Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

tartışmak istersen tartışırım. elimde söylediklerim doğrultusunda gösterge olabilecek bir çok materyal var.

ha bu topikte bişey yok. bende gülüyorum esprilere anhora kendiside yapıyor kendine.

ama iki kişi var mesela kimsenin yapmadığını yapan bu topikte. dikkat edin başka kimse yapmıyor. analizim bu onlar için, durumun farkına varmaları için.

kardeş sen ne diyon
Sosyal ağlarda paylaş

şarj için dışarı çıktım

toggie yazıyor bir sürü topikte eski günlerden felan bahsediliyor?

fotoğraf üzerinden muhabbet yapılmaz. bu topiğe koysa neyse diycem, önceden koyulmuş alakasız bir şey.

cicibeybe ben kendimi patinin dedesi olarak görüyorum. mal dede diyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

işte mesela ekşideki hiç bi üyeye ekşi, incideki bi üyeye inci denmez. burada pati title ını alan az insan vardır onlarda ya çekirdek gruptandır yada birisine pati deniyorsa hoş gülümseten güzel bir durum vardır ortada.

kelimenin tekil olması bile açıklıyor durumu

2008 de acc acan bebenin ahkamina bak. Yuru be kim tutar seni.
Sosyal ağlarda paylaş

yok duruyor. antikacı bi çevrem oluştu. elden geçirip gösteririm bi ara. olmadı konuyla alakalı müze felan açılır ilerde oraya da verebilirim.

zaten o konunun linkini vercektim mobilden gşrşyorum üşendim. deneysel olarak anlattığım durumun özeti. o dönemin psikolojisi bunlarla alakalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Anhora said:

Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim.

http://i.imgur.com/YZPAaCL.jpg

QRY MOAR

Fistan said:

bence güvenmemeyi öğrenin
uo oynamayanlar belli oluyor

this.

lan 2gün önce okuyodum topiği meh diyip geçtim sdfs

bu arada ben baya bi ürün sattım önce parayı alıp. ben bi güven oluşturuyorum heralde ya sda get met tüketnç işler.

he sitsen parayı yollayıp ürünü sonra almam
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim.

yuh. kaç kişi uyardı seni burada. üstüne gittin telefonu da yolladın sfds.

iyi bir kazık yemen lazım senin akıllanman için demiştim. Yedin kazığını. Artık akıllanmışsındır. Hayat tecrübesi diye buna deniyor işte. Hani babalarımız filan der ya. Cidden önemli o hayat tecrübesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Söyleyemedim hala ne diyeceğimi düşünüyorum. Ne kaybettiğim paraya, ne de telefona üzülüyorum. Şu düştüğüm durum ve bu duruma kendimi düşürmem gerçekten sinir bozucu. Yazık ya, ben stres adamı değilim abi. Hayatımı mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalışıyorum. Şimdi mahkemelerde uğraş dur. En kısa mahkeme 200 gün sürüyormuş. 6-7 ay telefonun bulunmasıyla uğraş. Midemi bulandırıyor böyle pis insanlarla muhattap olmak bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...