bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 benim evimi yıkma kardeş ben sendenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 o bir süre kurtadır belki ilk olayda ilk tepki demek benden değilsin seninde patateslerini sökücem görürsün .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sabikalilardan vsg nin ve lightmyfire guildinin (akirafesin yerinin yanindaki) kalelerinin duvarlarindan bir kareyi yikmaniz saniyorum guild alani yapmaktan cikariyor . siz zarar verdikten sonra 1 gun onarilmamasi lazim. o yuzden farkedilmesi zor olan parcaları yikmali.boylece icerde yaratik spawn olacak yikimi hizlanacaktir. hergun onarim icin giren uyeleri var.bunlarla ugrastigimdan suç puanim 400+ hep. patch ile kiwi eklendigine gore birakan herkes geri donebilir oyuna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Freemium Tree of Life sahibi Az önce +1 My fault, I should buy ARK instead of ToL. Suan adama ark taki pati üyelerinin Server adresini konumunu falan birisi söylesin görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ark'ta böyle tipleri şahinle yerden kapıyorsun, denizin ortasına bırakıyorsun, stamina bitince boğularak ölüyor lelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Kiwi feather/seed/meat, düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 miyaw33 said: Freemium Tree of Life sahibi Az önce +1 My fault, I should buy ARK instead of ToL. Suan adama ark taki pati üyelerinin Server adresini konumunu falan birisi söylesin görünce. bıngıldak hangi serverdasin yaz. Büyük harfle ama bu okuyamaz falam . Senin birde harita vardı boyle fotolarla tam buna göre anca anlar . sen bir agırla bunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bingildak said: ark'ta böyle tipleri şahinle yerden kapıyorsun, denizin ortasına bırakıyorsun, stamina bitince boğularak ölüyor lelele Ben daha çok şu anlattıgın tecavüzü hayal etmiştim Şöyle Argentinosaurus gibi bir şey mesela bunun üstüne cullansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yau bu guild işi ne olacak, biriniz alında guilde başlayak ameleliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 traptorex said: yau bu guild işi ne olacak, biriniz alında guilde başlayak ameleliğe gel amelelik yapmak istiyorsan odun lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Aksam giriyim tekrarda deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Lurdas içeri taraftaki evlerini kaldırırmısın. @trap girince steamden ekle, alayım guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 akirafes senin verdiğin mıthrıl sılahları bir kez bıle kullanmadan shopa koymustum,bugun baktım yuzde 50 durabılıty kaybetmısler.artık shopa silah koyamıycakmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 miyaw33 said: akirafes senin verdiğin mıthrıl sılahları bir kez bıle kullanmadan shopa koymustum,bugun baktım yuzde 50 durabılıty kaybetmısler.artık shopa silah koyamıycakmıyız yeni durabilty patch yuzunden oldu duralar basicde arttı ama bizimki eski model oldugu icin yapıldıgı andaki durada kaldı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 csubasi said: sabikalilardan vsg nin ve lightmyfire guildinin (akirafesin yerinin yanindaki) kalelerinin duvarlarindan bir kareyi yikmaniz saniyorum guild alani yapmaktan cikariyor . siz zarar verdikten sonra 1 gun onarilmamasi lazim. o yuzden farkedilmesi zor olan parcaları yikmali.boylece icerde yaratik spawn olacak yikimi hizlanacaktir. hergun onarim icin giren uyeleri var.bunlarla ugrastigimdan suç puanim 400+ hep. patch ile kiwi eklendigine gore birakan herkes geri donebilir oyuna! bacım bize kiwi değil content lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 guıldın ascısı her turlu egzotık yemegı yapmaya basladı beyler.Malzemeyı evlerın ıcıne bırakırsanız aynı gun yemege cevırıp bırakırım sizler ıcın.Eliniz değdikçe guıld alanına hayvan getırırsenız ıyı olur,malum korunaklı bolgemız var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/530645446312589851/ yukarıyı dektekleyin lutfen SECONDED yazarsanız yeter . teşekkürler . özet daha cok binek istiyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 gözlerim yandı okumaya çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 freemium'un kalesinin koordinatlarını isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bombilo said: gözlerim yandı okumaya çalışırken hahaha theere you will see cheapest shopes all the server bu nasıl satış taktiği abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Aiko said: freemium'un kalesinin koordinatlarını isteyen var mı ? oo buldunmu :) paylaş birazda biz ziyaret edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Bende iadei ziyaret yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 hadibea said: Aiko said: freemium'un kalesinin koordinatlarını isteyen var mı ? oo buldunmu :) paylaş birazda biz ziyaret edelim. http://i.imgur.com/CqKOpbA.jpg yani 7187,6148 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben de smithy geliştirmek için small leather açısından rahat bi yere yerleştim, kendime yeterlik keep kurdum orada çalışıyorum şimdilik. ama aslında çok da gerek yokmuş, arada bir gidip 5-6 stack leather toplayıp gelsem birkaç günlük coppera yetecek leather oluyormuş. neyse yerleştik bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 indiriyorum bitmek üzere, paticik beginner's guide gibi bişey var mı, nerden başlayacaz falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar