Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

Başlık kilitlenmiş konusu var diye.Ben de buraya yazıyorum.

Azıcık izledim maçı. Zaten bu seneki Galatasaray azıcık izlendiğinde anlaşılan bir takım. Mustafa Denizli'nin işi zor. Ayrıca Mustafa Denizli'de de bir şeyler eksik gibi. O Cimbom'u,Fener'i,Kartal'ı şampiyon yapan; Cimbom'a Avrupa'da yarı final oynatan hoca yok gibi.
Galatasaray'ın kadrosu kötü diyordum sezon başında. Buradaki Galatasaraylılar "eki eki eki, o yüzden mi şampiyon olduk lan hacı dayı" gibilerinden dalga geçiyorlardı benimle. Aradan geçen 3 ay sevinerek söyleyeyim ki beni haklı çıkarttı. Bizzat Galatasaraylılar takımlarının yetersizliğini gördüler şimdi. Umarsızca transfer istiyorlar yönetimden. Ama yönetim mevcut transferleri oynatamıyor (greutskreutz mu ne karın ağrısı var ya bir oyuncu)ve oynattığı oyuncuların parasını bile şu ana dek ucu ucuna ödeyebiliyor.
Bu akşamdan sonra ben derim ki bu Galatasaray bu sene ligi liderin 28-31 puan arkasında kapatır. Fener'i, Beşiktaş'ı yenemez bu Galatasaray. Hamza hocalı Bursa'yı,3-2den 4-3 yenildiği Rize'yi, Akhisar'ı, yönetimi değişmiş Trabzon'u, Başakşehir'i de yenemez. Birkaç maç daha kaybederse sanki aynen de dediğim olacak gibi. Kızacak şimdi bana Galatasaraylı gönüldaşlar ama futbol da böyle bir şey işte.
Bakalım sene sonu ne gösterecek bize?
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm vs birkac kisi disinda kadronun iyi oldugunu soyleyen yoktu ki Kuddusi, genel profil degil de burada zaten herkes Yonetim, kadro, eski yonetim ile ilgili Mayis ayindan beri olayin farkinda. Yeni birsey yok yani.

FB ve BJK'den gucsuz oldugumuz kesin. Ve bu takim 4 senede 3 kere sampiyon olmasina ragmen her sezon geriye gitti. Gecen sezon ite kaka sampiyon olundugunda biz burada teshisin yanlis koyuldugundan, aslinda bu takimin ciddi eksikleri oldugundan, sampiyonlugun aldatmamasi gerektiginden bahsettik. Akli basinda olan herkes gormustu bunu zaten. Ha yonetim gordu de onlem alamadi mi (maddi sikintilar), yoksa gercekten goremedi mi onu bilemiyorum. Bana ikisinin de karisimi gibi geliyor. Ama daha cok goremedi, gec farketti, is isten gecmisti gibi goruyorum olayi.

Her zaman ayni seyleri tekrarliyorum ama orta ve uzun vadeli dusunmek zorunda futbol kulupleri. Her sene sampiyon elbette olamayacaksin, ama bu 3-4 senede bir reset atip basa sarmalardan kurtulmasi lazim kulubun. Illa parasi olan bir baskan gelecek, Fatih Terim gelecek, Abdurrahim gelecek, buna ihtiyaci olmamasi lazim Galatasaray'in. Belli bir seviyede duzen kurulur, ha basarili sezonlar olur, basarisizliklar olur. Ferguson da her sezon sampiyon olmuyordu onu bekleyen yok zaten.
Ancak bu basa sarmalar iyice sikti. Zaten TR liginin cok bir anlami kalmiyor Avrupada hicbirsey yapamayinca. Istikrarsizlik sinirlendiriyor insanlari. Yoksa her hoca, her oyuncu tutacak vs diye birsey yok...

Yani bir sezon Drogba'yla oynarken ertesi sene Umut'a muhtac kalmak, Melo ile oynarken ertesi sezon yerine siradan bir orta saha oyuncusu bile olmayan Bilal'e muhtac kalmak sinir bozuyor.
Benim dusuncem ikisi de ekstrem. GS icin Drogba da, Sneijder de luks. Ama Umut ve Bilal'in de GS de yeri yok.
Ortasini bulmak onemli. Takimda Hagi olsun ama olacaksa otekiler de minimum Capone duzeyinde olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğin kadar büyük bir sorun yok ki? son 4 haftada bi bocalama oldu hamza kovulana kadar ligin en çok şut çeken takımıydık şuan burak ve umut a rağmen ligin en çok gol atan takımıyız.sorun çok açık belli orta sahamız çok kötü tek bir transfer bile bu takımı şampiyonluk yarışına sokar.ortalama bir forvet-sağ bek ve orta saha transferleri yeter bile bu sene için.

bizim takımdan sıkılmamızın ana sebebi kötü oyun değil kötü yönetim.şahsen benim öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Bnede tekrar yazayım 30 puan fark olur denilmiş böyle bir fark zaten olmaz.10-15 puan dersiniz anlarım olabilir ama 30 olmaz.Fb ve Bjk doğrudur şu an gs'den üstün takımlar, şampiyonluk yarışı ikisi arasında geçecek bu da bir gerçek.Nasıl bu akdar çöktü bu takım? yanlış transfer politikası, eksik olan bölgelere transfer takviyesi yapılması.Yine söylüyorum gs ligi 3. bitirecek güce sahip 3 olmasa da en kötü 4.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

aaaaa,akşam oldu. hala kimse lafımın üstüne laf söylememiş. hayret?!?!

Meloyu sattılar diye tonlarca mesaj yazdım görmedin mi bi tanesini bile! Hatta Melosuz gs yi izlemiyorum bile ki neredeyse futbol bölümüne girmiyorum neredeyse

Ayrıca gs her maç 4-5 gol yesin ki daha bir futbolcu nasıl transfer edilir, evrak işleri nasıl olur konusunda sıkıntı yaşayan yönetim gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

KuddusiMavra said:

aaaaa,akşam oldu. hala kimse lafımın üstüne laf söylememiş. hayret?!?!

Dünya üzerindeki en boş konuşan adam olduğun için kimse iplememişti ama feryadına dayanamayıp bı kaç kemeik atan babayiğit çıkmış işte. Şükret onlara ve kendi bölümüne devam et.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

AMK said:

G.Saray Başkanı Dursun Özbek A'dan Z'ye her şeyi dobra dobra anlattı: “Hamza, Melo’nun gitmesini istiyordu. Sözleşmesini uzattım. 15 dakikada yanıma geldi ‘Bu hiç iyi olmadı’ dedi. Sezon başında Cüneyt(Tanman) ‘Konoplyanka’yı alalım’ dedi. Hamza hoca bana geldi ısrarla karşı çıktı."
Özbek başkanlığa seçildiği andan itibaren yaşadığı problemlerden, görevden aldığı Hamza Hamzaoğlu’na kadar birçok farklı konuya değindi… Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek öyle detayları paylaştı ki şaşkınlıkla takip edeceksiniz. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan Dursun Özbek’in o sözleri…
‘MELO KALIYOR DEDİĞİMDE OTURDUĞU YERDE TERLEDİ’
Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüştü. Transfer döneminde bir türlü anlaşamadılar. Cüneyt, “Konoplyanka’yı alalım” diye önerdi, Hamza hoca ısrarla karşı çıktı. Mario Gomez gündeme geldi, “Alacağımız golcü Burak’ı üzmemeli, kırmamalı” dedi. Niasse ve İzlandalı Sighthorsson’u istedi. Hamza hoca Melo’nun gönderilmesini istedi. Ben de “Niye gönderelim. Ondan iyisini mi bulacağız” dedim. O da “Bilal var, Hamit var bana yeter” dedi. Israrla göndermek istemedim. Hamza hoca “Takımda kimse sevmiyor. Gönderelim” diye tutturdu. Ben de “Mancini istiyor ama bedava istiyor. Melo’yu niye bedava göndereyim” dedim. Transferin sonlarına yaklaşırken Melo kalacağını anladı. Bana geldi. “O zaman sözleşmemi uzatalım” dedi. Ben de uzattım. Hamza hocanın hemen haberi oldu ve Florya’dan Seyrantepe’ye adeta uçarak 15 dakikada geldi. Bana “Bu iyi olmadı başkan” dedi. Ben de “Niye iyi olmadı. Oynatmak istemezsen kenarda tutarsın, tribüne gönderirsin. Zaten sözleşmeli oyuncumuzdu. Sözleşmesini uzattım. Dert etme” dedim. Hamza 5 dakika hiç konuşmadı. Oturduğu yerde terledi. O an aklından bir şeyler geçti. Belki istifa etmeyi düşünmüştür”
‘Kendime kızıyorum’
Transferin son gününde İnter 5 milyon euro önerdi. Hamza “Başkan hemen gönderelim. 5 milyon euro iyi para” deyince artık dayanamadım. Gönderdim. ŞİMDİ geriye dönüp baktığımda kendime kızıyorum. Keşke “Konoplyanka’yı da aldım. Melo’yu da göndermiyorum. Bu oyuncularla takımı oynat” deseymişim. 4. yıldızı taktı, 3 kupa kazandı diye bir baskı oluştu. Bu baskı altında doğru düşünsen bile doğru hareket edemiyorsun.

Ya tam bir sahtekar, iğrenç bir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...