biryantin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 vatan bilgisayardan alınma 1 yıl garantisi var aldığım gunden beri ön ve arka olmak üzere ekran koruyucu mat jelatinle ve kılıfla kullandım kutulu kulaklık hariç herşeyi tamdır. Fiyat son 1300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biryantin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Satıldı silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Lan gelir gelmez iphone mu sattın sdfsd Yeni gelenlere falan yazsaydın balonlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ne ara gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Forum dışı mı? Balona bağlayıp mı kargoladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 vay be adı bile yetiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 adam kendi ilanından ürün satın almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biryantin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 donanimdan ilk gün 1300 e satıldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ah be ben 1500 vercektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 1600 + malbuş vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 +muhtar çakmağı da benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 biryantin said: donanimdan ilk gün 1300 e satıldı arkadaşlar. Buranın gelenekleri var. Buraya yazdığın ilanı önce patidaşlarına açarsın. Satılmazsa sonra gidersin başka çöplüklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biryantin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Buranın geleneklerinden biride boş boş trol yapmak sanırım. Üyelik alırken admin forum kurallarını okumamı istedi sağolsun, ben kurallara aykırı bir şey yapmadım. Ama sizdeki bu fesat tavırları cidden anlamış değilim. Şu an işsizim, askere gidicem paraya sıkıştım elimde para edicek telefonum vardı kredi kartımın ödemesinin son gününe Allahdan biri geldi yetişti satın aldı 2 aydır karta ödeme yapamıyordum zorluğunu bilen bilir. Arkadaşlar böyle konuşuyosunuz ama siz belki ürün satmayı hobi olarak yapabilirsiniz ama ben ihtiyacımdan sattım. 15 haziranda askerim ve emin olun şuan cebimde kalan para 1 aylık sigara parasına anca yeter. Gerçekten yaptığınız ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 sen nerden biliyon lan buranin gelenegini sincap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 neys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Biz müneccim miyiz herkesin ruh halini durumunu anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 2 paragraf fakir edebiyati yapmis cebinde ayfon 5s ile geziyor cik cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kaçırmayın abi yeni üyeyi ilk günden... hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 hayırlı tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 memleketin profilini çıkarmış abi işsizim, ayfon 300-500 üm war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hayrılı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 navyamphs said: memleketin profilini çıkarmış abi işsizim, ayfon 300-500 üm war :) (tu) daha geçen gün başka başlıkta muhabbeti dönmüştü, adam gerçekliği kanıtlamak için gelmiş adeta haha applications: 172 - free 0 - purchased Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 biryantin said: Buranın geleneklerinden biride boş boş trol yapmak sanırım. Üyelik alırken admin forum kurallarını okumamı istedi sağolsun, ben kurallara aykırı bir şey yapmadım. Ama sizdeki bu fesat tavırları cidden anlamış değilim. Şu an işsizim, askere gidicem paraya sıkıştım elimde para edicek telefonum vardı kredi kartımın ödemesinin son gününe Allahdan biri geldi yetişti satın aldı 2 aydır karta ödeme yapamıyordum zorluğunu bilen bilir. Arkadaşlar böyle konuşuyosunuz ama siz belki ürün satmayı hobi olarak yapabilirsiniz ama ben ihtiyacımdan sattım. 15 haziranda askerim ve emin olun şuan cebimde kalan para 1 aylık sigara parasına anca yeter. Gerçekten yaptığınız ayıp. hangi admin istedi la forum kurallarını okumanı? bu kadar ilgili alakalı admin yokki bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben en az 4 kez okumusumdur..esasinda guzel eglenceli yazi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar