Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

Ozan tufan kim

Melo’nun bir sezon daha kalması durumunda yerine Ozan Tufan’ı hazırlamak isteyen Hamzaoğlu, gelecek sezon ise Sambacı’nın ayrılması ile yerini uzun yıllar forma vermek istediği Ozan’a bırakmanın hesaplarını yapıyor.

Bursaspor oyuncusu için transfer sezonunun başında 15 milyon Euro gibi bir rakama çıkarken kimse bu parayı vermeyince görüşmeler de durdu.

G.Saray, kadroda düşünmediği oyuncuların listesini de içeren bir teklif ile Bursaspor yönetiminin karşısına çıkarken 5 milyon Euro gibi bir rakamın da verilmesi düşünülüyor.

Timsah'a şampiyonluğu getiren isimlerden biri olan Sercan Yıldırım’ın yanı sıra Yekta, Dany, Dzemaili, Furkan gibi oyuncuları da önerecek olan sarı-kırmızılılar iki tarafın da mutlu ayrılacağı bir takas için düğmeye bastı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener 4. yıldızı aldığında nasıl kutlandığını gösterecek. Hele hele ilk 4 yıldızı onlar alsalardı neler neler çıkaracaklardı.

Bizim kek kalıbı satışı geyiği güzeldi de orada tıkandı kaldı, ötesine geçemedi. Gerçi eski kum rengi ve turuncu formalar güzeldi bence, orada durdu. 2-3 senedir dükkana bile gitmiyorum bi merak edip.
Sosyal ağlarda paylaş

Telles > PSG

Digne milli takımda da arka plana düşünce as takımda oynamak istiyorum yoksa salın beni gideyim demiş. Liverpool, Tottenham ve Inter ile görüşmeleri olmuş menejerinin ki eğer PSG 33 yaşındaki Maxwell'in arkasında durursa Digne tahminen yolcu olacak.

10 milyon euro verecekler deniyor. Hatta teklif yapılmış ama PSG bekletiyormuş. GS kârsız satmayacağını söyleyince maks teklif olarak 10 milyon demiş diye iddia var. Uğur Karakullukçuda 10 milyon rakamı var doğrudur diyor. Digne'nin durumuna göre onu satıp, Telles'i alacaklarmış.

Geçen seneki Maxwell de kolay kolay kesilmez ki. Adam top class oynamıştı resmen o yaşına rağmen bu adamı nasıl keseceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...