Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ligtv deki özeti izledim de yediğimiz goller dahil akhisar ın girdiği her pozisyonda semih in hatası var şaka gibi.hadi geçmişte gençtir kendini geliştirir güçlenir falan diyordumda bu sene inanılmaz kötü
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Semih böyle değildi eskiden. Ujfa etkisi de vardı da onsuz maçlarda da iyiydi. Bu sene bozuldu bi. Sakatlık sonrası mı toparlayamadı naptıysa performansı hep düşüşte.

Aptal gözüne köz kaçırdığından beri kötü

Terim çaktırmadı aylarca sakat takıldı döndüğünde idareten oynattı arada falan. Bence görme kaybı var adamı algılamayıp kaçırıo. Bide sakatlık dönüşü iç güçlenemiyor klasik türk futbolcusu olarak.
Mesaj tarihi:
Özete baktım şimdi. Semih hakikaten evlere şenlik. Hele o ilk goldeki hali.

Umut ne güzel aşırtmış diyordum ki maç sonlarına doğru kalecinin üzerine abandığı karşı karşıyayla kendini hatırlattı yine.

Karşı tarafta zenci oldu mu fizikli adam oldu mu direkt defansı yitiriyoruz. Tamam Semih de batırmış da bireysel hataların ötesinde çok ciddi bir defans kurgusu eksikliği var. Defansif yerleşim ve adam paylaşımı yapmayı bilmiyor takım, sezon başından beri de öğrenemedi.
Mesaj tarihi:
gelsin gelsin. gol attikca paylasariz.

http://www.quickmeme.com/img/a6/a6e872a3a830f127c07f0e3c045c40d100ffbdd699a8c3a854648097f0226bee.jpg

son yillarda alt liglerden gelip basarili olan bi mehmet topal'i hatirliyorum. gerisi vasati asamadi.
Mesaj tarihi:
aquila said:

o muriqi baya gol atti galiba bu sezon, adam takimi carryledi.

15 maçta 9 gol atmış Transfermarkt'a göre 1. ligde. İstatistik olarak gayet güzel ortalama. Ama adamı hiç tanımıyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...