madcow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 onur kadro dısı kalmıs alt yapıda. alalım yedek dursun.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 @Max Damage: Hah şöyle yaz yazacaksan, bak ne güzel yazmışsın işte. Yabancı olarak Lucas Neill, Ujfalusi yine bek oynayabilen, hatta oynamış oyunculardı. Bizim bildiğimiz tarz hızlı bek alınmadı ama. Terim'e yerlilerin ses çıkartamamasının sebebi zaten adamın baş yeniçeri olması. Askerlikteki devrecilik sistemini getirecekti neredeyse takıma. * * * Diğer konulara gelince, evet kadroda çok eksik var. Bir forvet, bir sağ bek ve eğer Melo giderse bir ön libero şart. Hatta bence düzgün sağlam bir stoper de eklenir bu listeye. Chedjou da Semih de çok güven vermiyor. İyi stoper yanında idare ederler de birbirlerine kalınca takım oturmuyor. Ama öyle Balıkesir seviyesi falan da malubiyet gazıyla abartı olmuş. Bu takımda hala Sneijder var, Podolski var, Muslera var. Laf etsek de Selçuk var. Onur daha yeni dönmedi mi sakatlıktan, ne ara vukuat işledi de ceza aldı?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ahahaha şimdi baktım "ne bakıyon lan" kavgasından kadro dışı kalmış Onur. Yönetici "yürüyüşünü beğenmedim düzgün yürü" demiş, bu da "Ben takım kaptanıyım istediğim gibi yürürüm" demiş. Bu ne lan?
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ne Onur'u ya. Yeniçeri Ocağına bir maganda daha mı eklensin?
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Hakan bile as kaleci olacağım dedikten sonra anca Muslerayı satarsanız gelir herhalde yaş o iş yani. Yedek olmayı dert etmeyecek adam bulmanız lazım. Bizim 3 dandik kaleciden birini verelim hepsi yedek zaten.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Rewendor said: @Max Damage: Hah şöyle yaz yazacaksan, bak ne güzel yazmışsın işte. Yabancı olarak Lucas Neill, Ujfalusi yine bek oynayabilen, hatta oynamış oyunculardı. Bizim bildiğimiz tarz hızlı bek alınmadı ama. Terim'e yerlilerin ses çıkartamamasının sebebi zaten adamın baş yeniçeri olması. Askerlikteki devrecilik sistemini getirecekti neredeyse takıma. * * * Diğer konulara gelince, evet kadroda çok eksik var. Bir forvet, bir sağ bek ve eğer Melo giderse bir ön libero şart. Hatta bence düzgün sağlam bir stoper de eklenir bu listeye. Chedjou da Semih de çok güven vermiyor. İyi stoper yanında idare ederler de birbirlerine kalınca takım oturmuyor. Ama öyle Balıkesir seviyesi falan da malubiyet gazıyla abartı olmuş. Bu takımda hala Sneijder var, Podolski var, Muslera var. Laf etsek de Selçuk var. Onur daha yeni dönmedi mi sakatlıktan, ne ara vukuat işledi de ceza aldı? Allah allaaah bu ara Rew tam da benim gibi yazıyor. Hepsine katılıyorum. - iyi bir sağ bek şart. Sabri CL kalibre bir DR değil zaten kaç yaşından sonra beke devşirilmiş bir orta saha oyuncusu - Chedjou Semih bence iyi ikili ama yedekleri yok. Balta bu sene kapattı açıkları ama ne kadar daha gider belli değil, bir stoper Şart! - melo hala belirsiz - giderse o bölgeye gir takviye gerekebilir. Hamit fena iş yapmadı /sağlıklı ve güçlü bir hamit aslında yeter ama Bilali falan bilmiyoruz, korkutucu geliyor melosuz göbek. - Burak sakatlanırsa ne yaparız onu da düşünmek lazım, artık çok genç değil Kral. Ama gene de takımın iskeleti çok güçlü. Sneijder bu sene daha da iyi olacak görün bakın. Toplama takımların ne yapacağı belirsiz, şampiyon her halükarda bu senenin gene de en güçlü şampiyonluk adayıdır.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 muslerayı alırlar mıki bu saatten sonra herkes gs gibi denge ve vizyon klübü değil lig maçları başlamadan hallediyor transfer işlerini
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ya bu gs ne kadar komik bir takım ya çok gülüyorum vallahi
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Dany i takıma aşlmıyormuşuz ve kiralamak isteyenler ücretini çok gördüğü için bonservisini verip yollayacakmışız
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 4 le özdeşleşti adamlar, yine mi 4 yemişiz hehe diyorlar artık :D
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 dany iyi topçu ya yeniçeriler kesmiştir fişini
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Of gollere gel sfgsg bi o kadar da kacirmis adamlar. Nice le biz oynamadik mi gecen hafta ya
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 altyapı hocası da istifa etmiş Robotnicki maçından sonra gideceğim demiş. kıvrak onur yaptı gene yapacağını
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 olm trabzon 2011 şampiyonu yanlış topiğe geldin
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Hazırlık maçından enstantaneler... https://vine.co/v/eXA1qj2aEA7 https://vine.co/v/eXiulhY7KDF https://vine.co/v/eXiD1gOgEDT Yekta çok dengeli oynuyor.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ne olmuş bunlara şaka gibi. Keşke eğlenceye koysaydın, oraya daha çok yakışıyor
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yekta, mental olarak birakmis futbolu.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Çete bıraktırmıyor futbolu her türlü arada kaynarsın demişler
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 fenn said: Ne olmuş bunlara şaka gibi. Keşke eğlenceye koysaydın, oraya daha çok yakışıyor Vine değil gif olsa oraya koycaktım zaten. Axedis bıtbıt yapar diye koymadım.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Yekta Trabzon a gitmeyerek nasıl bi iyilik yapmış Trabzon a şimdi anlaşılıyor
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ooo super karar http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29680042.asp dengeler saglandi.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 kendi düşen ağlamaz fener ne güzel bütün çöplerinden kurtuldu biz tam aksine şişiriyoruz kadroyu kendi düşen ağlamaz da gs ye yazık olcak yani işler bu kadar yolunda giderken ancak bu kadar sabote edilebilirdi takım aysal ile terim sıvadı, mancini boyadı, prandelli kirletti hamza önce sildi, şimdi yeniden sıva çekiyorlar yönetimle kaç yaşındayım ya tam emekli yorumu
Öne çıkan mesajlar