Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calvaria said:

Anhora said:

Açmıyor telefonu daha da.

kargo ulaşmış o zaman artık en azından kargo gitti mi diye meraklanmazsın.

konunun en iyi mesajı ya.dsfsdfsdf

stresten uzak yaşamak istiyosan hiç düşme peşine abi mahkeme falan ugrasma boşver.

o kadar rahat ve temkinsiz davranmışsın ki yani bunun güvenle falan alakası yok.

insan bi şüphelenir ilanı inceler google yazar araştırır.

bir anlık hata değil ayrıca yaptıgın, yaptık bi hata bozma moralini diyeceğinize dalga geçiyorsunuz demişsin millete o yüzden söylüyorum.

sen hata üstüne hata yapmışsın, baştan sona okudum konuyu. o kadar çok kişi yapma etme demiş ki "anca dalga geçin siz" demeye hakkın yok yani insanlara.

geçenlerde bi arkadaşım başkasının telefonuyla selfie çekerken telefonu göle düşürmüş elindeki telefonu vermiş mecbur.sdfsdf

sen de öyle de babana yerlerse.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Söyleyemedim hala ne diyeceğimi düşünüyorum. Ne kaybettiğim paraya, ne de telefona üzülüyorum. Şu düştüğüm durum ve bu duruma kendimi düşürmem gerçekten sinir bozucu. Yazık ya, ben stres adamı değilim abi. Hayatımı mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalışıyorum. Şimdi mahkemelerde uğraş dur. En kısa mahkeme 200 gün sürüyormuş. 6-7 ay telefonun bulunmasıyla uğraş. Midemi bulandırıyor böyle pis insanlarla muhattap olmak bile.

Yolladığın telefonu resetleyip yolladın di mi? Bir darbede oradan yeme
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Söyleyemedim hala ne diyeceğimi düşünüyorum. Ne kaybettiğim paraya, ne de telefona üzülüyorum. Şu düştüğüm durum ve bu duruma kendimi düşürmem gerçekten sinir bozucu. Yazık ya, ben stres adamı değilim abi. Hayatımı mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalışıyorum. Şimdi mahkemelerde uğraş dur. En kısa mahkeme 200 gün sürüyormuş. 6-7 ay telefonun bulunmasıyla uğraş. Midemi bulandırıyor böyle pis insanlarla muhattap olmak bile.

polyanna mısın aga sen? yaşadığın ülkeden haberin yok galiba
Mesaj tarihi:
ben paticiğin bu tavrını hiç anlamıyorum, insanların bişey paylaşıyo burda "oov parasını kaybetmiş noob haha" "hahaha sevgilisi boynuzlamış hahah"

tamam söylenen söyledi bile bile lades dedi ama abartmışsınız.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

ben paticiğin bu tavrını hiç anlamıyorum, insanların bişey paylaşıyo burda "oov parasını kaybetmiş noob haha" "hahaha sevgilisi boynuzlamış hahah"

Herkes uyardi adami.
guvenmeyecek miyiz guvenmek suc mu tarzi birseyler diyip parayi yolladi.
Daha cok uyarildi.
ustune telefonu da yolladi.
simdi artik dalga gecmiycen de napicaksin yani yapabilecek hicbirsey yok

Dogal seleksiyon islese bu adamin soyunun tukenmesi lazim.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Sağolasın ya. Sonunda bir tane halimden anlayan insan çıktı.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

@Anhora,

Noldu son durum?

Kadın telefonlara cevap vermiyor mu?
Ginaly gerçekten de iletişim kurabildi mi?

Yok kadına da dükkana da ulaşılamıyor. İlanı kaldırmış.

Sadece şu ilanı var:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-faturali-kapali-kutu-samsung-g920-s6-212709564/detay

Pazartesi işlem başlatıcam artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...