ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 neyse lan 200 liranı alacaz geri, şükret.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 kadının numarası varsa pm atsanıza benim tlf un ekran değişecek tanıdık yere yaptıralım en azından
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 calvaria said: Anhora said: Açmıyor telefonu daha da. kargo ulaşmış o zaman artık en azından kargo gitti mi diye meraklanmazsın. konunun en iyi mesajı ya.dsfsdfsdf stresten uzak yaşamak istiyosan hiç düşme peşine abi mahkeme falan ugrasma boşver. o kadar rahat ve temkinsiz davranmışsın ki yani bunun güvenle falan alakası yok. insan bi şüphelenir ilanı inceler google yazar araştırır. bir anlık hata değil ayrıca yaptıgın, yaptık bi hata bozma moralini diyeceğinize dalga geçiyorsunuz demişsin millete o yüzden söylüyorum. sen hata üstüne hata yapmışsın, baştan sona okudum konuyu. o kadar çok kişi yapma etme demiş ki "anca dalga geçin siz" demeye hakkın yok yani insanlara. geçenlerde bi arkadaşım başkasının telefonuyla selfie çekerken telefonu göle düşürmüş elindeki telefonu vermiş mecbur.sdfsdf sen de öyle de babana yerlerse.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Anhora said: Söyleyemedim hala ne diyeceğimi düşünüyorum. Ne kaybettiğim paraya, ne de telefona üzülüyorum. Şu düştüğüm durum ve bu duruma kendimi düşürmem gerçekten sinir bozucu. Yazık ya, ben stres adamı değilim abi. Hayatımı mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalışıyorum. Şimdi mahkemelerde uğraş dur. En kısa mahkeme 200 gün sürüyormuş. 6-7 ay telefonun bulunmasıyla uğraş. Midemi bulandırıyor böyle pis insanlarla muhattap olmak bile. Yolladığın telefonu resetleyip yolladın di mi? Bir darbede oradan yeme
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Anhora said: Söyleyemedim hala ne diyeceğimi düşünüyorum. Ne kaybettiğim paraya, ne de telefona üzülüyorum. Şu düştüğüm durum ve bu duruma kendimi düşürmem gerçekten sinir bozucu. Yazık ya, ben stres adamı değilim abi. Hayatımı mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalışıyorum. Şimdi mahkemelerde uğraş dur. En kısa mahkeme 200 gün sürüyormuş. 6-7 ay telefonun bulunmasıyla uğraş. Midemi bulandırıyor böyle pis insanlarla muhattap olmak bile. polyanna mısın aga sen? yaşadığın ülkeden haberin yok galiba
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 abi ben olayın telefon yollama kısmını kaçırmıştım ya. Kadın bundan 500 tl istemişti önden onu gönderdi, sonra ne oldu da telefonu da gönderdi?
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Telefonu da gönderirsen yollarim note4 u demis. gondermis bu da
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kadin yeni telefonu gondermeden bundaki telefonu da istedi. Bari olan 500une olsun, gonderme dedik. Dinlemedi telefonu da gonderdi.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 şişkoya bi sürü para topladınız atın 5 10 lira da çocuğa gönderin, dersini almıştır üzerine gitmeyin daha da.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ben paticiğin bu tavrını hiç anlamıyorum, insanların bişey paylaşıyo burda "oov parasını kaybetmiş noob haha" "hahaha sevgilisi boynuzlamış hahah" tamam söylenen söyledi bile bile lades dedi ama abartmışsınız.
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 başka bi kadına para yollayıp kendisine yeni bi telefon alsın diye mi yollucaz 5-10 lira?
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 valve da binlerce lira paranızı aldı ona da gönderiyosunuz
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Dur abi ya rahat rahat bullying yapak
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 devlete verdiğim vergiler harici çöpe giden param yok, valveye falan hiç vermedim para sdf
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Rasmon said: ben paticiğin bu tavrını hiç anlamıyorum, insanların bişey paylaşıyo burda "oov parasını kaybetmiş noob haha" "hahaha sevgilisi boynuzlamış hahah" tamam söylenen söyledi bile bile lades dedi ama abartmışsınız. Herkes uyardi adami. guvenmeyecek miyiz guvenmek suc mu tarzi birseyler diyip parayi yolladi. Daha cok uyarildi. ustune telefonu da yolladi. simdi artik dalga gecmiycen de napicaksin yani yapabilecek hicbirsey yok Dogal seleksiyon islese bu adamin soyunun tukenmesi lazim.
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bu kadar saf olmasaydı üstüne gidilmezdi, onlarca kez uyardılar, haketmiş. aptal olmayın bu kadar, parayı sokakta mı buluyorsunuz.
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Rasmon said: ben paticiğin bu tavrını hiç anlamıyorum, insanların bişey paylaşıyo burda "oov parasını kaybetmiş noob haha" "hahaha sevgilisi boynuzlamış hahah" tamam söylenen söyledi bile bile lades dedi ama abartmışsınız. Sağolasın ya. Sonunda bir tane halimden anlayan insan çıktı.
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 GM Trader maaşını direkt di'den alıcam.
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bir dahakine arkadaş/kuzen adı altında aç konuyu madem. en azından ne title verelim diye tartışılmaz.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 adam kendini uyaranlara keko falan da dedi ya.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 @Anhora, Noldu son durum? Kadın telefonlara cevap vermiyor mu? Ginaly gerçekten de iletişim kurabildi mi?
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Marty said: Dogal seleksiyon islese bu adamin soyunun tukenmesi lazim. http://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=ttmd_md_nm
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ShadowFax said: @Anhora, Noldu son durum? Kadın telefonlara cevap vermiyor mu? Ginaly gerçekten de iletişim kurabildi mi? Yok kadına da dükkana da ulaşılamıyor. İlanı kaldırmış. Sadece şu ilanı var: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-faturali-kapali-kutu-samsung-g920-s6-212709564/detay Pazartesi işlem başlatıcam artık.
Öne çıkan mesajlar