Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bence iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 http://noluyo.tv/haber/1555/mr-robot-nelerden-esinleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Cuce said: bunun abartılı framinglerini seviyom ben +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Aşırı bayık oldu ya bu dizi. 6. bölüm sonu hadi biraz heyecan desek de 7. bölüm yine bu elemanın donuk donuk monologları ile geçecek. Pacific'te de kıl bir tipti, burada da kıl bir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ben bıraktım 4. bölümden sonra. bi heves ediyorum sonra böyle top bayık bi yerde bırakıyorum dizileri ya... Arow'da da böyle olmuştu, Homeland'de de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 dizi gayet güzel.şuanki devam eden diziler arasında da en başarılısı açık ara.ancak aksiyon dizisi değil,ana karakteri ve iç dünyasını ilgi çekici bulmayanın izlemek için fazla sebebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 şu kadrajlar sinir ediyor insanı http://i.imgur.com/2XnUIPp.png http://i.imgur.com/9sUm5L0.jpg http://i.imgur.com/p1ctWDl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Vay manyak napti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 dimi, her türlü geldi sağlı sollu. o kadraj sahane yav, ben seviyom baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Psikolog karı Elliot a verecek . Demedi demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 o kadraj olayı hoşuma gittiydi başta ama o kadar çok kullanıyorlar ki etkisini kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Dizinin sayesinde dexter i ozledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mindfuck yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 NOOLDU LAYN O SON BÖLÜMDE??? Ohanzi. İyi ki bırakmamışım diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 noluor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 çok iyi ya dizi ep 8 spo kız kardeşi çıkması ahah Elliot: "How do you know where I live?" Darlene: "Why wouldn't I know where you live?" eski bölümden. Birde 4. bölümde gördüğümüz kızda Darlene miş. https://i.imgur.com/3DuUeIH.jpg https://i.imgur.com/lRZFBl7.jpg fight club beklentisi yaratıp tam tersini yapmalarıda çok başarılı. Tabii eğer o sondaki da hayal değilse sdf Bide Elliot'un kamerayı tutup yere atması çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 harika bölümdü. tam sağa yatacakken final bölümünde bir daha sola yatırırlarsa ayakta alkışlarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 şuna bayık diyen gitsin kınalı kar izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 spo noldu son kısımda öyle, babasimi mr Robot? şalter attı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 spo benim anladığım fight clubın tersine busefer ana karakter yan karakterin hayal ürünü?hatta baba değil oğlu ölüyor olabilir.yinede farklı birşey çıkabilir tam anlamadım. şu diziyi nasıl beğenmeyebiliyor insanlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Cuce said: dimi, her türlü geldi sağlı sollu. o kadraj sahane yav, ben seviyom baya kadrajlar sahane gercekten. konu da cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 _Rave said: spo benim anladığım fight clubın tersine busefer ana karakter yan karakterin hayal ürünü?hatta baba değil oğlu ölüyor olabilir.yinede farklı birşey çıkabilir tam anlamadım. şu diziyi nasıl beğenmeyebiliyor insanlar anlamış değilim. Bana da böyleymiş gibi geldi ama o kadar kısa süre içinde o kadar fazla plot twist yaşayınca kaldıramadım bir yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 _Rave said: spo benim anladığım fight clubın tersine busefer ana karakter yan karakterin hayal ürünü?hatta baba değil oğlu ölüyor olabilir.yinede farklı birşey çıkabilir tam anlamadım. şu diziyi nasıl beğenmeyebiliyor insanlar anlamış değilim. oğlu ölse kız nasıl sen benim kardeşimsin elliot desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Abi cok iyi lan dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Müzikler güzel,moda iyi uyum sağlıyo. Portal 2'yi hatırlatıyo bi yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar