkur ederim.Benzer icerikte yazilar bekliyorum arkadaslar * Bathory said: Meteor dusmus. Meteordan silah yapilabiliniyormus http://treeoflifewiki.org/Category:Weapon * Mighty_THoR said: sordum http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463446165301194/ *https://steamcommunity.com/games/361800/announcements/detail/200753602543596201 burda ödül paketi almak icin ne yapacaginiz yazıyor * Masticore said: evet alan olmus . http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463446165273943/
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bombilo said: abiler bide su crafter binalarını kitlemeyin gozunuzu seveyimde hepımız kullanalım aynı bınadan 50 tane dikiliyo sonra Bu mecburiyetten böyle hem yabancılar hem yurdum insanı malzemeleri aşırıyor, bir ruslar kadar olamıyoruz. 2 lvl daha tinkering kasarsam guild lock yapabilicem ozaman bütün binalar açılacak. Malzemeleri hazırlayın bol odun bol sarmaşık,biraz coal. Bir kere malzeme hazır olunca ben duvarları atarım siz yerleştirirsiniz iki dakikada biter yeterki harç bitti yapı paydos olmasın.
Öne çıkan mesajlar