kayserili Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 uzun Kithnos said: AMK said: G.Saray Başkanı Dursun Özbek A'dan Z'ye her şeyi dobra dobra anlattı: “Hamza, Melo’nun gitmesini istiyordu. Sözleşmesini uzattım. 15 dakikada yanıma geldi ‘Bu hiç iyi olmadı’ dedi. Sezon başında Cüneyt(Tanman) ‘Konoplyanka’yı alalım’ dedi. Hamza hoca bana geldi ısrarla karşı çıktı." Özbek başkanlığa seçildiği andan itibaren yaşadığı problemlerden, görevden aldığı Hamza Hamzaoğlu’na kadar birçok farklı konuya değindi… Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek öyle detayları paylaştı ki şaşkınlıkla takip edeceksiniz. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan Dursun Özbek’in o sözleri… ‘MELO KALIYOR DEDİĞİMDE OTURDUĞU YERDE TERLEDİ’ Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüştü. Transfer döneminde bir türlü anlaşamadılar. Cüneyt, “Konoplyanka’yı alalım” diye önerdi, Hamza hoca ısrarla karşı çıktı. Mario Gomez gündeme geldi, “Alacağımız golcü Burak’ı üzmemeli, kırmamalı” dedi. Niasse ve İzlandalı Sighthorsson’u istedi. Hamza hoca Melo’nun gönderilmesini istedi. Ben de “Niye gönderelim. Ondan iyisini mi bulacağız” dedim. O da “Bilal var, Hamit var bana yeter” dedi. Israrla göndermek istemedim. Hamza hoca “Takımda kimse sevmiyor. Gönderelim” diye tutturdu. Ben de “Mancini istiyor ama bedava istiyor. Melo’yu niye bedava göndereyim” dedim. Transferin sonlarına yaklaşırken Melo kalacağını anladı. Bana geldi. “O zaman sözleşmemi uzatalım” dedi. Ben de uzattım. Hamza hocanın hemen haberi oldu ve Florya’dan Seyrantepe’ye adeta uçarak 15 dakikada geldi. Bana “Bu iyi olmadı başkan” dedi. Ben de “Niye iyi olmadı. Oynatmak istemezsen kenarda tutarsın, tribüne gönderirsin. Zaten sözleşmeli oyuncumuzdu. Sözleşmesini uzattım. Dert etme” dedim. Hamza 5 dakika hiç konuşmadı. Oturduğu yerde terledi. O an aklından bir şeyler geçti. Belki istifa etmeyi düşünmüştür” ‘Kendime kızıyorum’ Transferin son gününde İnter 5 milyon euro önerdi. Hamza “Başkan hemen gönderelim. 5 milyon euro iyi para” deyince artık dayanamadım. Gönderdim. ŞİMDİ geriye dönüp baktığımda kendime kızıyorum. Keşke “Konoplyanka’yı da aldım. Melo’yu da göndermiyorum. Bu oyuncularla takımı oynat” deseymişim. 4. yıldızı taktı, 3 kupa kazandı diye bir baskı oluştu. Bu baskı altında doğru düşünsen bile doğru hareket edemiyorsun. Ya tam bir sahtekar, iğrenç bir adam. Allah belasını vereydi de böyle bol kepçe sallarken boynu beli yamulup kalaydı şerefsiz herif ya. Konoplankayı alcakmış. Aç it paran varsa aç karnını doyur Uefa ya bizi de alırmısınız amca diye yalvarmadan önce. Azını yüzünü kırasım geliyo bu adamı gördükçe yaaa... Ayrıca çok başarılı bi çalışma gelmiş FOTOMAÇtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ya bu Semih ile ne yapacağız. Her maç çöp bu adam. Denayer gibi adam var biz buna kalıyoruz. Sakatlık falan gerçektir inşallah. Ben devre arasına kadar zaman geçirip sonra geri gidecek diye düşünüyorum. DarKRideR said: "Galatasaray devre arasında Giresunspor'un 21 yaşındaki golcüsü Vedat Muriqi'yi kadrosuna katacak." Ayrıca bu adamı Milli Takım için devşirmeyi de düşünüyormuş FT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 -Yeni bir mehmet battal faciasıyla beraberiz EREN derdiyok'u alıyorlarsa alsınlar abi 3 büyükler ve adam yetiştirmek uzak kavramlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Groskreutz Mevlüt takası olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ya ne Mevlüt'ü saçmalamasınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 souldarkorn said: Ayrıca bu adamı Milli Takım için devşirmeyi de düşünüyormuş FT. devşirme değilde sanırım türk kökenli arnavutlardanmış. Direkt Türk olarak oynama hakkı olabilir araştırılacak deniyor. Diğer türlü devşirme işi 5 yılı bulur çünkü o da işimize gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 takımın pahalı transfer yapıcak gücü yok öyle yıldız transferi falanda beklemiyorum.adnan sezgin tier transferler yapılacak büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Çok pahalı transfere gerek yok zaten. Sağ beke Großkreutz geçecek desek Bir tane ortasahaya sağlam fizikli rakibe basacak zenci ön libero, 3-3,5m €. 2 tane de otalama üstü saç baş yoldurmayacak forvet. Sene sonuna kadar idare eder. Bi tanesi genç de olabilir şu Muriqi midir nedir onun gibi. Denayer için ben de aynı şeyi düşünüyorum bu arada, sanki gerçekte sakat değil de gidici olduğu için bahanesi o işin gibi. Umarım kaybetmeyiz devre arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Großkreutz gs'ye dönmez gönderirler onu.Bonservis ücretini getirir gider.Ailesini bahane edip giden adamdan hayır gelmez. sezon sonuna kadar sabriyle devam.orta sahaya'da melo tarzı bi adam. forvet kesin şart. anca sezon sonuna kadar idare edersin önümüzdeki sezon kesin bi çözüm bulmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 kayserili said: yekeyeke said: Donk'un isteksizliği de gözlerden kaçmadı. Maç boyu dolandı ataklarda etkin değildi, içerden çıkan topta bile itiraz etmedi. Devre arası gsye transfer olur artık. AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Kasımpaşa Kulübü ve Galatasaray, Hollandalı oyuncu Ryan Donk transferinde başkanlar düzeyinde görüşüyor. Kasımpaşaspor Ryan Donk'un Galatasaray'a transferine sıcak bakıldığını söyledi. http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/21/kasimpasadan-ryan-donk-aciklamasi-459638/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12 Sizin ne olduğunuzu bilmeyen kalmadı, o maçta söylemiştim devre arası gelir diye, yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 gs en başında niasse'yi kaçırmayacaktı.ismi falan çıkmıştı gelecek gelmeyecek diye güzel transfer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Esnaf said: takımın pahalı transfer yapıcak gücü yok öyle yıldız transferi falanda beklemiyorum.adnan sezgin tier transferler yapılacak büyük ihtimal Aldığına lisans çıkarmayı unutmasınlar yeterli. Bu yönetimden beklentimiz şu an bu seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yekeyeke said: kayserili said: yekeyeke said: Donk'un isteksizliği de gözlerden kaçmadı. Maç boyu dolandı ataklarda etkin değildi, içerden çıkan topta bile itiraz etmedi. Devre arası gsye transfer olur artık. AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Kasımpaşa Kulübü ve Galatasaray, Hollandalı oyuncu Ryan Donk transferinde başkanlar düzeyinde görüşüyor. Kasımpaşaspor Ryan Donk'un Galatasaray'a transferine sıcak bakıldığını söyledi. http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/21/kasimpasadan-ryan-donk-aciklamasi-459638/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12 Sizin ne olduğunuzu bilmeyen kalmadı, o maçta söylemiştim devre arası gelir diye, yakışır. macin adami falandi donk o zaman. verilmeyen golu de var. osuruktan nem kapiyorsunuz olay baska takim oldu mu. kendi takimina baksa, ki bilmiyorum bjk mi fb mi ama ikisi de tescilli $ikeci nasil olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Vanish cd si dolmus bunun. Gelmis gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 boyle arkadaslar var iste. adam gs macinin bitiminden 1 dk sonra geliyor vanish manish diye agliyor sonra 1 hafta sonra geri geliyor bu arada kim var kim yok dunyadan haberi yok. akil fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Kizma hemen gergin ataman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 hahahah gergin ataman nedir abi asdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 kasımpaşa donk için umut u istemiş ama denizli onay vermemiş.gerçi burak ve umut dışında forvetimiz yok ama yinede gitsin isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 umut'un gidip donk'un gelmesini bende isterdim.Artık değişim şart takımda iyi bi forvet.Umut çok iyi anadolu takımı forveti olur büyük takım forveti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 barbu said: Vanish cd si dolmus bunun. Gelmis gene :D bi Beşiktaş gs macı daha olsa da 10 gün daha temiz kalsa forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Donk zaten maçtan önce de GS'ye gelmek istediğini söylemişti, daha sezon başı transfer döneminde de ismi geçmişti, arada "Maçta demiştim" diye kahincilik oynayacak bir durum yok yani. Öte yandan maçta da adam gol dahi attı da hakem saymadı, hatır şikesi yapacak adam zaten gol atmaz rakibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 donk o maçta sakat bişey yapmadı da, adamın doğal hali o baygın bakışlar ve slow motion gibi gelen hareketler, stili değişik adamın asdasf asıl hatır şikesini Bilal yaptı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 O değil de bu başkanımsı nasıl Point Hotel'in sahibi oluyor ve nasıl işletmeyi başarabiliyor anlamış değilim hala. Umut da 177 gol atmış TR'de ( geçen de 2-3 tane attı ayrıca, 180 olmuştur ) Bunları hatırladıkça motive oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 adam 2,5 sene önce geleceği görmüş uyarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 kuru/pilav/cacık özleminden fransa'da duramayan adamdan ne hayır bekliyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar