Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Nigger_of_the_sand said: s01e10 sonrası teoriler Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? spoilerr Mr. Robot (Elliot) ve Wellick bir kez de arabada buluşup konuşmuşlardı. Ayrıca Elliot hem Allsafe hem de E.Corp'ta çalışmış oluyor. Bence mümkün değil. Kadınla geçen 3 gün içinde tanışmıştır belki, orayı anlamadım. Bir de önceki sayfadaki mesajımı spoiler ile güncelledim. Benim kaçırdığım bir yer mi var? Çok anlamsız geliyor şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ep 10 meh bi sezon finaliydi ya. Hani bütün soruları cevaplasın filan gibi bi beklentim yoktu da böyle de çok arada bitti. tyrell'i vurmuştur bagajdan çıkar ceseti diye bekledim. Heralde 2. sezonda gösterirler ne olduğunu time jump sırasında. bi de haklılarmış bu bölümü bir hafta ertelemekle intihar sahnesi yüzünden. Yine de o kadar kan gösteriyorlar ama bi fuck dedirtmiyorlar. Hatta Big Mac demesinide sansürlediler bu bölüm garip bi şekilde sdf http://vimeo.com/137378169 yazılardan sonraki sahnenin de tek çekim olması hoştu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Joanna "Ona bir şey yaptıysan seni öldürürüm" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 çok havada kaldı ya, ne olduğunu anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 son sahne benim anladıgım whiterose ile ceonun konusmasında olay şu: sistemi bozamazsın, biz izin vermezsek. mesajı verildi işte. whiterose aynı zamanda bi çıkarı var ecorpdan, ceo'nun da hackten haberi vardı önceden, yapılmasına izin verdi hisseleride ucuzken toplayacaklar. sonra whiterose verecek, kurtaracak verileri vs. herkes yoluna bakacak, sistem kazanacak yine. kızı da büyük ihtimalle elliot'u istedikleri zaman yakalamak için aldılar zaten önemi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 progamer said: ep 10 http://vimeo.com/137378169 şu iyiymiş ya, 1 hafta önce yüklemişler videoyu.gizli olarak mı yüklediler acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 oha https://vimeo.com/137378169 reddit'te bir adam, vimeo'daki kullanıcıya e-posta göndermek istemiş, [email protected] adresini denemiş. (siz de deneyin!) yanıt olarak şifreli bir metin almış: -----begın pgp message----- version: gnupg v1 ja0eawmcg+b8yx6xrqjgycboaxthtgovlx9clqkuyj8wkoogq6etfqg2oyq/xhtr bu1hnmgywzmo9dbwc+acc3vigvjcf1m8ztach+engzg6mjmzrkum+fqagkdtgjmq 7vıbr6z8nqpnddqbz4zkfb0uı8/rtu81ftu4aı40n0b6sıa6p9jusajwu+rd/h28 ykwxw4oıgazk5pqnjhqm17rshdy/ue1r/9asmo4xgtl+myhuzczqucki8sfmlıp0 pcxjqwzxkr12w3rh6tlovhenjjlj/o59fzatdfodnreıstbq96le7wuldrgxzfs2 afhhp3egb1wsmk7vtsptrejtlvxhhmkooa8j4opzechgmu4e7ejoofıxen3tmiwt et0xlhy7ıhg2brvc49+cab8r7vxkg2sq6/y= =+sje -----end pgp message----- (bu arada bu yanıtı ilgili eposta adresine yazan herkes alabiliyor. "deneyin" derken şaka yapmıyorum yani.) bu şifreyi çözebilmek için tek ipucu, gelen e-postanın başlığı: "fitter, happier re: {sizin yazdığınız e-posta başlığı}" bu başlığın "fitter, happier" kısmı radiohead'in bir parçası. parçanın bulunduğu albüm olan "ok computer" da ("ok" ve "c" büyük) yukarıdaki metnin şifresi. metni gpg ile çözdüğümüz vakit, bu mesaj ortaya çıkıyor. metnin içinde yer alan adres 1. sezonun 11. bölümünün torrent dosyasının adresi. tyrell'in çıktığı yerin acayipliği bir yana, tyrell'in karısının ne kadar manyak olduğunu bir kez daha görebiliyoruz. said: congratulations, you've earned the right to join fsociety as an elite member. navigate to the following url to watch our instructional video: http://bit.ly/1LYzyAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 kesin redditte random bi adamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 teori bir yerlerde cashi toplayıp bütün borsayı gümletmek sonrasında ise olduğunun 10 