Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sexdrugsrocknroll said: adamın ismini yanlış yazmışsınız lan. lucas :D http://www.gsstore.org/catinfo.asp?cid=195 yanlış anons mu? bizimkiler hızlıca düzeltmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 duzeltmisler. bi de lululu ne lan asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 saldır lukas okey let's go da gelir yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Öyle tişört basılıp satışa çıkmamış, orası goygoy yapmak isteyen Fenerlilerin palavrası. İnternetten sipariş için örnek foto konmuş, orada yanlış yazılmış. Zaten ortaya çıkıp sosyal medya yıkılınca düzeltmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Bruma kamp kadrosuna alınmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Brumada yapılan bu mallıgı hala anlayamıyorum. ya adamı yıllarca yabancı sınırından dolayı dur kalk oynattın. ilk kez adam gibi sans vericen, hame oyuncu olarak istedigin zaman kullanıcan falan, bu sırada bırakıyorsun. Ya hakkaten gerizaklı bu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Para veren varsa satılması doğru, o adam burda kendini bulup da geliştirebilecek gibi durmuyor. 10-12 m EUR bayılanda kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 brumada yapilan mallik, yetistirebiliceklerini zannetmeleri. oyle bile olsa 10mil ne lan 18 yasindaki adama asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Cehalet iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Verilen para çok saçmaydı. Şu anda alınmaması daha saçma ama. Yabancı hakkın dolu. Sağ kanatta Yasin'e güvenmek zorundasın, alternatifi yok. Bruma dikine oynayan, hızlı, seri adam. Yanında Podolski'yle Sneijder oynayacak, ikisi de önüne seri top atabilecek adamlar. Daha ne olsun? Mutlaka alınmalıydı kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 gs meloyu gönderirse büyük hata yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bu sene fenerin şampiyon olması gerekiyo, azizin son senesi. keseyi açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 atesbenicagiriyo said: farfan geliyormus http://www.transfersezonu.com/wp-content/uploads/2011/07/400_x_300.jpg ze-roberto aktifse alalım bruma nın yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 artık akhisarla çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Samsungla anlaşmışız haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 cc ye eklememişler seni pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 atesbenicagiriyo said: şu çapraz banta kesin MAŞALLAH - sünnet çocuğu v.b. şakaları yapılacak ama ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Biraz bir kabalık var sanki ama neden çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Nedense begenmedim formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Alttan gelen bantla ustten inen bantin arasinda kalan samsung yazisi simetrik degil. Ayrica latin orana da uymuyor. O yuzden goze kotu geliyor. Logoya ya da cizgilere ince ayar cekilse bence guzel forma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sostizm said: atesbenicagiriyo said: şu çapraz banta kesin MAŞALLAH - sünnet çocuğu v.b. şakaları yapılacak ama ben sevdim. Çirkinlik abidesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Böyle bir forma yok diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 görüyorum yine en çok sesi boş teneke çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar