sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Editor ilacı bıraktı sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Benim arac fabrikasyon minimum 200le gidiyor, otobandan otobana kullanabiliyorum daha yavas gitmiyor alet. Ki 800 kms averaj hizi. Neyse cezayi oderiz artik her seferinde muhim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 132 olması gerekmez mi lan. neden 120. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 buna takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 120 ile ankara yolu bitmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 scorch said: izmir-aydın otobanında hız sınırlaması yoksa np. bana koymaz. bi o yolda çılgın gibi hız yapmaya bayılıyorum muhtemelen türkiye'deki en güzel yollardan biri sşdkfls pic releated; http://i.imgur.com/8s4MsSF.png oha, fluence di mi bu? 120'ye yaklaşınca korkuyorum ben o araçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ginaly said: 132 olması gerekmez mi lan. neden 120. 132 radarın %10 yanılma payından kaynaklanıyor. Ölçümde 131 çıkan adam bu özelliği bahane edip ben aslında 119dum yanlış ölçmüşler diye mahkemeye itiraz ederse davayı kazanıyor, örnekleri de olmuş. Bu sistemde öyle bi hata payı yok, girişin belli çıkışın belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 %10 radarın hata payı ile ilgisi yok, kanunla ilgisi var. hız sınırı x'tir, x'i geçmek yasaktır, hız sınırının 1,1x'i geçmesi halinde para cezası verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ShadowFax said: scorch said: izmir-aydın otobanında hız sınırlaması yoksa np. bana koymaz. bi o yolda çılgın gibi hız yapmaya bayılıyorum muhtemelen türkiye'deki en güzel yollardan biri sşdkfls pic releated; http://i.imgur.com/8s4MsSF.png oha, fluence di mi bu? 120'ye yaklaşınca korkuyorum ben o araçta. Yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 120 ile yolmu biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 İzmir-Aydın otoyolundan bana geldi. 240 lira ama plakaya gelip te benim haberim olmadı muhtemelen. Aydına yaklaşırken hız için de ne uygun yol.. İnşallaha orada değildir kamera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 axedice said: ginaly said: 132 olması gerekmez mi lan. neden 120. 132 radarın %10 yanılma payından kaynaklanıyor. Ölçümde 131 çıkan adam bu özelliği bahane edip ben aslında 119dum yanlış ölçmüşler diye mahkemeye itiraz ederse davayı kazanıyor, örnekleri de olmuş. Bu sistemde öyle bi hata payı yok, girişin belli çıkışın belli. Of bu nasil bir cahillik Kulaktan duyma ama bir baska cahilden duymus direk gelmis buraya yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 şu sistemde tek anlamadıgım nokta benim virajlar, mesela bu olayı bi 3-4 yıldır yeşilyurt ataköy arasındaki sahil yolunda kullanıyolar 70 limit ama viraji içeriden alırsan bi 10-12 saniye önce bitiriyorsun yolu daha bile fazla hatta. ki bu süre tem gibi uzun mesafelerde daha çok etkili olur diye düşünüyorum yani sol şeritten giden 70km hızlı araç yolu 15 dakikada bitirecekken sağ şeritten virajı açıktan alan araç 70km hızla giderken 16dkaikada bitireceginden eşitsizlik olabilir neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 senin dediğin gibi olsaydi 1.2km daha fazla yol katedilmesi lazim yaklaşik o da 18km yolda 60 derecelelik 120 viraj olmasi lazim ki bunlarin yarisi sağ yarisi sol oldugunu farzedersek zaten bi viraji icten aliyorsan digerini de icten almak icin katetdigin yol, orta seritten gittiğinle aynı olur basit matematik şu takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 tamam takmıyorum panpa burası gördüğün gibi tek virajli bir yol yaklaşık 2km yol 3 şerit ve şerit uzunlukları oldulça fazla yani neredeyse 100 metrede bile 4-5 metre fark açılacak kadar içeriden alınca yol dedigim gibi 10-15 saniye daha kısa sürüyor neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 eskişehirde viraj olmadığı için fistan anlamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Red_Skull said: tamam takmıyorum panpa burası gördüğün gibi tek virajli bir yol yaklaşık 2km yol 3 şerit ve şerit uzunlukları oldulça fazla yani neredeyse 100 metrede bile 4-5 metre fark açılacak kadar içeriden alınca yol dedigim gibi 10-15 saniye daha kısa sürüyor neyse 2 km yi içerden 90 saniyede biterse (80km/h) senin hesabına gore 2080 metreyi 93.8 saniyede biter ve 93.8 saniyeye göre ortalama hız 0.2km/h düşük çıkar(dışardan alan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bahçeşehir Mahmutbey arası gişe var şu haberi gördüm göreli 2 gişe arası o kadarla gidiyorum :p beni kandırdılar yani. Trafiğe takılmayayım diye sabahın köründe gidiyorum onda da yol boşken gitmeyeceksek ohoo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Red_Skull said: tamam takmıyorum panpa burası gördüğün gibi tek virajli bir yol yaklaşık 2km yol 3 şerit ve şerit uzunlukları oldulça fazla yani neredeyse 100 metrede bile 4-5 metre fark açılacak kadar içeriden alınca yol dedigim gibi 10-15 saniye daha kısa sürüyor neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar