cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 age of > torment farklı türleri karşılaştırabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abi bir oyun başlığında aynı türün atalarını iyi ve kötü yönlerini tartışamamak ne kadar garip olmuş yannız akjsdlaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 yersen yavrum ileri demokrasi böyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 burası demokratik demedim hiç bi zaman da, oyuncak da olmamalı tabiisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 "faşik sam" başlığında tutalım "sam ne kadar faşik" veya "x konuyu y başlıkta konuşabilmek lazım" mesajlarını lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bak hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Yok ya burada kalsın. Doğru topik burası. axedice said: Arkadaşlar siz olayı çözememişsiniz. Derail yapan başkasıysa yasak Same serbest Sam said: http://i.imgur.com/8AZRtiY.jpg 17 yıl bu oyunu bekledi ama hearthstone kadar kıymeti yokmuş ehu. HEIL SAMLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tam anlamadım ben olayı ama şimdi buraya bişey yazarsak siliniyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 konuyla uzaktan yakından, alakalı birşey yazarsanız silinmesi için hiçbir sebep yok elbette ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bence eski rpglerin hepsi toplatıp yakılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Faso Sam rpg muhabbetimizi baltaliyorhttp://1u88jj3r4db2x4txp44yqfj1.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/10/old-school-rpg-big-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9U5qcbTYfq0?t=7s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 leyla mecnun vizyon bölümüne ,buraya koyamassın,silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aynen rpg ile alakası yok, derail ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abi videodaki leyla ile mecnunu lahmacun diye okudum ahahsa açım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ahh gameshow ahhhhhh.... ozledik seni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 asd burdaki insanlari seviyorum cidden. kanli bicakli olunan konulara bak. ne guzel birbirimize wot falan dosuyoruz. woodstock'ta kerouac vs. burroughs tartismasi yapan hippi gibiyiz. herkes boyle olsa war is over cidden en cok RPG benim en cok bana soracaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 torment en iyi oyun da... bu ne saçma konu abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 vaako51 said: torment ne diablo daki zorluk seviyesi mi? Yaşlandığımızı bu mesajla anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam said: newsflash: konuların onlarca sayfa derail edilmesine izin vermiyoruz. abartılmasa böyle bir durum yaşanmazdı. "istediğimizi istediğimiz yerde tartışırız" diye birşey yok, başlık denen konsepte aykırı. yazılan silinmezse sallayan olmaz, kendine çekidüzen verme konusunda inisiyatifi sıfır insanların. samı destekliyorum, herkes sizin gibi boş beleş adam değil, kısıtlı zamanda, iki dakika bir şey var mı yok mu diye foruma giriyoruz, 10+ sayfa geyik bile olmayan bir ucuzluk kumpanyası dönüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sam tutarlı olmak adına bu postunu da silmeli feamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Denemeyen wizardry 8 denesin, zorlanayim kıvranayim eski grafiklere katlanirim diyen wizardry gold (7) denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 imamizer said: tormenti oynamadım hala lan ben. http://www.reactiongifs.com/r/shm2.gif 2011 de oynayanlar var aramizda ne yazikki, utanc verici bir durum ama hicbirzaman gec degil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar