sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Şimdi mesela dirt çıkarırken, küreğin durability bitince, inventory'den otomatik diğer kürek slot'a kendisi iniyor. Fishing de böyleydi diye hatırlıyorum. Lockpicking böyle değil mi ? Böyle ise tek yapman gereken slot'a bir tane ekleyip, mouse'u sola kaydırma hareketinin macrosunu kaydetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Yok sandviç fishing gibi degil bu. Fishing'i ben öyle 50'ledim ama Laraken'in taktiği niye daha önce düşünemedim lan :D Bir onu deniyim olmadı Korax başkana yanaşıcaz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Nasıl bu oyun güzel mi yahu özet geçin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Uzak dur sequo,paranın hiçbir önemi yok bu oyunda,para verip bişiler yaptıramayınca sıkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Sequo said: Nasıl bu oyun güzel mi yahu özet geçin pls Cok kötu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ekledim son craft'ları. Bakın bakın da iştahınız açılsın, yalnız bıraktınız beni :/ Yeni kankam sequo olacak ^^ legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 oh sword sığmamış ekrana asdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Oynayasim geldi, wipe oldu mu? Ona gore baslayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Legendary helmin defansı normalden daha az gibi hatırlıyorum, komedi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yeni yama çıktı. burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Weapongrip and mold were deleted. Needle and woodenruler were deleted. Bunlari gordukce icim sogudu, adami craft dan sogutan seyler, kaldirmislar allahtan bir yigin item dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 gereken firewood adedini de düşürdüler. 5>3 5>2 oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 başlamaya değer mi ya bu oyun , yeni şöyle vakit harcayacağım bir oyun lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Baya bir potansiyel var oyunda. Wipe gelecek harita büyüyecek baya bir şey olacak ondan sonra belli eder kendini oyun. 30tl koymaz bana diyorsan al dene yoksa wipe'den sonra ki bizim verdimiz tepkileri bekle. adamlar wipe gelecek diye açıklama yapınca oynamayı bırakıp wipe'i beklemeyi başladı herkes, alsanda fazla bir haraket yok ama oyunu oynarsın rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 su son yeniliklerle bs falan kasmak cok daha rahatladi sanki, acaba hazir öyle olmusken bsmi kassam diyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 wipe geldiğinde ben de dönüş yapıyorum sanırım. ark yüzünden bırakmıştım, wipe sonrası full force devam ederim herhalde buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 EU server'inda basladim oynamaya. Sizi nasi buluyorum simdi? Var mi oyle bisey? Bi de ilk gun icin tips tricks plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 di said: EU server'inda basladim oynamaya. Sizi nasi buluyorum simdi? Var mi oyle bisey? Bi de ilk gun icin tips tricks plz. lazımsa gireyim sana malzeme falam veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Yok hallederim malzeme kismini da soyle ufaktan bi guide olsa neler yapmak lazim girer girmez fena olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 haritanın ortasındaki ağaca gel veya yaz corrdinatlarını ben geleyim daha hızlı gelirim. 2848-4369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Guild'e girersen görücen zaten yapılarda neler yapılıyor skill'lerin yükseldikce yeni şeyler falan açılacak rahat rahat kasar oynarsın. Tek takılırım diyosan işler biraz zor mob kes etleri pişir yada patates falan topla pişir balık tut, ne kasıcagına karar ver onları geliştirmeye bak ufakdan yerlşim kurcam diyosan baya uğraşman lazım ama zevkli gelir zaten gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 artık wipe gelse de oynasam ya yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Bu başlığı da her yukarıda gördüğümde buraya bu kadar yazarak gaza getirip 40 lirayı soktuğunuz için size sövüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Yeni baslayan arkadaslar, 3500-4200 yeni lokasyonum. Pati Köy'e yakınım. Her tür Armor, Silah, yiyecek ihtiyaçlarını karşılarım. Base kurmak isteyenler için, bütün bina kit'lerini hazırlarım, resource konusunda yardımcı olurum. Steam id : sunthewhich Pati'den deyin, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar