Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

O değilde Mad Max'e gittim. Bu sezon ilk defa bir maç için banane ak diyip es geçtim. Mayıs 2015'teki hayatım adına en mantıklı kararımı verdiğimi düşünüyorum. Daha iyisi olmaz sanırım.

Daha özetleri vs. izlemedim de bizim tayfadaki herkes maçı sattı direkt şerefsiz diyor. Yine üstün futbol zekasıyla Tolgay ve Sosa'yı çıkarmış ki en iyilerdi falan diyorlar. Şike yapılsa bu kadar ortada yapılmaz, utanılır falan diyorlar...

Bu şerefsiz kovulmak istiyor sanırım, tazminat ayaklarına vs... Sezon bittiği gün siktir çekip yollamazlarsa bu yönetimin sıfatına sokayım.

Cocuguna kartal adini koymus ama =(
Sosyal ağlarda paylaş

O olayda yalan çıkmıştı ama onu bile "İŞTE ADAM GİBİ HOCA" diyerek bizi eziyorlardı o dönem.

En mutlu olduğum şey ise bu "sevinmek için sevmedik" tayfasının bugün itibariyle Bilic'e kayıyor olması. Takım üst üste rezalet oynayıp, en sonunda sekemeyip puan kaybettiğinde hava alanlarında karşılayıp canınız sağolsun diyen, her laubali düşüşte "canınız sağolsun, siz bu lig için çok temizsiniz" reörerösu yapan sıfatsızların çektiği acılar resmen beni besliyor şuan, aşırı derecede mutluyum.

İşin kötüsü bu tayfa yine akıllanmayacak.

Bizim Altınsay tayfası vardı. Bu bir ara buraya kulüple ilgili yazdığım her şey doğru çıkıyordu ya hani onlardan alıyordum bilgiyi. Kafama sokayım ki ben o tayfayı da Bilic'i savunuyorum diye terk etmiştim. Kulüpte oyuncu analizi kurgusu işini falan elimle itmiştim bu adamlarla görüşlerim uymuyor ileride sorun çıkar vs. diye. Kafama sokayım, şu iki yoldan sonra tamamen aynı şeyleri düşünüyorum. Resmen piştim iyice.

Onlar hep derdi. BJK taraftarı yüzünden şampiyon olamıyor ve olamamaya devam edecek diye. Biz geldiğimizde kafamızdaki ne varsa taraftarı dinlemeden yapacağız ve bu kulüp eski güzel günlerine geri dönecek vs. diye. Adamların 5 yıllık planı vs. vardı. Altınsay hepsini düşünmüştü. Düşük çapta isimlerle yapılanmadan şampiyon olacak takıma kadar vs... Çok uzunca şeyler vardı hep konuşuyorduk. WOT'a döndürdüm yine istemeden bahsetmeye gerek yok ama net bir kez daha gördüm.

BJK'nin en büyük rakibi taraftarı. Taraftarı yeterince organize olsa maçlarda çalınan o yanlış, taraflı vs. nasıl yorumlarsan yorumla düdüklerin sayısı bile öyle azalır ki... Yönetimleri bile dizginler, kulüp genel olarak sportif anlamda çok rezil bir sezon geçirdi.

Her neyse. Sokayım bu sevdaya. Yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kulübün bu seneki komple rezaleti de konuşulmalı aslında, Fiko ve diğerleri stada o kadar odaklandı ki diğer her şeyi yok saydılar.

Geçen sezon Avrupa da final oynayan Kadın Voleybol, 5.5 milyon dolarlık bütçesiyle küme düştü.

Erkek basketbol 19 yıldır ilk defa playoff yapamadı.

Futbol takımının başarısı her şeyi unutturabilirdi ama elde e-sport'ta LOL Türkiye Şampiyonluğu ve klasik olarak Hentbol Şampiyonluğu dışında hiçbir şey kalmadı.

Futbol hepsini unutturup, hepsini telafi edebilirdi ama işte hocanın çok seviliyor olması resmen bizi yok etti.

Farkındaysanız BJK halen liderken yönetimin yaptığı "şampiyon BJK" temalı açıklamaların tamamı Şubat sonu itibariyle sona ermişti. Fark ettiler çünkü olamayacağımızı ya da olursak bile ucu ucuna şansla olacağımızı ama Bilic'i kovamadılar.

Niye?

Çünkü vasıfsız ve bir boktan anlamayan taraftar Bilic'e taptığından olası yanlış harekette bu sefer kendi üstlerine geleceklerdi ve sportif anlamdaki bütün çatlaklar su almaya başlayıp, içinde boğulacaklardı.

Şansa bıraktılar, belki şampiyon yapar dediler ama ağır patladılar. Bu işlerin şansa bırakılmaması gerektiğini bir kez daha gördüler...
Sosyal ağlarda paylaş

Çeşitli basın-yayın organlarında yer alan, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in görevine Yönetim Kurulumuz tarafından son verildiğine yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Toplantısı, bugün saat 15.00'te başlayacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...