Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 telefon etti kadın kadın değilde trans gibiydi sesi. görerek alma imkanım varmı dedim. manisadayım dedi. burda bi tanıdığınız varsa ona gönderseniz ondan alsam olurmu dedim. yok tanıdığım dedi. kişimisiniz kendi telinizmi dedim yok firmayız dedi. isminize faturalı gönderiyoruz dedi. ben bi kaçtane ilan not almıştım deftere onlarıda inceliyim geri dönüş yaparım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 g3 var mı de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ahahahahaha aynen lg var mı elinizde 2. el falan diye sor asdafadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yani beni şu an müşteri olarak kaydetti. Yarın arayıp imei no nasıl oluyor felan onları sorcam güvenini kazancam sonra duruma göre hareket ederiz vereceği bi açıktan. foto görmek istiyorum diyip herhangi bşr sosyal medya hesabına ulaşılırsa ufacık bişeyden yürünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 cam açtır kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 şurası kafama takıldı. sen telefonu hangi adrese kargoladın? hangi şehir ve adres mi yoksa kargo şubesinden teslim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 oldu olacak soyunsun bari.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bence bu Malıda kazıklayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kargo gönderdiğin adresi ver gidip basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 telefon forum dışına satılmıştır. konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 calvaria said: Anhora said: Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz. bu her sayfada olmalı. AHAHAHAHSHAHSHS abi bu nasıl bir fail ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 nolmuş abi 28 sayfa özet varmı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Biraz daha bekliyeyim de oğluma gösteririm konuyu ibret alsın. Kim sabitlemişse ellerine sağlık :D Yıl olmuş 20...... Hani geçmiş olsun bile diyemiyorum. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kargo alındığına göre kişi ismi elinde olması lazım. Sahte kimlik çıkartmamıştır heralde kargo almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Troll değilse okunmalı cengiz. Piç etme konuyu, oku derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Enayi title'i gelsin arkadasa, forumca istiyoruz, kendi de istemisti zaten. Di göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 abi çok üşeniyorum,bi kazıklanma durumu var ama sfs du bakalım bişeyler yerken okurum dizi izler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kadinin bi acigini bulup kontra kaziklama yapmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ilerde ders kitabi diye okutulur bu topic Kadinu aricam bende arkadas sizden tel almis cok memnun kalmis bende alicam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 aquila said: bu cocuk escape'in veliahti. aa harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bide kadın değildiki konuşan. göğüs kafesinden konuşan cinsiyet değiştirmiş sesiydi. Neyse bu vesileyle bi anımı anlatıyım. 14-15 yaşımdayım evde tek başıma kral tv sabah şekerleri arası zap yapıp mastırbasyon yapıyorum. Kapı çaldı açtım 25 yaşlarında bi bayan. Halihazırda mastırbasyonumu yarım bıraktığım için kapıyı açıp kızı görünce hebeleee aha gerçeği geldi diye bi sırıtma şapşallaşma oldu tabi. Ben babanın patronunun bişeyiyim dedi. Annenin bugün doğum günü alt komşuda ona süpriz pasta yapcaz dedi. Meyve alcam dolaptan dedi içeri girdi. Evin içinde dolaşmaya başladı. Bende arkasından takip ediyorum. Annen rujlarını nereye koyuyor rujumu tazeliyim dedi yatak odasına daldı. Aha ruj sürecek diyorum içimden sdfsfd. Yatak odasına girdik beraber. Elektrikle su faturanız varmış ödenecek annenin paralarını koyduğu bi yer varmış ordan alıp faturaları yatırcam dedi. Orda uyandım işe yalandan bi yer gösterdim buraya koyuyor diye. Tabi yok orda para. Mastırbasyonu unuttum tabi ben. Biraz daha dolaştı etti evde sonra dolaptan meyve alıp gitti. Bu kız sigorta şirketinde çalışıyomuş. Rahatsızmış. Bizden önce girdiği komşuyada marketten omo alıyım size diye paralarını almış. 5-6 eve girmiş böyle babamın patronun isminide onlardan öğrenmiş. Sonradan sigorta şirketine gidip teşhis ettirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 o günden beri konusu açıldımı sen ne diyon ben hırsızı kendim eve aldım diyip övünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 agır sıçmış anlamadıgım baslıgı actıktan 10dk sonra uyarılmıs gene de niye devam etmiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 CUNKU INSANLARA GUVENMEYECEKSEK NEDEN YASIYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 telefon geldi mi, geldiyse noldu, hangi bölümde geçti bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar