Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Yaz Sezonu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bu sezon baktiklarimdan bunlar olmus dediklerim:

Gatchaman Crowds 2
Wagnaria 3
Gate
Non Non Biyori Repeat
Braves of the Six Flowers
Snow White with the Red Hair
Ushio and Tora
Castle Town Dandelion
Shimoneta
Overlord

Gecen sezondan kalanlar:

My Love Story
Baby Steps 2

Bunlar da kararsiz kaldiklarim:

My Wife is the Student Council President (CR bunu sansursuz yayinlayarak sasirtti)
Charlotte
Himouto! Umaru-chan
Actually, I am

Bunlar da simulcast listesinde bakilmayi bekleyenler:

Gangsta
Rampo Kitan
Prison School
Aquarion Logos

Kalanlara da baktim ama drop.
Sosyal ağlarda paylaş

Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan, 6-7 dk dayanabildim

Danchigai, ಠ_ಠ

Seytokayço, meme var işte, baya tease etmeden gözümüze gözümüze sokuluyor, samimiyet bu işte. ama başka da birşey yok yani, birde 8 dkdan bişey anlaşılmıyor

Sore ga Seiyuu, shirabako'nun seiyuulusu, izlenir

Himouto! Umaru-chan, sevimli SOL, beğendim. nice boat lel

Monster Musume no Iru Nichijou, arise my new fetish :P

Gakkou Gurashi!, anime sayfasına bakmadan, körlemesine izleyin bunu

ben de bakmadım şimdi gördüm horror tagını. synopsiste de hafiften spoiler varmış. baya şok oldum lan. senin durumdan daha fena shadowfury ehehe
http://www.youtube.com/watch?v=P9J5tYShNY8

Sosyal ağlarda paylaş

^

Synopsis pek spoiler sayılmaz ya, işte böyle moeshit filan görünce dediğim gibi zombiler alakasız bir şekilde hikayeye bir anda dahil olur, sonrası komikli şakalı zombie survival parodisi olarak devam eder filan diye bekliyordum. Araya 2-3 tane screamer atıp horror tagını çakmışlardır işte filan diyip ciddiye almadım.

Finaldeki shock value paha biçilemez yalnız. Masum masum izliyordum öyle ya, çok pis vurdu o sahne.
Cidden çok başarılı.

Sosyal ağlarda paylaş

Daha ilk bölümden bir şey söylemek için çok erken, ama benim için daha şimdiden hayran bırakanlar, çok büyük potansiyeli var değerlendirebilirse mükemmel olur dedirtenler sırasıyla şöyle:
Gangsta
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Gakkou Gurashi
Gate
Rokka no Yuusha
Ranpo Kitan: Game of Laplace
Overlord

(Working, Durarara filan gibi sequelları saymıyorum)

Çerezlik/eğlencelik:
Charlotte
Sore ga Seiyuu
Himouto! Umaru-chan
Monster Musume no Iru Nichijou
Sosyal ağlarda paylaş

chaos dragon, so bad,it's good kategorisinde ranpo kitanla yarışıyor ya. urobuçi valar morghulis diyip girişmiş galiba bu sefer ciddi ciddi

Chaos Dragon - 2

ÖLÜP ARKADAŞIMA POWER UP OLAYIM BARE

şaka maka çarpıları dolduracaklar galiba, 12 bölüme 12 karakter parody gibi resmen. tek atmadan önce bi don't lose your way girmedikleri kaldı ahaha

Sosyal ağlarda paylaş

Önceden bayağı hype vardı diye hatırlıyorum, ama allahyiyen bayağı vasat çıktı sanki ya...

MC tırt ötesi, konu da Shingeki no Kyojin. Diğer karakterler de pek ilgi çekici değil gibi.
Art style, karakter dizaynları/animasyonları filan güzel, sevdim. Biraz tuhaf yalnız, çizim mi, CGI mı anlamadım. 2.5D dedikleri hede mi bu? CGI kullanıp 2D görüntü oluşturma filan? Bir de backgroundlar önünde çok sırıtmış.
Action sahneleri güzel gibi. Yaratıklarda filan da CGI çok sırıtmış ama çok kötü sayılmaz, güzel gözüktüğü birkaç sahne vardı.

Ufotable bunda da Unlimited Budget Works çekerse görsellik uğruna izlenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rokka no Yuusha - 2

ya hero killer prenses çıkacak diye hissediyorum. karakteri sevdirmeye de başladılar. mükemmel twist olur valla.

durduk yerde mc'e saldırdı falan. back storysi biraz şüpheli gibi. ha birde salakça bir sebepten adlet'i durdurmaya çalıştı, yeni brave kızla buluşamasın diye sanki?

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
4. hafta basladigina gore bu sezon izlediklerimizi listeleyebiliriz artik. Buna da kesin bak dedikleriniz varsa soyleyin. Bu sezon baslayan serileri saydim sadece, devam sezonlarini yazmadim.

Overlord
Castle Town Dandelion
Shimoneta
Prison School
Snow White with the Red Hair
Chaos Dragon
Gangsta
Rokka
Gate
Himouto
School Live

Dropladiklarim: