Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartindan supheli islemler

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Denizbank gicik etmeye basladi artik yahu, her ay, Crunchyroll'dan ve Netflix'den uyelik yeniledigimde supheli islem diye kartimi kapatiyorlar, her seferinde sik sik yabanci sitelerden alisveris yapiyorum USA adresimle, kapamayin bunlari diyorum, tamam diyorlar, sonra kapiyorlar. WotC'dan filan da kapadiklari oldu, Amazon bile kapattirdi bir kere. Denizbank'dan cok memnunum bunun disinda ama sonunda banka degistirecegim.

Yeter.
Mesaj tarihi:
eve her yabancı geldiğinde havlayana köpeğe kızarsanız havlamayı keser. sonra eve hırsız gibi gerçekten istenmeyen bir yabancı geldiğinde artık havlamaz ve kuyruğunu sallayarak karşılar.

iyi forumlar.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

aramasa ilgisiz, arasa yazıo jlksajdlksajdsa

zaten belli kotalari var durup dururken telefon caliyor mecburi telefon sapikligi yapiyorlar da ..bu durumda olay extra..

*** bey kredit kartinizdan brazzers inc adina odeme tespit ettik onayliyormusunuz diye aramalari hos olmamis..
Mesaj tarihi:
3-4 kere arka arkaya alis-veris yapinca otomatik kapaniyor kisa bir sure kartlar, onun disinda msg geliyor arada bir bisiler odeme yapinca (genelde aylik seylerde oluyor bu) kapatalim mi diye.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

eve her yabancı geldiğinde havlayana köpeğe kızarsanız havlamayı keser. sonra eve hırsız gibi gerçekten istenmeyen bir yabancı geldiğinde artık havlamaz ve kuyruğunu sallayarak karşılar.

iyi forumlar.

ibretlik.
Mesaj tarihi:

Aynı bokun lacivertini Finansbank yapıyordu. Kadın sonra şey dedi. Beyefendi yurtdışı alışverişlerinizde bu gibi sorunlar yaşamamak için sanal kart servisimizi kullanmak ister miydiniz?

Sonra enpara kullanmaya başladım. Finansbank kullanmıyorum artık.

• Yeni Oluştur...