imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Kithnos said: Birşeyin geyiği mi bilmiyorum valla, ATM'den direkt yatırmadan sonra aklıma gelen en güvensiz metod olduğu için yazdım :P Pezoların uzun zamandan beri numarası bu git yatır atm'ye evine gönderiyoruz... Millet uyandı herhalde artık yoklar piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 parasi bol adamin, iddiaya basmis gibi dusunun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Abi ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ShadowFax said: Burada biri steame ptt ile para göndermeyi sormuştu galiba. Valve hq adresi verildiydi akjgsfdkajgdkahgdskad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 salatalık mı çıkacak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 paket gelirse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 boh da çıhabilir güvenemiyom ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 anhora rica ediyorum unbox videosu çek hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Belki de kadin cidden satiyordur... demek istiyorum ama ₺1500'e sifir Note 4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 büyük bir heyecanla beklemiyor muyuz şunu.. benc emal gelecek ama note 4 değil noté IV çıkacak içinden, şangayın arka sokaklarında tezgah üstü üretim anteni falan da varsa karasal trt müzik de çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bingildak said: anhora rica ediyorum unbox videosu çek hahaha asdlşasdşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 televizyonlu olanlar çok iyi oluyo yav bence kârlı alışveriş yapmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Başka bir yerden note 4 imei'si bulmadıysa kayıt ettirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 postum bulunsun akjvsdkhapdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Anhora said: Başka bir yerden note 4 imei'si bulmadıysa kayıt ettirmiş. valla umarım bize kapak olur da yanmaz o kadar paran. ama velev ki telefon geldi, git bir samsung bayisine, orada baktır derim. dışı samsung içi çin menşei fln bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 böyle bişi çıkmasında khjasdasd http://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 hahha sphone gibi bu da hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 fikir çok iyi ama ya. aleti satıyorsun. adam 2-3 gün şarj ediyor bi umut açılcak telefon diye. o arada rahat rahat kaçıyorsun. ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 anhora... oğlum sen niye böylesin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kermit said: böyle bişi çıkmasında khjasdasd http://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU asdlkjhsaldjsa abi resmen şundan daha iyi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 128mb usb bellek var lan onun içinde mis gibi. bunda sadece ışık asghdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Amk ya kadın telefon geldikten sonra yollicam note 4'ü dedi tutturdu. Yolladım bende G3'ü artık tren çıktı. Rezil olursak tam rezil oluruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ahaha hak ediyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kahgvsdljhavldjafldjahvdlakdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar