Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Otobüste muhtelif teyzeler, amcalar ve hatta gençler, kartını efendi gibi tutmak varken okuyan kısımda sürttüre sürttüre oynatıp duruyor. Neden yapıyorlar bunu? Hadi ekrana tutan cahil teyze diyorum, ama sallaya sallaya sürtmesini anlamlandıramıyorum bir türlü :( Bu arada aşırı zenginim, halkı gözlemlemek ve tunakiremitçiyle yazacağımız kitaba materyal sağlamak için otobüse biniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Sende kentkartına 1.000.000 tl mi yükledin? Öyle durunca okumaz bir hareketle hızlandırmak gerekir diye düşünoyrlardır. Oyun oynarken joysticki sağa sola sallamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kartının neresinden algılandığını bilmediği için heryerini göstermeye çalışma çabası, aman algılasın da biranevvel ücreti alsın, tatsızlık çıkmasın mantığı. yani bir nevi telaş da var işin içinde, hemen göstereyim de arkadaki de laf söylemesinciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bastırılmış cinsellikden dolayı sürttürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kocaeliye galiba 9 sene oldu geleli, arada okula giderken görüyorum hala sürttürüyorlar paramparça olmuş o kart okuma aletleri sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 abi bazen algılamıyor hakket oynatmak gerekiyor o zaman zınk okuyo hatta şöför bile diyor az oynat diye.. benim bile ekrana tutmuşluğum var bu arada dalgınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bide banka sırası alırken ekrana bastırıp sağa doğru çeken versiyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ahahahah evet lan harbiden bazıları sürttürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Çalışma prensibinin nasıl olduğuyla ilgili bilgi sahibi olmamalarından dolayı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Otobuse daha cok binebilmek icin karta clit penetration yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ekrana tuttugunda oluyor kentkart yerine baska kart okutmaya calistiginda oluyor insanlik hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kentkart ne ya hangi ikinci sınıf şehir kartı o? Post scriptum: Boğaz'dayız bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben de hafif sürttürüyom ya bazen anlaması hızlanıyor maknienin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 akbil yokken kentkart olduğu için neskafe gibi bişey yani ondan öyle demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Akbil dicektim ama izmirde, ıspartada ve antalyada da gözlemledim. Bu yüzden bütün şehirlerin kartlarını kapsamak için kentkart dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Istanbul kart diyeceksin. Diger sefil iller bizi ilgilendirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 metro gişelerinin çektikleri daha yazık? ÇAAAT diye o göt cebinden çıkan sıcak kartla ekrana vuranlar mı dersin, cüzdanın derinliklerindeki kartı okuyabilsin diye makineye tüm gücü ile abananlar mı dersin. this is türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bi bizde var heralde bu isler ya, avrupada halka guven aonsuz. Kontrolor sistemi cok geyik ama guzel de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 İzmir'de kentkarta boyoz diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bende çıkarmıyorum cüzdandan ama okuyor meretler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 benim cüsdanım kağıt olduğundan benimd e çıkarmama gerek yok ayrıca çıkarmışken ettehüyatü okuyarak şoferin yüzünde de gezdiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 BalisticGel said: Çalışma prensibinin nasıl olduğuyla ilgili bilgi sahibi olmamalarından dolayı olabilir mi? hayır olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Bi bizde var heralde bu isler ya, avrupada halka guven aonsuz. Kontrolor sistemi cok geyik ama guzel de http://i.imgur.com/QkmuF6T.jpg bozuk turnike,kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 her ne kadar avrupalı insanlar gibi her gün biletimi alıp babalar gibi binsem de almanyada bi kere biletsiz trene binmekten ceza yemişliğim var. işin garip tarafı oraya yeni taşınan bi arkadaşım daha geçen ceza yemiş. genlerimizde var abi. mutlaka denicez bi kere yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar