Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 dun, "yeni server ekledik ve her sey yolunda" diye active communicationdalardi. onu surduremeyeceksen, hic baslama neyse ben oyunu sevdim, umarim eski fail release'lardan hellsgate: london gibi olmaz. nedense en faili oydu sanirim ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 neden offline ve online karakter aynı ortamda bulunamıyor onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 "We continue our efforts day and night with our partner to bring back Online servers. We can already share with you that the servers will not come back Online before tomorrow 12 PM UTC. We will keep you informed if anything changes. Thank you for your patience and understanding." worst launch ever herhalde. salı iş başı yapana kadar oynarım diyordum allah belanızı versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 daha kötüsünü diabloda gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 poe gibi hub/trade olayı yok bu oyunda anladığım. neden illa online oynanmak isteniyor? chat bile yok. sırf coop için olamaz herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 (düzenlendi) oynayamiyoruz ki? 8 saat gameplay var iade de edemiyoruz. story'yi tabii ki offline bastan oynamicam. Şubat 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Act bossları can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 O kadar övüdnüz aldırdık oyunu. Birde bu oyun niye bu kadar ucuz . TR ye uygun fiyatlandırma falan mı yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 28 dakika önce, Arnis dedi ki: Act bossları can yakıyor. Ilk actin sonunda sevindim dovunce baya zorladi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 oyunun multiplayer kısmı nedir şimdi bi anlatın bakim, co-op mu sadece? yukarıda poe gibi trade falan yok denmiş de. online kısmı zayıfsa endgame nası oluyür ya da single player oyun gibi düşünüp oynayıp bitirip kenara mı koymalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Oynayamadık ki henüz. Yarın öğlene kadar kapalı serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 gold dupe da bulmuslar lol shitshow: https://m.twitch.tv/clip/DiligentHungryTitanDoubleRainbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Olur oyle diablo 3 de neler yaptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 oyunun en buyuk sorunu X tane soruna ragmen positive review aliyor olmasiydi. maintenance'i uzatmalari bu sorunu cozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 heh refundlamayımda sinirlenen nasılsa değiştirir sonra dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 (düzenlendi) We're finishing to fix the database issues caused by the amount of simultaneous connections,and we're making sure that all character data have been retrieved. We will most likely need a bit more time before we can bring back the servers online and we will give you an ETA asap. Şubat 16, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Ben aldım deniyecem. Güzel duruyor. Düzelir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 (düzenlendi) 127,542 online Wolcen: Lords of Mayhem lol Şubat 16, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 online degildir o, online olsa duramazdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Durulmuyor zaten. Online offline tabii steamde görünen iste hepsi online degil cunku serverlere giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 (düzenlendi) acildi sessiz sedasiz act1 boss - phase3 icin tuyo var mi ya? tek veya iki vurusta indiriyor, diger phase'leri kolay geciyorum. Şubat 16, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 ben offline da 22 level olup girince kesebildim 21 levelde cok zorlandim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Phase 3 için en sol tarafta bekleyeceksin. Ekran dışında sağ tarafta ghostları kesmeye çalışıyor. Leap yaptığında, yere indikten sonra 1-2 vurup (ben Wings of Ismir ile üstüne atlayıp, WW basıp) kaçıyorsun köşene. 30 saniyede bir ortaya gelip AoE kasıyor. AoE sayısı random, 4-7 arası saydım hep. En sonda yaptığı hamlenin içinden dodgelayıp, geri kaçıyorsun köşene. Böyle böyle HP regen ve ghostları kesip potion doldurdum. 2. phasede ölmemek lazım. 2. phase için de sakin kalıp, yine 1-2 vurmak ve AoE'sinden kaçarsan sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Ayrica giris ekraninda Story'e cevirerek deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar