Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kentkartı niye sürttürüyolar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Otobüste muhtelif teyzeler, amcalar ve hatta gençler, kartını efendi gibi tutmak varken okuyan kısımda sürttüre sürttüre oynatıp duruyor. Neden yapıyorlar bunu? Hadi ekrana tutan cahil teyze diyorum, ama sallaya sallaya sürtmesini anlamlandıramıyorum bir türlü :(

Bu arada aşırı zenginim, halkı gözlemlemek ve tunakiremitçiyle yazacağımız kitaba materyal sağlamak için otobüse biniyorum...
Mesaj tarihi:
kartının neresinden algılandığını bilmediği için heryerini göstermeye çalışma çabası, aman algılasın da biranevvel ücreti alsın, tatsızlık çıkmasın mantığı.

yani bir nevi telaş da var işin içinde, hemen göstereyim de arkadaki de laf söylemesinciler
Mesaj tarihi:
abi bazen algılamıyor hakket oynatmak gerekiyor o zaman zınk okuyo
hatta şöför bile diyor az oynat diye..

benim bile ekrana tutmuşluğum var bu arada dalgınlık
Mesaj tarihi:
metro gişelerinin çektikleri daha yazık?

ÇAAAT diye o göt cebinden çıkan sıcak kartla ekrana vuranlar mı dersin, cüzdanın derinliklerindeki kartı okuyabilsin diye makineye tüm gücü ile abananlar mı dersin.

this is türkiye.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Bi bizde var heralde bu isler ya, avrupada halka guven aonsuz. Kontrolor sistemi cok geyik ama guzel de

http://i.imgur.com/QkmuF6T.jpg

bozuk turnike,kanada
Mesaj tarihi:
her ne kadar avrupalı insanlar gibi her gün biletimi alıp babalar gibi binsem de almanyada bi kere biletsiz trene binmekten ceza yemişliğim var.

işin garip tarafı oraya yeni taşınan bi arkadaşım daha geçen ceza yemiş. genlerimizde var abi. mutlaka denicez bi kere yani.
  • Yeni Oluştur...