Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

Ya dün bir adama charcoil sipariş etmiştim, adam shop'a 450 tane falan koymuş bedavadan.

Çok mutlu oldum :))

ortagız harzamanki gibi
geliyorum 250 tanemi almaya
charchoal inanamıyorum kara cehver :P
Mesaj tarihi:
Bugün akirafesin binegi ile eskı guıld alanına talana cıktım.lockpıckle bırlesınce resmen god mode da gezıyorsun.yaklasık 45 dakıkada(guılde gıdıs gelıs dahıl) 126 copper,20 civarı ıron,5 mıthrıl ore toplayıp bınegı yerıne parkettım.Ne yapıp edip bınek temın etmemız lazım,hızı 3 katına cıkarıyor,yemek yeme derdi son buluyor.Tek sorun yanlıslıkla bnege vurmak,az daha kesıyordum bınegı.Korax liderliği şimdilik akiye devretsen?sen onlıne degılken işler döner en azından,oyunu bırakan arkadasların yerıne birilerini alabılırız.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

Iron sculpture getirene ingot kampanyam devam ediyor.

40 iron sculpture getir, 10 iron ingot anında götür. Beklemek yok. Charcoal'lar ve işçilik ücretsiz.

skill kasıyorum demiyor da : P
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Korax liderliği şimdilik akiye devretsen?sen onlıne degılken işler döner en azından,oyunu bırakan arkadasların yerıne birilerini alabılırız.

Abi veriyim vermesine sorun degilde, butun guild disband olcak guild hall'i kaldirip geri koyunca :/
Mesaj tarihi:
Complex kilitleri açmaya başladım. Şimdi 47 de skill, bunu 50 nasıl yapıcam ben, nerdeyse imkansız eğer açılırsa kilitler.Gunde pk olmadan maksimum 250 deneme yapabilirim kilit bulursam ama bir lvl için 400 deneme gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...