katı büyüme noktasına işi götürmeyi düşünüyorlar bence. Sarışın kızın da evilcorp ortamında beyni yıkanacak. bir sonraki sezonda evil olacak belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Gluskap said: Nigger_of_the_sand said: s01e10 sonrası teoriler Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? spoilerr Mr. Robot (Elliot) ve Wellick bir kez de arabada buluşup konuşmuşlardı. Ayrıca Elliot hem Allsafe hem de E.Corp'ta çalışmış oluyor. Bence mümkün değil. Kadınla geçen 3 gün içinde tanışmıştır belki, orayı anlamadım. Bir de önceki sayfadaki mesajımı spoiler ile güncelledim. Benim kaçırdığım bir yer mi var? Çok anlamsız geliyor şu haliyle. Karısının Danca konuşması, tavırları bakışları vs şüphe uyandırıcı. Bu teorinin gerçek olabilmesi için en başta Gideon diye bir karakterin dizi de olmaması gerekiyor çünkü ikisini de tanıyor Gideon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Meh final.. İkinci sezona gerek var mi ki acaba dedim kendi kendime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 forseke ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Yanlış kişiyi ve mesajı alıntılamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ikinci sezona gerek yoksa izlemeyin bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Yonetmeni gelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Sam Esmail, Mr. Robot'u direk film senaryosu olarak yazmış aslında. Sonra uzatıp diziye çevirmişler. İşte 1.sezonda olanlar aslında filmde act 1 mış. Evil corp hacki başlangıç sadece asıl olaylar 2.sezonda başlayacak demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Nigger_of_the_sand said: s01e10 sonrası teoriler Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? 3 gün boyunca hafızasını kaybetme sebebi karakter değiştirme olabilir diye düşündüm. Bir de Wellick'in karısı İsveççe birşeyler sorup Elliot anlamayınca acılı bir ifade takındı, sanki hastalığını biliyor da kendine getirmeye çalıştı gibi geldi bana. Gerçi Elliot Ecorp'a gittiğinde kimse "Tyrell'in ne işi var lan burda" demedi. Dizinin kendi içindeki tutarlılığı göz önüne alındığında imkan dahilinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Ali Babacan'ı farketmediniz mi ya dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bi ara verdiydim 9zu şimdi izledim. güzledi 9, where is my mindla bitmeside, hiç cekincemiz yok yani ne var benziyosa demeside hosuma gitti acıkcası hastanede bebek sahnesinde, kadının yüzünün baya simetrik olusu dizinin basından beri tyrel'in yüzündeki asimetriyi vurgulayan kamera acıları ışık kullanıp sonra kadının tyrel'i bu ailede bulunamazsın diye tehdit ettiğin bebeğen asimetrik bi şekilde kundaklanmıs olması.. ba ba ba şekil yapmıslar bize tyrell ile bebek arasında ilişki kurlaım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 caps or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Rewendor said: Nigger_of_the_sand said: s01e10 sonrası teoriler Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? 3 gün boyunca hafızasını kaybetme sebebi karakter değiştirme olabilir diye düşündüm. Bir de Wellick'in karısı İsveççe birşeyler sorup Elliot anlamayınca acılı bir ifade takındı, sanki hastalığını biliyor da kendine getirmeye çalıştı gibi geldi bana. Gerçi Elliot Ecorp'a gittiğinde kimse "Tyrell'in ne işi var lan burda" demedi. Dizinin kendi içindeki tutarlılığı göz önüne alındığında imkan dahilinde değil. bence olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 tyrell'in asistanını tepki vermesi gerekirdi vermedi. o deilde hersey köpeün yuttuğu ram parcasına dayanmazsa bence sorun yok credits sonrasıda şık bitti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 chrome said: Rewendor said: Nigger_of_the_sand said: s01e10 sonrası teoriler Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? 3 gün boyunca hafızasını kaybetme sebebi karakter değiştirme olabilir diye düşündüm. Bir de Wellick'in karısı İsveççe birşeyler sorup Elliot anlamayınca acılı bir ifade takındı, sanki hastalığını biliyor da kendine getirmeye çalıştı gibi geldi bana. Gerçi Elliot Ecorp'a gittiğinde kimse "Tyrell'in ne işi var lan burda" demedi. Dizinin kendi içindeki tutarlılığı göz önüne alındığında imkan dahilinde değil. bence olabilir. Mr. Robot gayet izole bir karakterdi, kendine ait bir hayatında dair en ufak bir iz olmayan, sadece Elliot'un çevresiyle kısıtlı bir karakterdi. Dolayısıyla gayet hayali olması olasıydı. Wellick gayet oturaklı, kendi işi, kariyeri, eşi, hatta çocuğu olan, insanlarca tanınan, bilinen bir karakter. Yani dizi "Bunların hepsi aslında bir rüyaymış" diye tırt bir sonla bitmeyecekse ve şu anda Elliot akıl hastanesinde deli gömleğiyle ağzından salya akıtarak tüm dünyasını ve olay zincirini kafasında kurmuyorsa Wellick'in hayali karakter olması pek mümkün değil. Ha yine yaparlarsa yaparlar ama kurgunun ve tutarlılığın içine etmiş olurlar, izledikleri yola da ters düşmüş olurlar. Elliot aynı zamanda Ecorp'ta Wellick'in pozisyonunda da çalışıyor olamayacağına göre (farkedilmeden yapması imkansız) Wellick hayalse onun karısı ve çocuğu da hayal demektir, kariyeri ve oradaki CTO kavgası da hayal demektir, o partiye Elliot olarak katılamayacağına göre cinayet de hayal demektir, onu araştıran ajanlar da hayal demektir derken domino taşları gibi izlediğin dizinin tamamı hayale doğru gidiyor, o zaman da ya tutarsızlık had safhada ya da aslında hepsi bir hayalmiş diye diziyi baltalıyorlar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 benjani said: oha https://vimeo.com/137378169 reddit'te bir adam, vimeo'daki kullanıcıya e-posta göndermek istemiş, [email protected] adresini denemiş. (siz de deneyin!) yanıt olarak şifreli bir metin almış: -----begın pgp message----- version: gnupg v1 ja0eawmcg+b8yx6xrqjgycboaxthtgovlx9clqkuyj8wkoogq6etfqg2oyq/xhtr bu1hnmgywzmo9dbwc+acc3vigvjcf1m8ztach+engzg6mjmzrkum+fqagkdtgjmq 7vıbr6z8nqpnddqbz4zkfb0uı8/rtu81ftu4aı40n0b6sıa6p9jusajwu+rd/h28 ykwxw4oıgazk5pqnjhqm17rshdy/ue1r/9asmo4xgtl+myhuzczqucki8sfmlıp0 pcxjqwzxkr12w3rh6tlovhenjjlj/o59fzatdfodnreıstbq96le7wuldrgxzfs2 afhhp3egb1wsmk7vtsptrejtlvxhhmkooa8j4opzechgmu4e7ejoofıxen3tmiwt et0xlhy7ıhg2brvc49+cab8r7vxkg2sq6/y= =+sje -----end pgp message----- (bu arada bu yanıtı ilgili eposta adresine yazan herkes alabiliyor. "deneyin" derken şaka yapmıyorum yani.) bu şifreyi çözebilmek için tek ipucu, gelen e-postanın başlığı: "fitter, happier re: {sizin yazdığınız e-posta başlığı}" bu başlığın "fitter, happier" kısmı radiohead'in bir parçası. parçanın bulunduğu albüm olan "ok computer" da ("ok" ve "c" büyük) yukarıdaki metnin şifresi. metni gpg ile çözdüğümüz vakit, bu mesaj ortaya çıkıyor. metnin içinde yer alan adres 1. sezonun 11. bölümünün torrent dosyasının adresi. tyrell'in çıktığı yerin acayipliği bir yana, tyrell'in karısının ne kadar manyak olduğunu bir kez daha görebiliyoruz. said: congratulations, you've earned the right to join fsociety as an elite member. navigate to the following url to watch our instructional video: http://bit.ly/1LYzyAZ abvermesin ya, oturduğum yerde hopladım kenan bağırınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bence daha güçlü oyunculuklarla film olmalıydı ya bu senaryo. bitirdim can sıkıntısından, senaryo da sardı falan ama oyunculuk bazı yerlerde o kadar yerlerdeydi ki kendimi kesesim geldi sinirden. modöm öylö özlömösöydöm dözöyö tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Daha güçlü oyunculuklarla film olarak yapılmışı var yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar