Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sıra töre de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 şenolla 1 yıllık sözleşme hayılı olsun bir sene daha gitti fiko ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Evet turkiyenin en basarili hocalarindan birini getirdigi icin kufretmeliyiz fikret ormana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ama sigara içiyor bira içiyor :( bizden biri biliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Milosevic tek maçlığına çağrılmıştı milli takıma, Norveç maçındaki performansı çok beğenilince bir maç daha tutulmuş. Bu adamı da kazanmamız gerekiyor. Yavşak Bilic ben transfer etmedim diye kupa maçı dışında oynatmamıştı. Gerçi Milo oynarsa Atınç gider :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CHDOHwIUgAAEymj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 lucescuyla konuşmuyor muyduk biz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Şenol Hoca ile Beşiktaş kupalara ambargo koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 lucescu reyiz gelseydi süper ligi bile izleyebilirdim ben ya. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Luce geyiği seneye kaldı :) tam kontratıda bitiyor, iyi geyik döner aylarca oyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 1 yıllık sözleşme, her yerinden vizyon akıyor gerçekten, vizyon içinde boğuldum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 DarKRideR said: Milosevic tek maçlığına çağrılmıştı milli takıma, Norveç maçındaki performansı çok beğenilince bir maç daha tutulmuş. Bu adamı da kazanmamız gerekiyor. Yavşak Bilic ben transfer etmedim diye kupa maçı dışında oynatmamıştı. Gerçi Milo oynarsa Atınç gider :( la adam ilk çıktığı maçta ayağını kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ayağını da Biliç kırdı haberin yok mu :( atınç için 5m euro teklif geldi diye sıkmış gazeteler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Güneş ve Denizli sürekli 1 yıllık kontrat yapan adamlar yanlız. Bizim başkanın kararı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 başarısızlık sonucu kaçmaları kolay olsun diye yapıyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Tam terside çalışıyor, başarı oldumu kontratı şişiriyorlar. Denizli şampiyon olduğunda felaket naz yaptı devam etmek için. Devam ettide ne oldu, isteksizlik takıma yansıdı 1 sonraki sene direk yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 başkan ya da hoca özelinde demedim, genel olarak 1 yıllık kontrat vizyonsuzluk. plan program, gelecek yatırımı falan herşey hikaye, tam türkiye işi günlük başarı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 @darkrider yeter arkadas ne bilic nefretiymiş.sacmalama duzeyinde yorum yapıyon artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Llama said: DarKRideR said: Milosevic tek maçlığına çağrılmıştı milli takıma, Norveç maçındaki performansı çok beğenilince bir maç daha tutulmuş. Bu adamı da kazanmamız gerekiyor. Yavşak Bilic ben transfer etmedim diye kupa maçı dışında oynatmamıştı. Gerçi Milo oynarsa Atınç gider :( la adam ilk çıktığı maçta ayağını kırdı 70 gün sakat kaldı sadece. bu da yaklaşık 13 maça denk geliyor ki kupa ve al dahil. oynayabileceği ve rotasyonun gerektiği son 9 maçta oynatılmadı. kulübeye bile sadece konya maçında alındı adam kalmadı diye yine oynatılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 şimdi futboldan anlamayan Bilic'e 3m pound mu verdi ingilizler? bu mudur? yoksa Bilic futboldan anlıyordu da kendini parlatmak için, pazarlamak için ligin sonunu kötü mü getirdi? heee yok tersiydi, kovdurtmak için para kaptırmamak için sonunda saçmaladı. Yoksa Beşiktaş Bilic'i bırakmazdı. 3mdan daha fazla verir tutardı. Serbest kalma şartı olan 500 bin dollars olarak iyi para tabi, vermek istemeyebilir. mantıklı. yaman komplocuymuşsun Bilic Gerçi bunlardan daha mantıklısı var, anlaştı sonra da Beşiktaş'ı sallamadı. Topcular "hocam taktik?" dedikce "banane amk, ben gidiyom" dedi ve "ingilterede evler ne kadar pahalı yaw" diye hayıflandı. bu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Evet ayağı kırılan adam iyileştiği hafta oynamaya hazırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 souldarkorn said: Evet ayağı kırılan adam iyileştiği hafta oynamaya hazırdır. iyileşme ve tam antremana çıkma süresi 70 gün, hemen oynatılmısı risk görülse bile hazır durumdaydı. Maç eksikliği yüzünden sadece risk faktörü vardı. Ama Necip'le oynamaktan daha büyük risk değildi. Necip 3 maç stoperde harika işler çıkardı diye resmen Milosevic'i kenarda sildi. Götü olan onu da ediyor. Kaybederse de en azından adam deneyip kaybediyor. Şenol Güneş'in kupa finalinde 17 yaşındaki çocuğu denemesi gibi. @Rave Bilic özellikle İngiliz takımlarıyla yaptığı maçlarda inanılmaz PR yaptı. amaçsızda olsa çok kastı ve üzerine çok düştü. GS'yi iki maçtada dörtleyen arsenal'i sağ bek ismail ve forvet pektemek ile az daha eleyecektik. gerisi malum. bu sezon ingiliz takımlarıyla 7 maç yaptık. sadece tek bir mağlubiyet o da 1-0 arsenal. deplasman performansları özellikle mükemmeldi çünkü her şeyi doğru yaptık. ingiltere de oynamış, isim yapmış ve ingiliz futbolunu iyi biliyor. ingiliz futboluna karşı da hem milli takım düzeyinde hem de kulüp kariyerinde fazlasıyla gösteriyor. ingilizler seviyor böyle tipleri ve hemen anlaşıyorlar. bilic'in futbolculuk kariyerinde büyük ölçüde ingiltere olması ve west hamda da oynaması tabii çok çok büyük etken. o iki olmasaydı ingiltere gitme ihtimali şu aşamada yine de pek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 stadın bitmemesi de bilicin suçuymuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Şenol Güneş hayırlı olsun camiamıza. Umarım gerekli sabırı gösteririz kendisine. https://twitter.com/BesiktasJK/status/608880474509971457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Şenol Hoca hayırlı olsun. 5. hafta şampiyonluk şarkıları yükselir Vodafone Arena'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar