Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 imamizer said: tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif vurun kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 wrpg vs jrpg kavgası çıkmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 imamizer said: tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif ben de oynamadım, kader ortağım benim arada bi gazla başlıyorum, sonra off çok konuşma var diyip bayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 gameshow mu ne vardı bi ara, orda torment incelemesi yapmışlardı. Şart olduğu üzere oyuniçi resimler ve altına komikli yazılar vardı. Yapan eleman "yine bi ad&d oyunu, baydı bu klonlar" gibisinden laflar ettiydi. o dergiyi bi daha almadımdı. /likeaboss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 sen almadın diye battı zaten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 öyle tahmin ettim ama takip etmediğim için şimdi senden öğrenmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 senko said: imamizer said: tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif ben de oynamadım, kader ortağım benim arada bi gazla başlıyorum, sonra off çok konuşma var diyip bayıyorum. bi ara ben de başladım da grafikler beni benden aldı. karakter diye sandalyeyi komidini koşturmaya çalıştım bi süre asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 düzgün grafikli remake çıksa oynanır belki seslendirmeleri de düzgün olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bi küçük rakı açıyosunuz sonra oyun ilerledikçe monitöre tokuştura tokuştura oynayıp bitiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Laurelin said: imamizer said: tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif 2011 de oynayanlar var aramizda ne yazikki, utanc verici bir durum ama hicbirzaman gec degil! canısı 2011 de oynamadım 2011 de bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Torment e highres mod vs var. Gog versiyonunda calismiyor bir kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Sam resmen gestapoya dönmüş bu ne arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bloodlines bu başlıktaki Torment hariç bütün oyunlara tersten saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mask of the Betrayera saplayamaz. KotOR2 de zor. Rıza gösterip sevişebilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Doğru söylüyorsun. Alpha Protocol'ün de esamesini okumazsak ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ah bloodlines izometrik olsaydi tapiliyordu su anda kult diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ah o pong yok mu o pong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 zaten tapılıyor kült diye. hem de izometrikçiler diye bok attığın RPG severler tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 troika'nın kapanması maalesef türün gelişimine büyük darbe oldu. o ekip de heba oldu sağa sola dağılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 al kitabini oku, oyanicak gibi bisey degil zaten. imamizer said: senko said: imamizer said: tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif ben de oynamadım, kader ortağım benim arada bi gazla başlıyorum, sonra off çok konuşma var diyip bayıyorum. bi ara ben de başladım da grafikler beni benden aldı. karakter diye sandalyeyi komidini koşturmaya çalıştım bi süre asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Rpg ney roket atar demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ceto bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 nwn kötü diyenlerin mabadına raptiye batsın. fr'de geçiyor olması bile yeter tek başına. içinde drizzt olmadan fr'de geçiyor olması da ballı kaymak. torment, nwn, baldurs falan eski rpg olmuş, ne yaşlanmışız be... şu aşağıdaki listeden oyun oynamamış olanlar nerde o eski rpg'ler demesin. champions of krynn death knights of krynn dark queen of krynn pool of radience (3d olan değil) curse of the azure bonds secret of the silver blades pools of darkness gateway to the savage frontier treasures of the savage frontier her biri ayrı güzeldi. ilk 3lü seri malum draonlance'te geçiyor, sonraki 2 seri de forgotten realms. ne oyunlardı be... torment tüm zamanaların 1 numarası tabi. orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Rakı Peynir Grill süper valla doyamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar