Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mal said: tartışmak istersen tartışırım. elimde söylediklerim doğrultusunda gösterge olabilecek bir çok materyal var. ha bu topikte bişey yok. bende gülüyorum esprilere anhora kendiside yapıyor kendine. ama iki kişi var mesela kimsenin yapmadığını yapan bu topikte. dikkat edin başka kimse yapmıyor. analizim bu onlar için, durumun farkına varmaları için. kardeş sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 3 sayfadır okuyorum yani ne anlatıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Sen nerden biliyon lan paticik'in kimler tarafından olusturuldugunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Yo mama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 şarj için dışarı çıktım toggie yazıyor bir sürü topikte eski günlerden felan bahsediliyor? fotoğraf üzerinden muhabbet yapılmaz. bu topiğe koysa neyse diycem, önceden koyulmuş alakasız bir şey. cicibeybe ben kendimi patinin dedesi olarak görüyorum. mal dede diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 mal kardeş ucuz şarap içmiş yine belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mal spritüellikle ilgili neler düşünüyorsun abi tarot falan filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 sdfds nerden çıktı şimdi :) ne biliyim düşünmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 it's a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mal said: işte mesela ekşideki hiç bi üyeye ekşi, incideki bi üyeye inci denmez. burada pati title ını alan az insan vardır onlarda ya çekirdek gruptandır yada birisine pati deniyorsa hoş gülümseten güzel bir durum vardır ortada. kelimenin tekil olması bile açıklıyor durumu 2008 de acc acan bebenin ahkamina bak. Yuru be kim tutar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mal, gezi parkı ayran kapağı satıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 satılmadıysa sakla 2023 te iyi paraya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 yok duruyor. antikacı bi çevrem oluştu. elden geçirip gösteririm bi ara. olmadı konuyla alakalı müze felan açılır ilerde oraya da verebilirim. zaten o konunun linkini vercektim mobilden gşrşyorum üşendim. deneysel olarak anlattığım durumun özeti. o dönemin psikolojisi bunlarla alakalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Anhora, ben azrailim, birazdan om kutuna bir hesap numarasi gelecek, oraya butun parani gonder, hesabin kapansin, gitme zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Reskill'in de boku cikmis, ooOoOooOOOoo deyip cikmis adam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 adamın cesedini daha fazla tekmeleyin asdfas bence anhora gidip birini kerizleyip elinden iphone 6 alıp bu title'dan jet fadıl jr. titleına terfi eder fdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Neyse toparlayinca kendini gelir geri, ders olsun artik buda. Millet 50 kere yazdi yapma etme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Aluriel said: Anhora said: Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim. http://i.imgur.com/YZPAaCL.jpg QRY MOAR Fistan said: bence güvenmemeyi öğrenin uo oynamayanlar belli oluyor this. lan 2gün önce okuyodum topiği meh diyip geçtim sdfs bu arada ben baya bi ürün sattım önce parayı alıp. ben bi güven oluşturuyorum heralde ya sda get met tüketnç işler. he sitsen parayı yollayıp ürünü sonra almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mal hesabı noyana Satmış beyler Problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 şimdiye kadar o kadar geniş skalada insana benzetildimki mesela biri queen biri küçük ibo hiç garipsemiyorum. bunu bile analiz ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Anhora said: Ulan yaşını başını almış adamlarsınız. Biriniz de demedi ki, geçmiş olsun kardeşim, yaptığın salaklık ama takma kafana tecrübe oldu felan diye. Ben bütün iyi niyetimle gelip sizlerle bir şey paylaşıyorum, dalga geçmenize bile bir şey demiyorum, ama 40 sayfa sadece dalga geçilince, demekki bu forumun dedikleri gibi ego tatmininden başka bir işe yaradığı yok. Daha durmam bu forumda üyeliğimi silin. Şu fotoğrafı da silin, onun için yazdım yoksa gelmezdim. yuh. kaç kişi uyardı seni burada. üstüne gittin telefonu da yolladın sfds. iyi bir kazık yemen lazım senin akıllanman için demiştim. Yedin kazığını. Artık akıllanmışsındır. Hayat tecrübesi diye buna deniyor işte. Hani babalarımız filan der ya. Cidden önemli o hayat tecrübesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bir musibet bin nasihatten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Evdekilere ne yalan soyledi acaba. tinerciye kaptirdim demistir heralde ssfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Söyleyemedim hala ne diyeceğimi düşünüyorum. Ne kaybettiğim paraya, ne de telefona üzülüyorum. Şu düştüğüm durum ve bu duruma kendimi düşürmem gerçekten sinir bozucu. Yazık ya, ben stres adamı değilim abi. Hayatımı mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalışıyorum. Şimdi mahkemelerde uğraş dur. En kısa mahkeme 200 gün sürüyormuş. 6-7 ay telefonun bulunmasıyla uğraş. Midemi bulandırıyor böyle pis insanlarla muhattap olmak bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 git kadının yanına ne uğraşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar