Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

sabikalilardan vsg nin ve lightmyfire guildinin (akirafesin yerinin yanindaki) kalelerinin duvarlarindan bir kareyi yikmaniz saniyorum guild alani yapmaktan cikariyor . siz zarar verdikten sonra 1 gun onarilmamasi lazim. o yuzden farkedilmesi zor olan parcaları yikmali.boylece icerde yaratik spawn olacak yikimi hizlanacaktir. hergun onarim icin giren uyeleri var.bunlarla ugrastigimdan suç puanim 400+ hep.

patch ile kiwi eklendigine gore birakan herkes geri donebilir oyuna!
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Freemium Tree of Life sahibi Az önce
+1 My fault, I should buy ARK instead of ToL.

Suan adama ark taki pati üyelerinin Server adresini konumunu falan birisi söylesin görünce.

bıngıldak hangi serverdasin yaz.
Büyük harfle ama bu okuyamaz falam .
Senin birde harita vardı boyle fotolarla tam buna göre anca anlar .
sen bir agırla bunu .
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

akirafes senin verdiğin mıthrıl sılahları bir kez bıle kullanmadan shopa koymustum,bugun baktım yuzde 50 durabılıty kaybetmısler.artık shopa silah koyamıycakmıyız

yeni durabilty patch yuzunden oldu
duralar basicde arttı ama bizimki eski model oldugu icin yapıldıgı andaki durada kaldı .
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi said:

sabikalilardan vsg nin ve lightmyfire guildinin (akirafesin yerinin yanindaki) kalelerinin duvarlarindan bir kareyi yikmaniz saniyorum guild alani yapmaktan cikariyor . siz zarar verdikten sonra 1 gun onarilmamasi lazim. o yuzden farkedilmesi zor olan parcaları yikmali.boylece icerde yaratik spawn olacak yikimi hizlanacaktir. hergun onarim icin giren uyeleri var.bunlarla ugrastigimdan suç puanim 400+ hep.

patch ile kiwi eklendigine gore birakan herkes geri donebilir oyuna!

bacım bize kiwi değil content lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ben de smithy geliştirmek için small leather açısından rahat bi yere yerleştim, kendime yeterlik keep kurdum orada çalışıyorum şimdilik. ama aslında çok da gerek yokmuş, arada bir gidip 5-6 stack leather toplayıp gelsem birkaç günlük coppera yetecek leather oluyormuş. neyse yerleştik bi kere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...