Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bu sezon baktiklarimdan bunlar olmus dediklerim: Gatchaman Crowds 2 Wagnaria 3 Gate Non Non Biyori Repeat Braves of the Six Flowers Snow White with the Red Hair Ushio and Tora Castle Town Dandelion Shimoneta Overlord Gecen sezondan kalanlar: My Love Story Baby Steps 2 Bunlar da kararsiz kaldiklarim: My Wife is the Student Council President (CR bunu sansursuz yayinlayarak sasirtti) Charlotte Himouto! Umaru-chan Actually, I am Bunlar da simulcast listesinde bakilmayi bekleyenler: Gangsta Rampo Kitan Prison School Aquarion Logos Kalanlara da baktim ama drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 babysteps iyi gidiyo da biraz tenisten çıkıp sosyal hayat gösterse fena olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Gakkou Gurashi oha neyin kafası bu ya O_o O twist neydi öyle, dibim düştü. Böyle cute girls doing cute things diye gidecek, zombiler de alakasız bir şekilde hikayeye dahil olacak filan diye bekliyorum, twist geldiği anda kilitlendim kaldım. Çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan, 6-7 dk dayanabildim Danchigai, ಠ_ಠ Seytokayço, meme var işte, baya tease etmeden gözümüze gözümüze sokuluyor, samimiyet bu işte. ama başka da birşey yok yani, birde 8 dkdan bişey anlaşılmıyor Sore ga Seiyuu, shirabako'nun seiyuulusu, izlenir Himouto! Umaru-chan, sevimli SOL, beğendim. nice boat lel Monster Musume no Iru Nichijou, arise my new fetish :P Gakkou Gurashi!, anime sayfasına bakmadan, körlemesine izleyin bunu ben de bakmadım şimdi gördüm horror tagını. synopsiste de hafiften spoiler varmış. baya şok oldum lan. senin durumdan daha fena shadowfury ehehe http://www.youtube.com/watch?v=P9J5tYShNY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ^ Synopsis pek spoiler sayılmaz ya, işte böyle moeshit filan görünce dediğim gibi zombiler alakasız bir şekilde hikayeye bir anda dahil olur, sonrası komikli şakalı zombie survival parodisi olarak devam eder filan diye bekliyordum. Araya 2-3 tane screamer atıp horror tagını çakmışlardır işte filan diyip ciddiye almadım. Finaldeki shock value paha biçilemez yalnız. Masum masum izliyordum öyle ya, çok pis vurdu o sahne. Cidden çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 güzel ne var şimdi, nereden başlayayım izlemeye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Daha ilk bölümden bir şey söylemek için çok erken, ama benim için daha şimdiden hayran bırakanlar, çok büyük potansiyeli var değerlendirebilirse mükemmel olur dedirtenler sırasıyla şöyle: Gangsta Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai Gakkou Gurashi Gate Rokka no Yuusha Ranpo Kitan: Game of Laplace Overlord (Working, Durarara filan gibi sequelları saymıyorum) Çerezlik/eğlencelik: Charlotte Sore ga Seiyuu Himouto! Umaru-chan Monster Musume no Iru Nichijou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 chaos dragon, so bad,it's good kategorisinde ranpo kitanla yarışıyor ya. urobuçi valar morghulis diyip girişmiş galiba bu sefer ciddi ciddi Chaos Dragon - 2 ÖLÜP ARKADAŞIMA POWER UP OLAYIM BARE şaka maka çarpıları dolduracaklar galiba, 12 bölüme 12 karakter parody gibi resmen. tek atmadan önce bi don't lose your way girmedikleri kaldı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Gakkou Gurashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Prison School olmus. OST'de epey iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Gakkou Gurashi'yi herhangi bir öninceleme yapmadan izlemiş bulundum. Nasıl bir plot twisttir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Ushio ve Tora'yı çok sevdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Ushio to Blanka sdfdsf ikinci bölümde iyiydi, bayağı sevdim bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Önceden bayağı hype vardı diye hatırlıyorum, ama allahyiyen bayağı vasat çıktı sanki ya... MC tırt ötesi, konu da Shingeki no Kyojin. Diğer karakterler de pek ilgi çekici değil gibi. Art style, karakter dizaynları/animasyonları filan güzel, sevdim. Biraz tuhaf yalnız, çizim mi, CGI mı anlamadım. 2.5D dedikleri hede mi bu? CGI kullanıp 2D görüntü oluşturma filan? Bir de backgroundlar önünde çok sırıtmış. Action sahneleri güzel gibi. Yaratıklarda filan da CGI çok sırıtmış ama çok kötü sayılmaz, güzel gözüktüğü birkaç sahne vardı. Ufotable bunda da Unlimited Budget Works çekerse görsellik uğruna izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Rokka no Yuusha - 2 ya hero killer prenses çıkacak diye hissediyorum. karakteri sevdirmeye de başladılar. mükemmel twist olur valla. durduk yerde mc'e saldırdı falan. back storysi biraz şüpheli gibi. ha birde salakça bir sebepten adlet'i durdurmaya çalıştı, yeni brave kızla buluşamasın diye sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ushio to tora çıkmış lan hiç dikkat etmemişim büyük süpriz oldu ağır nostaji yaşadım sevindirik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ohaohaohahoahoaoa Gakkou Gurashi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Castle Town Dandelion sleeper hit oldu bu sezon. Tamamen crap bir premise ile geldi, ustune yonkoma, ama super gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Gakkou Gurashi! tek kelimeyle mükemmel ya. Ne kadar övsem az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire2/571fe461573b7e151b98a659048001111437223043_full.jpg http://www.crunchyroll.com/anime-news/2015/07/18-1/monster-musume-prepares-seven-meter-life-sized-miia-hug-pillow gon'un saçı gibi olmuş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 working 3. bölümde bağarıp yeğenimi uyandırdım sevinçten ya allah kahretmesin yıllardır şunu bekliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Kaede said: working 3. bölümde bağarıp yeğenimi uyandırdım sevinçten ya allah kahretmesin yıllardır şunu bekliyorduk allllleeeeeeaaaahhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 4. hafta basladigina gore bu sezon izlediklerimizi listeleyebiliriz artik. Buna da kesin bak dedikleriniz varsa soyleyin. Bu sezon baslayan serileri saydim sadece, devam sezonlarini yazmadim. Overlord Castle Town Dandelion Shimoneta Prison School Snow White with the Red Hair Chaos Dragon Gangsta Rokka Gate Himouto School Live Dropladiklarim: Charlotte Classroom Crisis Actually, I am Aoharu x Machinegun Ushio and Tora My Wife is the Student Council President Sky Wizards Academy Game of Laplace Otekilere hic bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Devam Ettiklerim Gangsta Rokka Gate Charlotte Aoharu x Machinegun Ushio and Tora Gatchaman Dragon Ball Chou Durararara xten Working!!! Dropladıklarım Overlord Prison School Chaos Dragon God Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan 04 sezonun en kotu bolumu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar