bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 dreagloth said: asdasdasda hiç altyapı ihtiyacı yok abi, takıyorsun fişi çalışıyor asdadsas manuel geliyormuş 3 sayfalık, tak kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bir görseler ne kadar kaynak harcanıyor 4g hazırlığına, hem maddi hem insan/saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 dreagloth said: asdasdasda hiç altyapı ihtiyacı yok abi, takıyorsun fişi çalışıyor nası bişi abnlatsana bana salladılar mı anliyim bende 5g mesela yeni sistem baz istasyonu gerektiriyomuş 4g ise şimdiki hatta eski baz istasyonlarında bile çalışıyormuş kolpaysa güzel bi anlatın sıkan kişi karşımda duruo yüzüne vurayım gerçekleri,mesai sonuna kadar vaktiniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ac google'dan ogren abi. en basitinden deli gibi fiber yatırımı gerekiyor. gerisini anlatmaya luzum yok. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 deli gibi fiber doseyeceklerse kabul boylece her yere altyapi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 4g için şu anki yapı üzerine - yeni anten tipleri geliyor mecburen, frekans farklılığı var ( hepsi değişicek yani ) - desteklemeyen kabinetler değişecek - fiber altyapı konusu var başlı başına mesele bu. Tüm tr ye fiber gidecek demek bide bunun insani vs boyutu var. 5G konusu daha yok öyle düşün, yani senin anladıgın 5g ile ali usmanovun anladıgı 5g aynı olmayacak. yok 5g karşim kalmadı 5g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 JrStorMesT said: Abi 4g gelse nolucak, milletin kullandığı telefonların %80'i LTE yani 4g desteklemiyor. Çoğu telefonun x modeli ve x lte olarak ayrıca farklı modeli var amerika / japonya vs gibi ülkeler için. bize paso x modelini verdiler. son çıkan telefonlarda default geliyo sadece 4g. isterse 14g gelsin, kullanamadıktan sonra totomuza mı... WAT? bilmediğin şeyleri araştır biraz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ben hep 3glik aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 4g getirene kadar yüksek kotalı ucuz 3g sağlayın kodumun telekomcuları hızda hiç bir sıkıntı yok kotada sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 "roket adam" said: 4g getirene kadar yüksek kotalı ucuz 3g sağlayın kodumun telekomcuları hızda hiç bir sıkıntı yok kotada sorun var. toggie sana diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 4g muhabbeti ilk başladığında aynı şeyi söylemiştim 3g hızı zaten iyi, kota korkusundan kullanamıyoruz diye versinler 5gb'ı 10 tl'e sonra istersen 4g olmasın, sanki hız da 3g nin eksiği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Arkadaşlar KIRO musunuz? 4G gelmesi demek sadece hız demek değil. Şimdiki data kullanımı çok fazla ve haliyle zorluyor operatorleri. LTE geldiği zaman data kullanımı çok rahatlayacak. Daha fazla hizmet, daha az kesilme vs olacak. Hız artışı olarak görmeyin olayı illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Size Edge fazla Edge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kırolukla ne alakası var lan bunun, teknik detaylarını nereden bilelim 4g teknolojisinin hahaha common knowledge sanki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sinirlenme barbu değmez bu kekolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 gigabyte'ını 1tl'den versin edge e de razıyım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Promenader said: Ben hep 3glik aliyorum 3g degildir o. 3g olsa dayanamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 barbu said: Arkadaşlar KIRO musunuz? 4G gelmesi demek sadece hız demek değil. Şimdiki data kullanımı çok fazla ve haliyle zorluyor operatorleri. LTE geldiği zaman data kullanımı çok rahatlayacak. Daha fazla hizmet, daha az kesilme vs olacak. Hız artışı olarak görmeyin olayı illa ki. Seni "KIRO" kelimesinin anlamı neymiş, nerelerde kullanırmış bir öğren sonra gelirsin elitist jerklik yaparsın burda. HIZ LA HIZ demiyoruz zaten 2gb internete dünyanın parasını veriyorum 4g gelsin daha az kesilsin çok da fifi yani anasını satim parası belli zaten neyin tatavası. 4G gelmesin demiyoruz, gelsin 5G de gelsin ben 3G nin halinden memnunum herkes senin gibi elinde metro kapısında facebook durum güncellemesi yapmıyor. HERŞEYİ BİLİOM NE CAHALSINIZ KURBAN kafasından çıkın az anasını satim modası geçti reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 anca facebook güncellemesi yapıosan 3gden memnunsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 facebook kullanmıyorum baps karavana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sana demiorum zaten. yazdığın şeyin farkında değilsin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 yeni kalktım yataktan yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Jeeztro said: barbu said: Arkadaşlar KIRO musunuz? 4G gelmesi demek sadece hız demek değil. Şimdiki data kullanımı çok fazla ve haliyle zorluyor operatorleri. LTE geldiği zaman data kullanımı çok rahatlayacak. Daha fazla hizmet, daha az kesilme vs olacak. Hız artışı olarak görmeyin olayı illa ki. Seni "KIRO" kelimesinin anlamı neymiş, nerelerde kullanırmış bir öğren sonra gelirsin elitist jerklik yaparsın burda. HIZ LA HIZ demiyoruz zaten 2gb internete dünyanın parasını veriyorum 4g gelsin daha az kesilsin çok da fifi yani anasını satim parası belli zaten neyin tatavası. 4G gelmesin demiyoruz, gelsin 5G de gelsin ben 3G nin halinden memnunum herkes senin gibi elinde metro kapısında facebook durum güncellemesi yapmıyor. HERŞEYİ BİLİOM NE CAHALSINIZ KURBAN kafasından çıkın az anasını satim modası geçti reyiz. Hayrola butthurt nereden? Olayi bir daha anlatayim. Aciklamamistim o kismi zaten sick diye. Lte geldigi zaman verebilecekleri data hizmeti potansiyeli cok artacak(ilk 3 sene degil aka oturduktan sonra). Simdi zaten data altyapisi yetersiz kalirken ucuza internet beklemek hayalcilik. LTE gelince belki ucuzlatabilirler. Isin ucu TR olunca kesin diyemem tabi. Ozetle sevgili butthurtlu arkadasim hiz la hiz veya ucuz la ucuz de farketmez. LTE nin gelmesi Her turlu yararli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 işte şu anda 2gig internete dunyanın parası (lol) nı verıosan 4g gelınce vermıceksın. 56k ile fiberı kıyasla ıste aynı parayımı oduosun gig basına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Gencler, su anda mobil internette kota uygulanmasının sebebini operatorlerin gelene gecene fatura cakmak oldugunu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Turkiye'de cebine telefon girmeyen insan kalmadı. Data gelirleri voice gelirleri ile yarısır hale geldi. 3G trafik artısının hızına yetisilemiyor. Bu kadar kullanıcıyı sistemde sorunsuz tasımak icin gerekli olan altyapı kosulları surekli degisiyor. Mevcut 3G kotanızı 4gb'dan 50'ye çıkardık diyelim. Bu sefer "neden internete giremiyorum, sehrin ortasında 3G cekmiyor" diye aglamaya baslayacaksınız. Su anda bile kalabalık ortamlarda telefonunuzda full 3G cekiyor gordugunuz halde internete girmekte zorlandıgınız anlar yasıyosunuz zaten. Bunu bir de kota olmadan ne hale gelebilecegini dusunun. TLDR; Tasıyabilecek altyapıya gore kullanıcıya kota uygulanması zorunlu. 4G geldiginde microwave linklerin buyuk bolumunun yerine fiber altyapı alacagından sadece sizin speedtest fantezileriniz gerceklesmeyecek. Transport tarafındaki kapasiteler de inanılmaz artacak. Gelecekte hızlar ve kapasiteler oyle boyutlara ulasacak ki, fiziksel depolama diye bir sey kalmayacak. Dolayısı ile 4G = yuksek yız = yuksek yapsite = ucuz internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar