BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 meeeeeh. ustteki arkadas icin, kitaptan. acmayin dedeler. kitapta zaten okula ve first generationa pek deginilmiyodu. en sonda bizimkiler mekani ele gecirdiler. bi abby vardi orda tutulan, digerlerinden farkli. sanki anliyo gibiydi boyle agresif degildi falan. onu saldilar geri, biseyler dediler falan hatirlamiyorum simdi. o da anliyomus gibi bakti ve gitti. bunlar geri suspension podlara girdiler. son cumle suydu: ethan burke gozlerini 70000 yil sonra acti. benim anladigim 2000 yilda insanlar o kadar evrildiyse belki geri saldiklari abby yavastan ortami degistirmistir diye dusunduler. tabi 70000 yil sonra ne olmustur hayal etmek guc. adam yazmicam daha demis ama ucunu da acik birakmis ilginc biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 finale tepkim http://pbs.twimg.com/profile_images/378800000462360265/0802ca5ad273029823f68d24b9f18934.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 İyi başlayıp kotu bitenler bölümüne atalım bu saçma şeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 yarım saatlik twilight zone bölümü olacak şeyi kaç hafta izledik ya lan !?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 dizinin notu: kanuni bile beğenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Harbi boktan bitti, son 3 bölümdür zaten kokusu geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kendi içinde bile tutarlı olamayan bir diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 insanlari oldurerek insan irkinin devamini saglamak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Pam'in beraber gözetleme olmadan bir gelecek kurabiliriz demesiyle, meydanda gitmeye çalışanların sallandırılması arasındaki uçuruma düştüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ağzının yanında bomba patlamasına rağmen çocuklar sıyrıkla kurtuldu ama 3 tane bomba 100 canavarı yok etti. Yaratık, tim'in ensesini kemirirken bombayı işaret etmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Olm paticikten gördüm hanımla izleyelim dedik başladık harbş çok iyiydi. Son 2 bölümü bugüne sakladık. Dün baktım kötü sonu diyorlardı hanıma dedim patide kötü diyolar finale, hanım dedi ki "aman onlar hiçbişey beğenmiyor witcher a da kötü diyenleri var" izledik şimdi hanım " haklarını yemişim harbi bok gibiydi " dedi. Cidden olm bu ne dandik finaldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ben en sonunu beğendim. Ama oradan devam edecek olsa beğenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 BioHazarD said: kotu ya, nedense kitaptan acaip bi sapma oldu. hani herzamanki gibi aa surasi kitapla 100% ayni degil mevzusu degil de baya baya bi salak sacma bisey oldu yani :D Kitapta nasıldı sonu ya? Çok boktan bitti çünkü. Önceden yazmışsın okudum şimdi, kitap da çok iyi bitmiyormuş sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben ustunkoru anlattim tabi de malum yerlerden indirip bakabilirsiniz son 15-20 sayfasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Kötü bir finaldi ama adamların hakkını da yemek istemiyorum, kötü bir final yapıp hem final hakkında hem de nasıl olabilirdi hakkında arkalarından konuşturdular hem de bunun diğer alternatifi kabul edinki inanılmaz klişe bir final olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sonu o kadar da kötü değildi bizce (hanımla) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sonunu ben de beğendim ama dizinin genelini beğenmedim. finali bölümü buffy izliyormuş gibi hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 tamamen unutmuşum bu diziyi.2.sezonu çıkmış. ama pek beğenmedim ilk bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Adamimin yokken ihhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ilk sezon gibi başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 bir daha seyretmem herhalde. epey kötüleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 direk sildim listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 uzun sari sacli kadin gelince kapattim direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar