Catze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hee burdan mıymış bu eleman arada denk gelirsem izliyorum ben bunu ya h1z1 oynarken, selam vereyim bir dahakine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 zipzip bana baya samimi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bingildak said: önce eğlendim sonra üzüldüm asdasd ben de tam tersi ya izlerken cok uzuldum video bitince patlattim kahkahayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Istari said: ben özelikle bu tip rekabetçi oyunların gençler üzerinde çok olumsuz bir etkisi olduğunu düşünüyorum. internet cafelerde ağzı bozuk mutantlar yetişiyor. yoo zasten bozuktu, internet cafede konusuyorlar artık sdewce fark yokki şu herşeyi teknolojiye yıkmayı bırakın abi artık sıfırdan gerizekalı yapmıyor yeni teknoloji olanı gösteriyo sdece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sakallı bıyıklı "çocuğun" şu hale düşüp bir de ev halini ifşa etmesi acayipmiş benim liseli hayatım üniversiteye burs kazanıcam diye geçtiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 zipzip baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 herif baya prim yapmis yalniz sunun ustune, suan 500 izleyicisi var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ben şeyi anlamadım hacı. Adam DDOS yiyor ya yayın nasıl devam ediyor? O kadar pro mu adam eve oyun için ayrı yayın için ayrı internet mi çektirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ddos yemiyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Patliyo surekli yayin falanda kesiliyo sdg. Ne cift interneti abi, herifin dogru duzgun bilgisayari yok ayri internetmi cektiricek ahah su yani potansiyel http://www.youtube.com/watch?v=pLCVvuJMB5Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi siktir ya hahahahaha Yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 mc ddos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 toki evlerine fiber bağlamışlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ₺100 para gelmis diyor, gunluk mu o? Yayin basina mi? Aylik mi? Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi 5 dk izledim, kanser direk. Ilac mevzusu kesin tezgah, anne zaten bilmiyo. 30 saniyede bi ilac iciom zaten ölsem dussem surda gunahi boynuna, ilac iciom zaten kucukkende elektrik kesildi oyuzden böyle oldum, ilac iciom zaten hastalikla bogusuyorum elimden geldigince burada yayin yapiyorum. Zirva, gercekten gerizekali bi nesil geliyo arkadan. Sadece teknolojinin sucu degil abi bu, bizim yozlasmis kultur cocuklarinin teknolojiyle tanismasinin eseri sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://www.twitch.tv/anakiinntv twitch linkide bu elemanin dsgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 cartmanbraaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 herif gold ligmiş galiba ehueh :p said: diamondda elektrik kesilince ben yatıp uyuyorum neyin tatavasıysa bu herif gold lig ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi herif low-level'da 20fps ile lol oynuyo lan ahah, ddos atana da helal valla herif aksiyona girince yardiriyo hgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hanzoyu bırakın da şu tatlı kızı izleyin http://www.twitch.tv/lufflee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 tatlı kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 benjani said: hanzoyu bırakın da şu tatlı kızı izleyin http://www.twitch.tv/lufflee bu ne abi kızın kollar lens? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Adamın derdini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kayaa7: Bugün çok seksisin gamze ahahaha sayfa yüklendi ilk yorum off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Gamze de ekmeğinin peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar