Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vdsl Modem Öneri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla kağıt üzerinde iyi bir modem gibi duruyor. Ama ben TP-LINK lerin o arayüzüne feci kılım. Fiyat farkı yoksa güvenle alabilirsin söylediğim modemi.

Bak burda güzel incelemeside var. Arayüzü falan çok başarılı. wi-fi açısından antenler içinde olmasına rağmen gayet iyi. Ben ara katta ikinci bir router kullandığımdan sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca uzun garanti süresi falan var. Vatan dan alırsan zaten, sıkıntı yaşamazssın arıza vs .
inceleme
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya vdsl modem almam gerek benimkinin wifi patladığı için, neye bakmam gerektiğini hiç anlamıyorum, bana bir şey ifade etmeyen 1238901 tane feat'i highlight etmişler, reviewde bulamıyorum.

yardımcı olabilecek var mı?

teknosa'da eleman "n" serisi dediği wifi 1 diş bile çekse transfer hızı düşmeyen bir airties önermişti, şans eseri en pahalısı da oydu. satış mı yapmaya çalışıyor yoksa bir farklılık mı anlayamadım. baktığım her model "n" olarak geçiyor çünkü.

şuna bakıyorum,

http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n17u-300mbps-torrent-bulut-vpn-ewan-3g-4g-dlna-ebeveyn-kontrolu-destekli-adsl2-vdsl-fiber-destekli-gigabit-modem-router-p-BD803273

ne diyorsunuz fişekleyim mi?

dualband yok demişler, gerekli bir şey mi ki?

dualband olarak şu var:

http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9980-600-mbps-n-kablosuz-dual-band-4-port-gigabit-3x5dbi-degistirelebilir-antenli-2xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-BD801685
Mesaj tarihi:
Bendekindede sorunlu değil sonuçta eskiyen bişide değil 1 sene garantisi var halen.

modem 0 olsa nolur olmasa nolur kabloya geçtim diye duruyor kutusunda

Pazar alanına koyayim bari.
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bi konuda mevzuya ışık tutar mısınız? TR'deki bağlantıları düşündüğümüz zaman, yaşadığım yerde asla fiber olamayacağını da göz önüne aldığımızda, vdsl modemin 300mbps, 600mbps, 1200mbps, 1900mbps olması arasında kullanım noktasında bir fark olur mu?

http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-ac68u-cift-bant-kablosuz-ac1900-gigabit-adsl-vdsl-modem-router-p-BD801548

şu aleti aldığımız zaman var olan alt yapıda, ev kullanımında şundan farklı bir artısını hisseder miyiz?

http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9980-600-mbps-n-kablosuz-dual-band-4-port-gigabit-3x5dbi-degistirelebilir-antenli-2xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-BD801685

ikisi de dualband, biri 600 mbps, biri 1900 mbps. onun dışında ufak tefek featurelar var çok gerekli olmayan.

hani fark edecekse paraya kıyacağım yoksa 300 liralık bir şey patlatıp geçeceğim
Mesaj tarihi:
TTNET ten alacağın vDSL hizmeti (çakma fiber, Hipernet dedikleri işte) max 100 mbs zaten. Bu anlamda ikiside farkmıyor. Ha 2015 yılı itibarı ile gerçek fibere hazır nazır olması bir şey kaybettirmez. Gigabit port evde kablolama yapacaksan tabii ki farkar ama, oyun oynayacaksın gigabit portla ne işin olur :P

İkisi de iyi modem. Önemli olan çekim gücü wireless için. Daha önce de söyledim TP Link kötü bir marka değil, arayüzlerine biraz kılım ben sadece. ASUS bana her zaman daha güven veren bir firma. Tercih senin, ikisi de gayet iş görür.

Ama ben alsam ASUS'u alırdım. ac desteği bu saatten sonra önemli. iphone, tablet vs derken hepsinde ac desteği var.
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

TTNET ten alacağın vDSL hizmeti (çakma fiber, Hipernet dedikleri işte) max 100 mbs zaten. Bu anlamda ikiside farkmıyor. Ha 2015 yılı itibarı ile gerçek fibere hazır nazır olması bir şey kaybettirmez. Gigabit port evde kablolama yapacaksan tabii ki farkar ama, oyun oynayacaksın gigabit portla ne işin olur :P

İkisi de iyi modem. Önemli olan çekim gücü wireless için. Daha önce de söyledim TP Link kötü bir marka değil, arayüzlerine biraz kılım ben sadece. ASUS bana her zaman daha güven veren bir firma. Tercih senin, ikisi de gayet iş görür.

Ama ben alsam ASUS'u alırdım. ac desteği bu saatten sonra önemli. iphone, tablet vs derken hepsinde ac desteği var.

Nası gbit port evde ne işi olur ? hahaha şaka bu galiba...

Evde 2. pc olsun yada homeserver filan bişiler olsun ağda onların yaptığı kalabalık senin internet hızını dolaylı yoldan etkiler
Ha birde senin shared dosyalarınla ilgili bişiler yapıyorlarda direkt etkiler.

ha ayrıca 100mbit ile 100mbit internet kullanılmaz.
  • Yeni Oluştur...