Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ben totoş ne demek onu koydum. Ne kızıyorsunuz. Kamu hizmeti yapıyoruz şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ahah saddafi iyi güldürdü ama tam oturmamış ya. Olsun gene de 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Cuce ona deginemeyip camura yatmamasinin sebebI o zaten Beğendikleri oyuna laf attim diye önceden keriz dememi bahane edip banladi,oysakeriz dediğim icin uyarmisti zaten Hani keriz dedim diye tak banlasa zerre lafim olmaz olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Cok komik ve kucuk mevzular bunlar sam. Sanki azili dusmaninmisiz gbi triplere girmen komik. Bak sovmussun die ornek verdigin om buysa hayatni kiskandim. Seni kirdiysam kbakma karsim hakkini helal et ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Banı çat basamıyoruz isteyince, onay süreci var. "Ben o adamı 2 yıl önce öldürdüm neden hemen hapse atmadınız" tier argümanla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Feamer said: Sam said: newsflash: konuların onlarca sayfa derail edilmesine izin vermiyoruz. abartılmasa böyle bir durum yaşanmazdı. "istediğimizi istediğimiz yerde tartışırız" diye birşey yok, başlık denen konsepte aykırı. yazılan silinmezse sallayan olmaz, kendine çekidüzen verme konusunda inisiyatifi sıfır insanların. samı destekliyorum, herkes sizin gibi boş beleş adam değil, kısıtlı zamanda, iki dakika bir şey var mı yok mu diye foruma giriyoruz, 10+ sayfa geyik bile olmayan bir ucuzluk kumpanyası dönüyor... öbür başlıklarda devam etmesin şu mesele, fikirleri de buraya yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abi seni savunan adamların biri feamer biri editör. bi düşün napıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ikiside aptal kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ne demek abi öbür başlığı kullanmayın? BİLGİSAYAR OYUNLARI bölümünde senin kişisel sorunlarını (mod'luk sorunun değil çünkü, senin kişiliğinle alakalı problemlerin izdüşümlerini yaşıyoruz) tartışmak/görmek zorunda mıyız biz? Kaldı ki mod'luğunla alakalı bir durum dahi olsa başka başlıklarda ZATEN TARTIŞILIYORKEN buraya ehe mehe heyecanıyla topic açman kendinle nasıl çelişiyor olduğunu gösteriyor yeterince. Kendi içinde tutarlılığın olsun biraz da, hani haksız dahi olsan bu tutarlılığına saygı duyalım. O da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Stifler said: abi seni savunan adamların biri feamer biri editör. bi düşün napıyorum diye. ben de savunucam da korkuyorum lan. eşşek kadar adamlarsınız bi oyun için mesaj attım silindi diye tüm gün sinir krizi geçirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 günün kazananı sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam said: Ahah saddafi iyi güldürdü ama tam oturmamış ya. Olsun gene de 8/10. scorch yetosu yetemedi duzgun yapmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 imamizer said: Stifler said: abi seni savunan adamların biri feamer biri editör. bi düşün napıyorum diye. ben de savunucam da korkuyorum lan. eşşek kadar adamlarsınız bi oyun için mesaj attım silindi diye tüm gün sinir krizi geçirdiniz. savun da linç edelim LİNÇLİNÇLİNÇLİNÇLÖHÖHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 faşikler hep kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 çetintaş'ın sam'e bi lakabı vardı aklıma o geldi şimdi güldüm sdfs ama banlanmamak için yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 belli neden lau. :p Sorieno said: Ne demek abi öbür başlığı kullanmayın? BİLGİSAYAR OYUNLARI bölümünde senin kişisel sorunlarını (mod'luk sorunun değil çünkü, senin kişiliğinle alakalı problemlerin izdüşümlerini yaşıyoruz) tartışmak/görmek zorunda mıyız biz? Kaldı ki mod'luğunla alakalı bir durum dahi olsa başka başlıklarda ZATEN TARTIŞILIYORKEN buraya ehe mehe heyecanıyla topic açman kendinle nasıl çelişiyor olduğunu gösteriyor yeterince. Kendi içinde tutarlılığın olsun biraz da, hani haksız dahi olsan bu tutarlılığına saygı duyalım. O da yok. İlk mesajda görüldüğü üzere böyle bir istek olmuş ki normalde izin verilmediği üzere kendim önayak olmuşum. Hoşuna gitmediyse bakmak ve görmek zorunda değilsin. tam bir nasreddin hoca, oğlu ve eşek hikayesi. Şikayetin varsa adresi değilim bununla alakalı, diğer arkadaşlarla halletmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sam in çizgi dünyası ve bilgisayar bölümleri dışına mesaj attığını çok az görüyorum.çetintaş ile nasıl bir birlerine girmişlerde çetin abi ona lakap takmış ki asfljkhasfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam madem ban onayi bekleyen mesaj var. Sahibine uyari yollayip daha muahhatb olma sirf borumu otturcem die keza yanlis izlenim birakio gordugun gibi Bu aksam Baska uyelere yaptgn gibi sil mesaji sonra ban mi gelyo ne geliosa. Tabi egon buna izin verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sunu bende merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Esnaf said: sam in çizgi dünyası ve bilgisayar bölümleri dışına mesaj attığını çok az görüyorum.çetintaş ile nasıl bir birlerine girmişlerde çetin abi ona lakap takmış ki asfljkhasfl daha cok kuddusinin oldugu yerlere girmiyor artik, zaten siyaset tartismalari troll disinda les forumda cunki ulkedede les bir hale geldi, zaman kaybi direk ben arada dogu beyin ahtrina iki-uc mesaj yaziyorum anca iste yoksa gundeme bisi yazmam isim gucum olsa. downtime cok olunca guncel basliklar iyi geliyor, eskiden 3 bolume bakardim sadece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aha burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam said: belli neden lau. :p Sorieno said: Ne demek abi öbür başlığı kullanmayın? BİLGİSAYAR OYUNLARI bölümünde senin kişisel sorunlarını (mod'luk sorunun değil çünkü, senin kişiliğinle alakalı problemlerin izdüşümlerini yaşıyoruz) tartışmak/görmek zorunda mıyız biz? Kaldı ki mod'luğunla alakalı bir durum dahi olsa başka başlıklarda ZATEN TARTIŞILIYORKEN buraya ehe mehe heyecanıyla topic açman kendinle nasıl çelişiyor olduğunu gösteriyor yeterince. Kendi içinde tutarlılığın olsun biraz da, hani haksız dahi olsan bu tutarlılığına saygı duyalım. O da yok. İlk mesajda görüldüğü üzere böyle bir istek olmuş ki normalde izin verilmediği üzere kendim önayak olmuşum. Hoşuna gitmediyse bakmak ve görmek zorunda değilsin. tam bir nasreddin hoca, oğlu ve eşek hikayesi. Şikayetin varsa adresi değilim bununla alakalı, diğer arkadaşlarla halletmen lazım. Normalde izin verilmiyorsa anormal olan durum nedir de devamını sağlıyorsun. Moderatör yerine piyanist şantörsün o halde isteğe bağlı hareket edeceksen. İşime geldiğim gibi hareket edeceğim de ya da, yine tutarlı ol. Belli bir konuda isteğe dayalı ilerleyeceksek biz de senin derail olarak tanımladığın ve fakat aklı selim herhangi birinin de train of thought diyebileceği bir tartışma mekaniğiyle yürümesini istiyoruz konu gidişatının, o zaman onu uygula. "Hoşuna gitmediyse bakmak ya da görmek zorunda değilsin", gerçek bir yönetici, moderatör tepkisi hakikaten. Genel olarak insanların rahatsız olduğu konulara da böyle yaklaş lütfen. Bu kadar argüman fakiri, rasyonallikten uzak, girdiği her tartışmada bu mesafeyi vurgulayacak söylemler yaratan, yöneticiliği herhangi bir konunun sadece istediği platformda istediği boyutta kalması için çaba sarfetmekten ibaret gören bir insanı "şikayet etmek" ile uğraşacak kadar şuursuz değilim. Kal bence sen daha, hayatında kendini eğlendirecek ve grandiyöz hezeyanlarını çekecek başka bir insan (tekil ya da çoğul) olmadığı için sana verilmiş oyuncakla kafamıza vurmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 agfaskfasfsa baya zevkli konu olmuş lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam kalsin aga mod olaryok.gelen gideni aratir sonra. Ama burdaki herkese yetiskin muamelesi yapmayi ve tartismalari baltalamamayi ogrensin ki bu aksam bu konularda buyuk bi ders oldu kendisine diye umuyorum. O sadece ego tribi yasadigindan itiraf edemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar