Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bruma falan alırlar işte yine asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 patlayınca hemen gs topicinde soluk alanlar hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 fizban said: Ben koyana kadar biri koymus, 2014'te 6.4 m euro. Asagi yukari %60'i sampiyonun, yani biz katilsak onun %40'ini alacaktik. Yani 2014'te ikinci takim katilmadigi icin 3m euro civari ekstra aldiniz. 2 sene öncesinin parası bu. Bir de bu sezon başında kulüplerle yeni pazarlık yaptı UEFA, fiyatlar boostlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 2 senede 6m den 17m ye mi cikti yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 6,5'tan 16'ya diye düzeltelim :) edit: edit gelmiş araya zaten :) 3 dersen 3'ten 7-8'e :) Hatta dediğin gibi şampiyon-ikinci %60-40 paylaşıyorsa eğer (dağıtımdan bilgim yok), 8/6*4=5,3 ediyor. 3 milyondan 5,3 milyona çıkıyor demektir, ki gayet olabilecek bir rakam. Toplam gelir de 16 değil 13,3 milyon € civarı o halde. Hala abartı bir çıkış var, ama 2013/14'e baktığında da GS'nin parası bayağı düşük. Bizim gruptaki Kophenag mesela iki katımıza yakın para almış 11,5M gibi, ki performans geliri bizden düşük. Dağıtım sistemini değiştirmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Türkiye'ye düşen pazarlama payı, geçen sezona oranla en az 2 kattı arttığı belirtildi. Geçen sezon 6.5 milyon euro alan Galatasaray, Fenerbahçe'nin katılamamasıyla birlikte en az 13 milyon euroluk bir pay alacak. Ayrıca, gruplara direkt olarak katıldığı için 12 milyon euroluk bir gelir de elde etti. Böylece Galatasaray, daha Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkmadan 25 milyon euroluk bir gelir elde etti. Galatasaray, ayrıca kazanacağı her maç için 1.5 milyon euro, beraberlik için de 500 bin euro ödül alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 60-40 oranı doğruymuş demek ki. GS 8 milyondu, birebir deyip 8e 8 16 demiştim ben. Fener'i o oranla hesaplayınca 5,3 çıkıyor, 13,3 toplam. Burada da 13 demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 varya 1 sene gidemeseniz batacaksınız ama allah yardım ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Sabrinin zammını neye göre yaptık sanıyorsun. Bir daha ki sene süper transfer Aydın ı alacağız, para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 evet. türkiyede üst üste 3 kere katılan takım yokken G.Saray ikinci kez 4 senelik seri yapıyor CL'ye katılmada asdafhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 5 kusur daha mantikli. Yalniz o parayla volkan sen'i aliyorsunuz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 İşte tam o Volkan Şen noktasında mantık bitiyo, denge devreye giriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 volkanşenle fener anlaşmıştır sabah noldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Gelsin, para memlekette kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Rewendor said: 6,5'tan 16'ya diye düzeltelim :) edit: edit gelmiş araya zaten :) 3 dersen 3'ten 7-8'e :) Hatta dediğin gibi şampiyon-ikinci %60-40 paylaşıyorsa eğer (dağıtımdan bilgim yok), 8/6*4=5,3 ediyor. 3 milyondan 5,3 milyona çıkıyor demektir, ki gayet olabilecek bir rakam. Toplam gelir de 16 değil 13,3 milyon € civarı o halde. Hala abartı bir çıkış var, ama 2013/14'e baktığında da GS'nin parası bayağı düşük. Bizim gruptaki Kophenag mesela iki katımıza yakın para almış 11,5M gibi, ki performans geliri bizden düşük. Dağıtım sistemini değiştirmiş olabilirler. Yayıncı kuruluşta değişti, ihale bedeli vs. yükseldi. Onun payları da arttı. FB'den GS'ye gelecek ekstra miktarda tam 6 milyon euro'ymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sneijder'den gol şov sadfsaf Fenerbahçe'ye hediye etmiş http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/galatasarays-wesley-sneijder-scores-two-6198039 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 15 ağustosta uefadan yetkililer gelicek sanırım.o tarihte ceza yemez isek yeni transferler gelicek deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ekşide okudum ben de bunu financial fair play denetlemesi için çok gergin bekleniyormuş. Bi bitsin denetleme de bakalım görelim. Bence öyle 30küsürlük adam almayalım artık takıma takım zaten yaşlı. Genç, hesaplı, atletik transferler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Şu danimarka liginde oynayan zenci aklımda benim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Amertey mi? Herifin tipi cüssesi vs tam ön libero. Alabilsek çok iyi olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yok, Bruma-Keita arası bi atom karınca haberi düşmüştü geçen ay, onu diyor. Şu isviçreli sağ bek çocuğu alalım yanına, bi tane de stoper. Çok para tutmaz bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 serjuhan said: Amertey mi? Herifin tipi cüssesi vs tam ön libero. Alabilsek çok iyi olur gerçekten. Gecen sayfalarda videosu vardi, dinamo gibi oynuyordu. Ismini falan bilmiyorum, biraz arastirirsam bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://twitter.com/fanatikcomtr/status/629256032867491840 En avantajlı PSG olacak. Beleşe Telles alıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sen rvp yi alirsin ama cl ye bilal short gider .jpg nerde lan? Biri paylasti bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar