Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Evet komple yesin iyidir ama biraz erken oldu. Demek baya bir şey eklencek bu gelişmeyle birikle boşa yapmazlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bs 40 oldu. Bir yerde takılacak, zorlaşacak diye bekliyorum ama yok, sonunu gördük. 50 sewing 50 mining 49 carpenter 40 bs şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 steamden alıp deneyim diyordum, son sayfaya baktım da wipe yiyecek demişsiniz. beklesem mi acep? tam da heveslendiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 O wipe le beraber başlarsan çok daha zevkli başlarsın, sabrederim dersen bekle bence. Baya bir şey eklenmesini bekliyorum ben wipe beraber. öyle başarsanda acemilik çekecen o da var tabi, herkes hemen güzel yerlere kurulacak gelişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Sun başlığa para yerine materyalle ödeme yapsak olurmu,misal 100 mıthrıl sculptre falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Başla bence kalıcı şeyleri kasma.. eğlencelikleri kas, oyunu öğren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 wipeda skiller kalıcak yalnız binalar yıkılacak . harita 4 misli buyucek . devler oficial olarak yazdı bunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 pvpyi nasi düzeltcekler asil o önemli, pek umutlu değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Vuruyoz işte hepsi aynı PvP lerin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Lockpick 50 oldu,böyle acıkta duran complex kılıtlı falan yer görürsenız mesaj atın,yada size kıllık yapan bır yer.Zaman bol oldugundan,adamların butun kılıtlerını acana kadar pes etmem.Dün eski göz agrılarımızdan pirratın tum kılıtlerını açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Tabi ki dungeon vs. benzer şeyler eklenicek dendi ama onlar gelmiyecekse haritanın büyümesinin hiç bir anlamı yok. Moblar suanda asalak durumda. Ne drop olarak ne challange olarak birşey ifade etmiyor. Onların geliştirilmesi lazım ayrıca harita büyütülmesi oyuncular geri cekmek (çeksede bir kaç gün dolanıp cıkarlar) kimse haritanın darlıgından şikayetci olmamıstır heralde daha cok boşlugundan şikayetçidir... Pvp herkesin beklentisi,en azından aktif etmeliler herşeyi. Hiçbirşey çalışmıyor şuan bonuslar monuslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 oyunu oynayanlar, son durum nedir? bende bi' ultima online sevdalısı olarak bu oyunu görünce acayip heyecan yaptım. tam satın alacaktım ki son sayfaya bakınca bi' durdum. sanırım biraz daha bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oyun çok güzel, potansiyeli yüksek ama şuan başlamak için doğru zaman mı emin değilim. 330 saat oynamışım, şuan yapacak birşey kalmadı oyunda. Oynamak istesende yapacağın birşey yok. Ayrıca EU'da adam falan da kalmadı, bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Adamlar oyuncuyu tutmasını bilmiyor 1-2 aya wipe gelcek yazdılar herkes wipe kadar bıraktı boşaldı iyice server. İnsan söylemez oynar oyuncular, wipe gelcek sonuçta biliyoruz daha en az bir kaç kez wipe olur en son her şeyi sıfırlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 1 hafta kala, 15 gün kala söyle bari. Yakın zaman belirsiz bir tarihte gelecek demek cidden amatörlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Benim gibi adamı bile soguttular,yeni content gelene kadar girmeyı dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Miyaw yoksa bende yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Yeni haritayla baya saldırır millet, dolar taşar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ayni yerimizi koruyalim bence, yada yukari iron bölgesi gogo :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Harita değişcek bir sürü yeni yer eklencek dungeon vs türü şeyler. Eski yer diye bir yer olmayabilir olsada farklı kaynak türleri yüzünden her şekil bakmak lazım yine yeni bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Harita tamamen değişirse, tam ortasında kurulalım. Heryere yakın olsun. Eski map kalacak sadece genişleyecek ise bizim yer çok iyi. Mükemmel etüt çalışması yapmışsınız helal olsun valla. Her kaynağa yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Oficial foumda belirttiler . harita uptadinde skill wipe gelmiyecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Skill wipe olmamasi super. Aslinda tam su dönemde oyuncu azken ve kolay kaynak bulunurken kasmak mantikli, ki siz yaptiniz zaten baya :p umarim daha mantikli adimlar atip wipe tan sonra hype olursa olan kitleyi de pic etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 İnventory reset olmayacaksa, full inventory mithril ingot toplayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar