Daesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 bence cok iyi olmuş bu sezon bugun yarın final var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 final kötüydü yav sdfhsd. şu yazdığımız son çıksa daha az bozulurdum. bu yeni kuşaktaki kafa çatlatan son yapcaz kafası yüzünden boka sarıyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 13 bölüm değil mi ne finali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 haa birlikte vermişler galiba naysü. akşam hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 çok çok iyi bitti. kötü diyen gitsin mafya filmi izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 abi çok şık bitti ya @goldbären niye beğenmedin ki. fazla iyi düşünülmüş olması çok edgy mi geldi sana acaba sdf elliot benle aynı yıl ve günde doğmuş bu arada eheh. aslında böyle tam kafa patlatıp uzun uzun tartışmalık bi final yapmışlar xeşke böyle yüzyüze tartışcak arkadaşlarım olsaydı lol. kafamda bir sürü alternatif senaryo falan vardı şuraya bağlasa iyi olur buraya bağlasa şahane olur filan ama bana böyle iyi ki benim istediğim şekilde bitmemiş hissi verdi. hatta tv işlerinde top 5'e falan girer bu dizinin sonu. iyi ki bırakmamışım izlemeyi worth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 gece 3te izlediğine göre --------> neşeli kafayla izlemişsin..... ben beğenmedim çünkü 20 kere twist edebilirsin böyle. bu disorder böyle bişey değil... eci geldi evet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 6 saat önce, k1nJo dedi ki: çok çok iyi bitti. kötü diyen gitsin mafya filmi izlesin. bunu beğenen fifa da oynar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 hah iyi tanımışız birbirimizi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 üff klasik götbaren işte. kendi edgyliği. klişe bitse klişe bitti diye ağlayacak ki yukarıda var zaten postu. tahmin etmediği şekilde bitince edgy diye ağlıyor. geçen seneye kadar fifa oynamış adam gelmiş bını biğinin fifı dı ıynır diye post atmış ya ahaha. ben seni gibi zevksiz miyim lan ne oynıycam fifa. witcher'a bile sevmedim kapadım diyen adam video oyunları üzerinden cevap veriyor ya lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 bi sakin ol ya, beğenmedim olm zorla mı? beğenene laf ettiğim yerde girersin araya. hoşuma gitti ama beğenmediklerimin listesini tutman ekran başında. >;( keşke mrrobod gibi yetenekli olsam da goldun biglisayarından uzaktan dumanlar çıkarsam >;(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 liste tutmaya gerek mi var forumda 30 kişiyiz zaten istemesem de aklımda kalıyor kimin ne yazdığı. sen ayı olduğun için daha çok akılda kalıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 AYI DENDİ FULAR DENDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Whiteroseun makinayi Spoiler tamamen metafora çevirmesi iyimi oldu kötümü ona karar veremedim, şimdi teknolojik olarak ne anlatmaya çalışsa saçma gelicek orasıda var. ama bizim elliotın dizginleri orjinaline vermedigi bi sonu tercih ederdim, kalsaydı o hayal dünyasında zaten gerçek dünyada bi bok degişmedi sistem gene ayni, o %1 gene suyunu sıkar dünyanın bide parayı dagıttılar herkeze enflasyon 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Harika final olmuş. Görsel olarak bu sezon ayrı bi güzel geçti zaten, hikayenin bitişini de beğendim baya. Spoiler Son sahnede inception vari bi bitiriş olabilirdi, hangisinin döndüğünü bilmediğimiz bir son mesela, ama bu hali de epey iyiydi duygulandırdı fdsfs Favorim heralde Darlene yengenizin finalden önceki bölümde parktaki konuşmasıydı, anarşik duygularımı tavan yaptırdı yine bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 (düzenlendi) sezon dört 9. bölüm. ulan ne güzel müzik ve atmosfer ayarlamışlar şapka çıkardım. one shot sahnede sıkıştırmış araya yönetmen abimiz (arada secret shot var, olsun o kadar) bayılarak boşalarak izledim valla, 4 bölüm daha kaldı ıslandım mk. Edit : kafa güzelken izlendi, gelenek bozulmadı. Aralık 30, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 10. bölüm sonu wttauk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Dizinin sonu ile ilgili 2 sorum var. Spoiler 1- Elliot Master Mind, tamamen farklı bizim bildiğimizden. Acaba bir yerde fotoğrafını falan koymuş olabilir mi direktör? Nasıl görünüyor? Zcorpun başındaki adam olabilir mi görüntüsü? Ama çok beyaz o eleman olamaz gibi.. 2- Tüm karakterler birbirinden bağımsız, tek hafızayı paylaşmıyorlar. Herif ablasını bile tanımadı yürüdü, o derece. Başka ufak sorular da var ama asıl merak ettiğim master mind Elliot uyanınca son bir yılı hatırlayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 dizide bitane mastermind var, o da sam esmail, lost gibi şişirip şişirip patlattı finalde abi, senin kadar düşünmemiştir bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 (düzenlendi) On 02.02.2020 at 04:52, goldbären dedi ki: dizide bitane mastermind var, o da sam esmail, lost gibi şişirip şişirip patlattı finalde abi, senin kadar düşünmemiştir bence sdf. this. o kadar uzayınca böyle "aslında tuzlukmuşa" bağladılar gibi oldu biraz. neyse abi, bu kadar sezon güzel kafalar yaşattı hakkını yemim dizinin. Eh diyim geçim, şizofren olsam son bölümde zevkten ölürdüm heralde ama malesef elimde lsd veya mantar yok, kuru sulu karışık izledim eh dedim. Yine bir sam esmail a selam çaktım ayıp olmasın, free entertainment and shit. Şubat 6, 2020 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 yeni başladım 4. sezona geldim bunda. ilk bölümü de izledim şimdi. gerçekten çok iyi bir yönetmen bu dizinin yönetmeni. adam ince ince işlemiş sahneleri, geçişleri, müzikleri. popüler kültür öğelerini çok iyi yedirmiş. ama kamera kullanımı özellikle muazzam dizide. Spoiler en son angela'nın ölümü sahnesi mesela. price ile birlikte kameranın hareketi yandan birden adamların çıkması falan. acayip ya. ayağa kalkıp alkışlayasım geldi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar