Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 "Transfer Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme" said: Kulübümüz 2015-2016 sezonu transfer çalışmalarına teknik heyetimizin raporları ve bütçemize uygun olarak devam etmektedir. Yazılı, görsel ve sosyal medyada, transfer çalışmalarımız kapsamında yer almayan bir çok sporcunun spekülatif şekilde yer aldığını görmekteyiz. Özellikle Paris Saint Germain Kulübü'nün futbolcusu Zlatan İbrahimovic'in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumlara siz değerli Galatasaray taraftarlarının itibar göstermemesini rica ederiz. Transfer çalışmalarında resmiyet kazanan bütün gelişmeleri resmi yayın organlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bu vesile ile yeniden ifade etmek isteriz. Saygılarımızla, Galatasaray Sportif AŞ. Yönetim Kurulu http://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/transfer-calismalari-hakkinda-bilgilendirme/27494 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ..takımda uygulanan gençleştirme politikasına Ibra uymadığı için .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Oysa ki Bilal Kısa gibi genç yetenekler bu bilinçli politikanın özverili ürünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ibrahiomovic çok goygoy döndü. ibo gelmicek tabiki ordan bi taraftar hayalkırıklığı yaşıcak. e yönetim ve td zaten belli. takım da kötü. ilk 5 haftada yönetim istifa duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Takim kotu degil. CL standardinin altinda Sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Burağın ilk 5 haftadaki performansına bakar o ya.Olurda tutturursa 3 4 gol bi sıkıntı olmaz.Burak yine kazmalıklarına başlarsa tüm takım suçlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 cl'de gene 6 macta 78 gol yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 İbo gelse ne forma satardı takım ya. Hatta ben İbo nun bedavaya geleceğini düşünüyorum 1 sene için koşullarda uygun olduğunda. Forma,seyirci,reklamlar vs vs ile. İbo bu yaştan sonra 1 seneliğine gelmez ve gs gibi takımdan 3 sene ister sözleşmeyi ve biz 3 sene boyunca sıkıntı çekebiliriz. 5 ve 8 ağustos gibi 2 önemli gün insanı heyecanlandırıyor. Bu senenin 3. kupası ve 6-10 milyon eurrrrro ve dahası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 xelcuqla sözleşme yenilerler o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Esh said: Takim kotu degil. CL standardinin altinda Sadece Katılıyorum. Bir felaket senaryosu çiziliyor fena değil takım. Kale olabileceğinin en iyisi. Sağ bek problem Stoper "idare eder", ama takviye iyi olur. Sol bek en kötü Telles var, Carole geldi onu da görücez. Orta saha Melo'nun kalmasına bakıyor, Selçuk her şeye rağmen gayet kaliteli adam. Sneijder yine olabilecfeğinin en iyisi. Sol kanat Podolski, daha ne olsun. Sağ kanat öyle ahım şahım değil ama Yasin geçen seneki gibi oynarsa sırıtmaz. Forvet tamamen Burak'a bağlı. Adam ilk iki sezonu gibi oynarsa gayet iyi, son dönemlere bağlarsa çok eksik var. Takımda bir sağ bek, Bir forvet lazım Rotasyon için bi stoper iyi olur Bir de Melo giderse yerine ön libero. En kötü şu anki kadroya sağ bek koy idare eder bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ffp gorusmesine kadar bisey beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Adam gibi bi stoperle bi sağ bek alsınlar ya. Melo da dursun artık durduğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ffp ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 15i galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 abi neden takım kötü değili kadro yazarak savunuyorsunuz. aynı takım işte geçen sene izledik. her maç kanser her maç saç baş yolduk. ulan beşiktaş 90 dakka ezdi bizi şampiyonluk maçında. ite kaka direkler muslera falan aldık maçı. kağıt üstünde iyi de takım top oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Kağıt üstünde iyi kadroya iyi top oynatmak transferle değil yönetimle taktikle olur. O zaman oyuncu değil t.direktörü sorgulayacaksın. Biz sorguluyoruz zaten, yöneticiler sorgulamıyor, sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 biz bisey sorgulayinca sostizm kiziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Olay şu rakipler gücüne güç kattı ki bu takımlarla son ana kadar yarıştık biz. Bu sene öyle 9-10 puan farkla falan eze eze almadık şampiyonluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Bu sonuçlara ilaveten 4. yıldız aldık biz yaeaeaeaeee moduna girip gevşememizde olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 geçen sene gs top mop oynamadı muslere sneijder melo bi de yasin in sıradışı katkısıyla oldu olan. kağıt ustune yazdıgın burak net 57 pozisyonda 15 gol atıyor. selcuk pasını sadece kankasına atıyor ya da musleraya. sabri desen bahsetmiyorum bile. telles e facia demişsin de gelecek vadeden ve düzgün çalışan tek kişiydi rodri nabar bilmiyorum. melo giderse zaten yol geçen hanı olur ortasaha ki yerine düşündüğü jem ve hamit götünü sıka sıka şampiyon olmuşsun rakiplerinin mallığı yuzunden, üstüne rakiplerin transfer ve kadro kalitesinde ezmiş seni. bu senede muslera ve sneijder belki podolskiye bakar şampiyonluk bir de şu yorumlar ölü inter maçının zar zor 1-0 bitmesi ile olumlu hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Telles'e kim facia demiş? En kötü ihtimal o var, yenisi daha iyi çıkarsa ne güzel dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 lan boktan moktan, gidip gene sampiyon oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 aquila said: biz bisey sorgulayinca sostizm kiziyo. Koca GS be ben kim oluyorum. Kızın abisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Şu 2-3 hafta önce konuşulan danimarkalı zenciyi alalım, sağ beke Meunier mi ne o çocuğu alalım, bi tane stoper alalım, Melo da kalsın. Taş gibi olur takım işte. Burak bu sene idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bunlar idare edr bu sene, hadi şampiyonluk için umut yok gibi ama seneye derinlemesine temizlik lazım, ünal kalaydı da manciniyle keşke.. eninde sonunda olmsı gerek o yontem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar