aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 eses'e kiralamıştık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Abi ben evin giderleri için yapmıştım bi excel cost center falan belirleyip masrafları kısmak için, buna on basardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 2 milyon iki adama vericez galiba. neyse seneye bitiyormuş bari bu sene fazladan gitti para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CNz2UgmUAAAPyvm.jpg oha adama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 bu tablo doğru mu ya ismail le anlaşmamışmıydık biz. Motta'nın da kontratı ne çabuk doluyor. 2 sinide hemen şut şutttttt... Sezer, süzen gereksizlerini söylemiyorum bile. Bir Serdar var orada yedek dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Doğru, yani KAP'a bildirilenlere göre işte bizim arkadaşlar tabloyu hazırladılar. Geçen sezon sonu da yine onların hakediş tablosunu koymuştum. Sezon sonları işte maç başıları, primleri vs. de hesaplayıp tablo koyuyorlar iki senedir. Kulüple alakası yok bu tablonun işte tamamen amatör ama güzel işte ilgilenen birilerinin olması vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ayrıca transferin son günü Gökhan Süzen için bonservisle almak adına Konya girişimde bulunmuş. Fakat Gökhan ayrılmak istememiş ve kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Sametin güzel kazıklarından kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 tupcunun baskan oldugu donemdeki gibi sacma sapan transferler devam ediyormus meger :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bizim idari direktör de istifa etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 pascalnouman said: tupcunun baskan oldugu donemdeki gibi sacma sapan transferler devam ediyormus meger :/ artık hiç transfer yapmayarak o riski bertaraf ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Darksun said: Sametin güzel kazıklarından kendisi. Çok kötü transfer değildi bence, sol bekte tek alternatif uğur boral ken ucuza aldılar bi sol bek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 önder 'tabelayapar' özen'in kazıkları euheuheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Fikret efendi sezer e ben kefilim çok beğendiğim oyuncu vs diye kendi almadımı , niye kendi ödemiyor şimdi. Bu kadar güvendiği isim boksör olmuş, fenerde kesimal var yatıp kazanan mesela ama herifi hadi oyna desen monte edebilirsin, bizimkine haydi oyna denilecek yeri çoktan geçmiş. Niye sözleşmesini fesh etmiyorlar, adamın antremana bile çıktığından şüpheliyim. Fikrete komisyon mu veriyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 boksör oldu ise bizim boksör takımına geçsin yahu parasının hakkını verir bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aktiftablet said: pascalnouman said: tupcunun baskan oldugu donemdeki gibi sacma sapan transferler devam ediyormus meger :/ artık hiç transfer yapmayarak o riski bertaraf ediyorlar ahahahah hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Vay be iyi de kazanıyormuş yıllık 1.1m Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://i.capsspot.com/s/25/10/1184218.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 "Dostum; Hayal et... Çocuğun kollarının arasında. Ülkeni terk etmek zorunda kalmışsın. Savaştan ve açlıktan kaçıyorsun, gizlenmek zorundasın. Dünyada seni kabul edecek bir yer bulmak için umutsuzca kaçıyorsun. Baştan başlamak istiyorsun. Çocuğuna hak ettiği güzel hayatı sunmak için baştan başlamak istiyorsun. Şimdi hayalini sonlandır. Avrupa gerçeğini gör. Neler olup bittiğini. Savaştan kaçan çocuklar, aynı zamanda bizim de çocuklarımız. Onlar da bir gelecek ve daha iyi bir dünya hakkına sahipler. Bu sorunu çözmek bizim elimizde. Bunu önlemek için kayıtsız kalamayız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sezer öztürk'e bonservis vermek. maaş vermek. iyi kakaladı aziz. teşekkürler fiko başkan. iki kuruş için postaladığı hilbert CL'de oynuyor her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 hilbert her hafta takımının ağzına sıçıyor geçen maç 2 penaltı birden yaptı, gitmesi hayırlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 görevine sımsıkı sarılmış bir çocuk görüyoruz resimde. helal olsun sana sadık cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 en son ortaokuldayken böyle esprileri duyuyordum, zamanda yolculuk yaptırdın, eski günler aklıma geldi, ne kadar ucuz-leş şeylere gülüyorduk ortaokulda hatırlamış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 herkese anlayacağı dilden konusuyoruz işte ;) orta okul seviyesindeki adama quantum içerikli şaka mı yapalım, alla alla sdsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar