Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mighty_THoR said: Mosquito said: bu arada kullanmak isteyenlere; windowed mode'da borderless gaminig ile windows çerçevesi olmadan oynanabiliyor. alt+enter yaparsanız tam ekran oynarsınız Cift ekran kullananlar yada zirt pirt alttabla masausutune donenler icin borderless daha iyi oluyor. oyun cokme riski pek olmuo vs. fln ondan onermistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 akirafes said: Senelerdir aradıgım oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 faşik kanuni, kendi zevkleri doğru güzel başkalarının ki yanlış kötü. birde o kadar kötüledi hiç tınlıyan olmadı herkes memnun hala, millet sıkılınca gel sen o zaman haklı çıkarırsın kendini tek doğrunun sen olduğunu kanıtlarsın herkese. akirafes sen de abartıyon cidden o kadar da değil oynuyoz iyi hoş gidiyor simdilik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 akirafes hypelarını izlemek çok zevkli ya böyle 5 gün top notch damarlardan hype akıyor 6. gün başka bir oyundan devam sonra bir önceki oyun hiç var olmamış gibi başlığına bile girmiyor hele şey şahane oluyor, 2 gün önce dünyanın en iyi oyunu demiş, ertesi gün başka oyuna geçince bir önceki oyunu itin götüne sokuyor hahaha, oha daha dün dünyanın en iyi oyunuydu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben arkadasima takiliyorum wisp. banane kim neden hoslaniyor hoslanmiyor :) akirafes cok fena zaten. arti wisp : Kanuni said: O videodaki seyse degil 4 ay 4 senede benim keyfime bir sey cikmaz bundan.. dedim.. bak bold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bu tarz seven için gerçekten bir süre oyalıycak bir oyun, uydurma olsun diye yapılmış bir oyun değil yani, belki daha bile fazlası zamanla belli olur. bu tarzı sevmiyosa yaklaşmasın bile oyuna zaten alt+f4 yapar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Çok zaman istiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 en fazla zaman harcayanımızın 16 saay oynadığı için daha belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ahahah, güzel trspit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 o ilk çıkan stone arrow atan kuleyi test ettim yaklaşan pk yada moblara sallıyor hemen ok, tek başına çok yetersiz zombie'lere 5hp vuruyor öldüremedende yıkıyor zombi kuleyi, yanyana 5-10 tane koyarsan etkili olur ancak 20 ok alıyor bitince doldurcan hemen falan pek faydasını göremedim ben. büyük küleler iş yapar herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Akiferesin archage hype'ı bir mihenk taşı bunu tüm forum biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 olm cevap verin len :) steamsiz oluyo mu bu? nasıl alınıyo... hype rüzgarına katılayım dedim çok uzak kaldım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Wisp Wisp said: o ilk çıkan stone arrow atan kuleyi test ettim yaklaşan pk yada moblara sallıyor hemen ok, tek başına çok yetersiz zombie'lere 5hp vuruyor öldüremedende yıkıyor zombi kuleyi, yanyana 5-10 tane koyarsan etkili olur ancak 20 ok alıyor bitince doldurcan hemen falan pek faydasını göremedim ben. büyük küleler iş yapar herhal. Age of Empires tadında gidecekmiş gibi geliyor bana :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bizde lvl 2 taş kuleler var ama asıl iş oklarda bitiyor feather bulursak kaliteli ok yapabiliyorum ayrıca bizim duvarları aşıp kulelere vuramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 emektar pc'lerde çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 steam'den alcaksınız başka türlü olmuyor benim bildiğim. MINIMUM: OS: Window 7 Processor: Core 2 Duo Memory: 1 GB RAM Graphics: 512MB Video Memory, Shader Model 3.0 DirectX: Version 9.0c Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 1 GB available space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kombatı nasıl oyunun? ekipman, skill veya oyuncu yeteneği ne derece etkili? ability, spell cart curt türü bi mekanik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 denalir said: Akiferesin archage hype'ı bir mihenk taşı bunu tüm forum biliyor. ahaha çok doğru adam can çektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 imam kimse PvP yapacak kadar palazlanmadı ama biraz stat kasmaya bağlı onlar, skill kasarak falan artıyor statlar ağaç kesiyosun str ve con artıyor mesela oda vuruşuna hp ne etki ediyor aöyle bir üstünlük sağlayabileceksin, aynı ultima'da olduğu gibi ultima'da çok sınırlıydı olay bunda pek sınırda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mosquito said: Maedhros said: hayatımın iki dakikası buna gitti : ( Mosquito said: şu adventure pack'i yorumla alma olayı 2 hazirana kadar haberiniz olsun ve otomatik gelmiyor. adamlara mail atıosun bekliosun cvp vermelerini fln. LINK bende adventure pack olmasına rağmen gönderdim gift olarak başkasına da gönderebiliolsun attım bakalım gelecek mi pack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ultimacı adam eline starter silahı alır, donuyla gördüğüne dalar arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben bir yurdum malını 3 kere kestim 5 saat criminal yedim kafama hala adama küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bu kadar içeriğe kasan adamlar illaki bi şeyler sunuyordur pvp adına da. tıkla koş değildir olayı ya. öyle mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ultimacı gri doğar kırmızı ölür abi zaten crimden korksak torrent kullanmazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hit detection rezalet, bence şu haliyle pvp falan mümkün değil direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar