akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sunthewhich said: Ya dün bir adama charcoil sipariş etmiştim, adam shop'a 450 tane falan koymuş bedavadan. Çok mutlu oldum :)) ortagız harzamanki gibi geliyorum 250 tanemi almaya charchoal inanamıyorum kara cehver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Drego gelecek misin bu akşam hadibea said: sunthewhich said: İyi olur, baya adam geldi girmek isteyen, alamıyoruz. Yarın 4 kişi katılacak. ok. akşam girerim aktarırız guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 geleyim mi pvp var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Iron sculpture getirene ingot kampanyam devam ediyor. 40 iron sculpture getir, 10 iron ingot anında götür. Beklemek yok. Charcoal'lar ve işçilik ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bugün akirafesin binegi ile eskı guıld alanına talana cıktım.lockpıckle bırlesınce resmen god mode da gezıyorsun.yaklasık 45 dakıkada(guılde gıdıs gelıs dahıl) 126 copper,20 civarı ıron,5 mıthrıl ore toplayıp bınegı yerıne parkettım.Ne yapıp edip bınek temın etmemız lazım,hızı 3 katına cıkarıyor,yemek yeme derdi son buluyor.Tek sorun yanlıslıkla bnege vurmak,az daha kesıyordum bınegı.Korax liderliği şimdilik akiye devretsen?sen onlıne degılken işler döner en azından,oyunu bırakan arkadasların yerıne birilerini alabılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sunthewhich said: Iron sculpture getirene ingot kampanyam devam ediyor. 40 iron sculpture getir, 10 iron ingot anında götür. Beklemek yok. Charcoal'lar ve işçilik ücretsiz. skill kasıyorum demiyor da : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 miyaw33 said: Korax liderliği şimdilik akiye devretsen?sen onlıne degılken işler döner en azından,oyunu bırakan arkadasların yerıne birilerini alabılırız. Abi veriyim vermesine sorun degilde, butun guild disband olcak guild hall'i kaldirip geri koyunca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bir de guild locklar var korax'in ustune, onlar bozulmasin aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ozaman kalsın :) ne zaman dönüyorsun oyuna, geleceğin günü bilirsek toplaniriz o gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ankarada döner yiyor o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Koreceden ceviriyi yanlış anlamadıysam . Yalnız asya serverina x4 harita patch i 11 inde geliyor . 2 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Of bu kadar cabuk mu ya.. 1-2 hafta sonra da diğer server'lara gelse.. Elimde daha harcamam gereken tonla malzeme var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Complex kilitleri açmaya başladım. Şimdi 47 de skill, bunu 50 nasıl yapıcam ben, nerdeyse imkansız eğer açılırsa kilitler.Gunde pk olmadan maksimum 250 deneme yapabilirim kilit bulursam ama bir lvl için 400 deneme gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Korax basvuran herkesi sorgusuz al hepsi ozel sorgulamadan gecti zaten basvuruları kabul et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Nightwatch'da da bekleyen bir başvuru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 sunthewhich said: Nightwatch'da da bekleyen bir başvuru var. Tüm mallarını aldım Herşeyini alıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Al abi de parayla da yapılacak birşey yok oyunda. Eritsem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Parayı bırak oyunda yapılacak bir şey kalmadı artık . Ne yazıkki kimsede yok artık oyunda. Ghost town . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Skilleri max layip, bırakıyorum bende. Patch bekleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Yeni adamlarla yeni soluk gelır guılde,akınlara cıkalım pvp yapalım yeni patch gelene kadar.Topluca kale soymaya gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Abi soyunda, soyduktan sonra nerde saklicaz binalara falan wipe gelicekse :) Buarada basvurulari kabul ettim 3 kisi. Bebelacta basvurmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 suntw biraz fiyatları ucuzlat . Herseyi alıyorum daha uygun koy fiyatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Reset gelecek diye turnover'ı hızlandırdım. Craft edip, satıp, parayla hammadde alıp, tekrar craft. Birikmiyor para ama dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Wipe mi geliyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 harita genişliyor, binalara wipe geliyor 1-2 aya tahmini. skiller kalacak. inventory belli değil ama wipe yer, yemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar