valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 2 derbi kaldi. Biri sampiyon olmak icin Galatasaray'a yenilmemesi gerekiyor. Digeri finalde Galatasaray'i yenmesi gerekiyor. Tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirirken ikisini de yapamazsaniz burada benden cekecegi olan isimler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 hallaç pamuğu rüyasından uyandın mı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 valequenta said: llama konuya yabanci tabi, avrupada kupa alinca valequenta said: avrupada kupa alinca valequenta said: kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 selam, aynen avrupa kupasi o fotodaki. anlamadim neyi alintilamissin ama onemli degil olur oyle seyler sardalya kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 mındar etmişsiniz kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 valequenta said: llama konuya yabanci tabi, avrupada kupa alinca protokol gibi bir seydir bu. sonra anitkabir ziyareti de var. bu tarz konularda once gelin sorun bize gencler. Zaten kupa falan bilmezler onu geçtim. FO nın yalama içerikli açılışı ne çabuk unutulmuş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Llama said: https://pbs.twimg.com/media/ChjKnhxWUAAVSgB.jpg saray takımı http://i.imgur.com/nSMWSGO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 doğru söylüyor.. kuruluş yerine bi bakın.. spor yasakken ilk sporcular nerede buluşuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Yeni teknik direktör arayışındaki Galatasaray, Arjantinli çalıştırıcı Jorge Sampaoli ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. AMKspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Şili iyi hoş da büyük takım tecrübesi yok gibi adamın. Lucescu boşa çıkmış işte döksünler parayı ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 buyuk takima gelmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 olma isteği olan takıma geliyor diyelim o zaman=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Hikmet Karaman'a benziyor lan http://im.ezgif.com/tmp/ezgif-4236872952.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 aquila said: buyuk takima gelmiyo zaten. Öyle deme, daha gerçek gücümüzü göstermedik: Hamit takımla çalışmalara başlamış. http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/154751/hamit-altintop-antrenmana-katildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Hamit çalışmalara başladı diye Dursun sözleşmeyi uzatacak gibi geliyor. Ne biliyim. Öyle geliyor... Yani uzatmaması için hiç bir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 cok pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bu sezon hiç maça çıktı mı Hamit? Ben hiç hatırlamıyorum, tek maça bile çıkmadı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 kampta sakatlandı. tam döndü antrenmanda sakatlandı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sabah Abdullah Avcı diyorlardı, yönetimle çok sevişiyorlarmış, gelsinler istesinler demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Rewendor said: Bu sezon hiç maça çıktı mı Hamit? Ben hiç hatırlamıyorum, tek maça bile çıkmadı galiba. Çıktı tabii. Hazırlık maçlarında vardı. Bence Dursun'un sözleşme uzatması için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 2000 yilinda biz cumhurbaskani veya basbakanliga ciktik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 2000 de başbakan Ecevit idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Onu diyorum iste . Boyle cb veya bb ile bu pozlari verdik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 https://img-gs.mncdn.com/news/ec7b5a01d74245889138f52e75c4b1db.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Feamer said: sabah Abdullah Avcı diyorlardı, yönetimle çok sevişiyorlarmış, gelsinler istesinler demiş... Aman allah korusun. Küçük takımların büyük antrenörü o. Biz onu öyle seviyoruz... Milli takımda gördük neyin ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar