Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 zaten bu sene bitiyordu 1+1 daha uzatmışlardı burak,selçuk,sabri,emre,semih,umut,olcan ve bilal bu adamların hepsinden kurtulmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 DavidMills said: Abi Sabri gibi bir adama bu kadar para verdiğinizi bilmiyordum, valla helal. Adamın 1-2 miyon aldığını sanıyordum ben. Oha valla Hürriyet said: "Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon (son sene opsiyonlu) için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır (opsiyon şartı futbolcunun 2015-2016 sezonunda 15 resmi müsabakada ilk 11'de oynaması veya 20 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır). Buna göre 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında (eğer uzatılırsa) futbolcuya her bir sezon için net 4 milyon 800 bin TL sabit transfer ücreti ve net 45 bin TL maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca futbolcunun ilgili sezonlarda 15 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde, futbolcuya net 300 bin TL prim ödenir. 30 resmi müsabakada fiilen oynaması durumunda ise futbolcuya net 300 bin TL ekstra prim ödenir." http://www.hurriyet.com.tr/galatasarayda-sabri-depremi-40022674 1-2 m işte, EUR olarak düşünürsen. Piyasası EUR sonuçta, hemen hemen herkes 1 m EUR nun üstünde. Ha ama 800 K EUR mu neydi eskiden, oradan buraya yükseltmişlerdi bu sene işte. Umut 1.85 m EUR bu arada hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ben TL şeyetmştim. Ama Sabri reyiz de eu kullanıyomuş adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 grosskreutz almanyaya gider etrafta anlatır kerizlerin 5 ay parasını yedim diye seneye gittiği takım da gs ile eşleşip 4lerken semihle olcanı pazara gönderir konuş tvye anca hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sadece gs nin degil abi gecmiste bjk nin da fb nin ole alip parasini pesin verip antremana bile cikartmadigi gonderdigi topcular oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 stoch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Astana İstanbul'da 9 gün önce gelmişler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Doğru yapmışlar. İstanbul'u gezmek için 1-2 gün çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 AStana kendi evinde barcelona deplasmanlarda van belediyespor gibi oynayan bi takım.Salı gün ki maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Aynı şekilde bursaspor maçınıda alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 alışımız kuvvetli diyosun, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 negzel gol kaçtı ya orda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hakem bile savunma vurmuştur burak bu kadar mal değildir diyip korner verdi ama burakın gönlü el vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Maçı izleyemiyorum Sabri yukarıda Allah var diye isyan etti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bursa en az 10 tane filan kacirdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 klasik bursa maci olcak, oyuncular yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 her tac kullanmayi beceremeyene sopayla dalasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ben maçı yeni açtım da... Sarbi'yi niye yuhluyolar? Yine naaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 galatasarayin evladi oldugu icin. bu arada sneijder fuck off'lari saydirip durdu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 beşiktaş forması olmadıkca üstünde kırmızı cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 başlık kuru kalmıştı kardeş, azcık gözyaşı döktün iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 koca gotlu tarik giriyor ya 100 yillik kulup kimlere kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Gsliler bıraktı heralde maçları izlemeyi 2 penaltısı verilmedi gs'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 leş gibi oynarken gol attık ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar