eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben artık çikolata yemiyorum resmen o kadar kötüleşti. Marketten çikolata alacağıma hiç yemem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 eczaneden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mal said: bolçi var googleda arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 memlekette her şey mi dandik olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bolçi mi kaliteli ? AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Saglik acisindan tr' mali cikolata yememek lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 tadelle dünyanın en iyisi çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 tadelleyi çikolata diye mi satmaları ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 tadelle çokzel bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 para kıyarsanız ithal organik çikolatalar var - sağlık bu kadar derdiniz ise en azından. tadı bok gibi ama çünkü organik. ben kahvaltıda musli yaparken, koyuyorum 80% bitter fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 %80 fln anca viski vs yanında gider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sağlıklı beslenme amaçlı ben müsliye ekliyorum işte. yoksa keyif için yenecek bir şey değil. gerçek kakao oluyor zaten, tatlı bilem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Dworgian said: taksim de bir pastane var. çikolata ve tatlıları efsane. böyle ara dere bir yerlerde, gs yi geçince sağ tarafta kalıo adı neydi unuttum bak.Jadore bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Hah işte o. Ama niyeyse oranın tatlıları ağır geldi bana. Doğal çikolata olunca artık mide mi kabul etmio bilemedim salkdjaskl Ama çok lezzetli cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bingildak said: sağlıklı beslenme amaçlı ben müsliye ekliyorum işte. yoksa keyif için yenecek bir şey değil. gerçek kakao oluyor zaten, tatlı bilem değil. Aynen. Bak aklıma geldi. Geçen bir belgeselde gördüm. Kakao üreten bir köyde üretici bir adama geldiler "hiç çikolata yedin mi? kakaodan yapılıyor" fln dediler adam hayır dedi. O çikolatayı yediğindeki yüz ifadesi "bundan bu nasıl olmuş lan" tadındaydı tam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 #gercekcikolatabudegil TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Holy said: Dworgian said: taksim de bir pastane var. çikolata ve tatlıları efsane. böyle ara dere bir yerlerde, gs yi geçince sağ tarafta kalıo adı neydi unuttum bak.Jadore bu. markiz olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 geçen torkunun çilekli bi çikolatısını gördüm merak ettim aldım. içindeki çilek aromasının tadı çocukluğumda içtiğim çilek tatlandırıcılı şuruplara benziyodu sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Dworgian said: %80 fln anca viski vs yanında gider gibi. Bi kare kirip damagina yapistiriyosun, viskiyi yudumlarken hafif kakao tadi geliyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 SeaGle said: Su anda marketlerde satilan en kaliteli cikolatalar torku nun cikolatalari. <3 ben cikolata degil de bim'e gelen su seyleri cok seviyodum. cayin yaninda guzel gidiyo http://ecx.images-amazon.com/images/I/51VohYX7YsL._SX300_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bime gelen waffle guzeldi ya kürt waffleydi galiba biraz esmercene he rid1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 artik hep var abi o, fakir degilsin galiba yolun bime dusmuyor http://www.busene.com/wp-content/uploads/2012/03/stroopwafel.jpg kurt waffle'i diye bisey yok zaten, dag turku waffle'i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 alkhgdslkhada yok la gene fuckerim da entarili sakallılardan gecilmio disardan bakınca ben de girmiyom hic migros jet acildi mis gibi ordan yapıyom alisverisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Anhora said: win ya. çok alınca tadı yok az alınca da dünyanın en güzel çikolatası kesiliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Esh said: Dworgian said: %80 fln anca viski vs yanında gider gibi. Bi kare kirip damagina yapistiriyosun, viskiyi yudumlarken hafif kakao tadi geliyo iste şsajdşasjd viski kelimesi esh için oltadaki yem gibi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar