Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Barda böyle dolaştıracak değil hoş, görünüşü vs olayları var nesini görmeye kızdınki onu anlamadım haha zenci diyemi ? pis ırkçı pardon melez di di o hatun miss gibi ılık safasfsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Karakteri tamamen carpitildigi icin sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Mazikeen inanilmaz bir karakter cizgiromanda. Dizi malesef alakasiz ve super zayif. Sen al koskoca kozmik varligi, o kadar felsefeyi, ozgur iradeyi..yolo livin la vida loca yap. Fox'a tesekkur edip gecmek lazim cidden yorumsuz. Cizgi romani bende siddetle oneririm. Elaine Belloc (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 la dizi bu kaç bölüm var daha belki işleyecekler hemen umudu kesmeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 O kadar alakasiz ki anlatim, konu ve karakterlerin isleyisi, kesilecek bir umut dahi yok. Bambaska kofte bir dizi bu. 3cu bolumde Foxun su dizide ki sakaci yolo Luciferi DC evreninin en guclu top 5'ine girebilecek bir varliga donusmeyecek diye dusunuyorum. Hani baya alakasiz. Gerge'nin dedigi gibi, cizgi romani okumadiysaniz ve dizi'den zevk aliyor gibiyseniz sakin cizgiromani okumayin dizi ile isiniz bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Bunlar dimi ? sonra okurum ozaman... https://drive.google.com/a/student.beykent.edu.tr/folderview?id=0B65ge59mpNQRMDJLUjlpUDJoZ3M&usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 GERGE said: Once sunu oku, Sandman'in ortalarinda bir spoiler. Cok bir sey spoiler etmiyor oyku icinde, ama Lucifer bundan cikiyor: önce şunu oku dediğin nedir abi. link yok sanırım anlamadım, ilk neyi okumamız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Spoiler in içindekini diyor kısa bi giriş yazısı kim nedir lucifer :) ayrıca şu güzelim hellgirl ü nası beğenmezler asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 torrentte buldum çizgiromanları. read first demiş sandman 4 ve 21 den 28 e kadar olan sayıları sıralımış. sandman 4 ü okudum hoşuma gitti sandmani okurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Constantin ile bir alakası var mı? İleride melekler şeytanlar kapışması, vatikandan exorcist gelmesi gibi olaylar olur mu? Yoksa dizi direk şeytanlı csi mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Cizgiromanlarda Constantine (Hellblazer) her turlu ilahi bokluga bulasiyor bir sekilde, Lucifer'in serisinde de ya adi geciyordu yada bir ara gozukuyordu yanlis hatirlamiyorsam, ama dedigim gibi Lucifer uber ilahi varlik olarak geciyor, Constantin'e isi cok dusmez muhtemelen, ama Lux gece klubune takiliyor John, zaten diyorum ya, ilahi ne bokluk varsa genelde haberi oluyor bir sekilde Constantine'inin. Constantine'in kaziklayip delirttigi seytan Lucifer degil aslinda. Cehennem'de ki ilk varlik, baslangictan beri kotulugun temsili biri, Lucifer cennetten cehenneme dustugunde, o zaten oradaydi gibi gibi. Harbi harbi Satan onun belalisi, yada daha dogrusu Constantine Satan'in belalisi..cektirmedigini birakmiyor :) TV serisinde sanmiyorum Constantine'i bulastiracaklarina, alakasiz bir evren ve kurguda geciyor gibi dizi. Ortam cocugu Seytan/Mentalist karisimi bir havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 mentalist, castle, white collar vs dizileri hep sevdiğim için her türlü gideri var benim için. çok fantastik şeylere girmesi gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Masakari said: Constantin ile bir alakası var mı? İleride melekler şeytanlar kapışması, vatikandan exorcist gelmesi gibi olaylar olur mu? Yoksa dizi direk şeytanlı csi mı? 1-2 kare cameo var sadece. Bilen için. Basanos filan olmadan ama öykü hakkında bir şey söyleyemem, uyarlama değil işte bu. İlk bölümde bir gönderme yaptılar sadece çizgiromana, başka da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 karı tam bir yeteneksizlik harikası. resmen flashtv oyunculuğu ak. inşallah konu kayar o karıdan başka mevzulara da çekmeyiz ya. bu nedir ag. ıspartaküsteki karıya kurban olsunlar. göz devirmeleri yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yeni bölüm düşmüş sandman e sardım, çok acaipmiş yurtdışına çıktığım zaman ilk işim kaliteli bir hardcopy sini almak olucak bitsin lucifer a başlıycaam bu arada bana pc için güzel bir cbr reader lazım cepten yolda işte falan okuyorum kaymak gibi ama pc için bulamadım, bulduklarımın da istisnasız hepsi trojanlı oluyor ( false positive olabilir bilemedim ) /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Windows kullandığım anlarda Honeyview kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 sumatra pdf viewer hem pdf hem cbr hem epub hepsinde basit ve iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 şimdi izledim de trailer'ı keşke biraz californication katsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 seviyorum sizi cbr reader diye yanlış aratıyoröuşum demek ki :( çaktırmadan bi de lucifer torrenti verirseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 dizi çok iyi ya la ahahashah çizgiromanla bi alakası yok gibi izlediniz mi gayet eğlenceli, abartmamak lazımmıış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Eglenceli, evet. Ama Mazikeen =( Allah'tan Elaine yok, senaristlerin de midesi kaldirmamistir onu =) Yine de eglenceli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ismi öyle o değil takma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ya oyunculuk yada yönetmenden kaynaklı bi şeyler eksik kalıyo şu dizide.izletiyo kendisini orası ayrı ama will powera luciferin etkisini diziye adam akıllı yedirememişler gibi.bi tık daha iyi olurmuş bu dizi. constantin gibi 2. sezonu çekmezlerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Lucifer çok zayıf görünüyor, ana sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ona alışır insan. karakter de oturur bir süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar