Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 nerde demiş abi yok öyle bişi sağdan soldan duyduğunuz uydurma haberlere atlamayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Esnaf said: Fikret orman kupayi tt arenada alicaz demis zaten gs fenerin sampiyon olmasini istemezdi de bu laftan sonra bos yere hem taraftari hem takimi gaza getirir sagolsun fikret.fenerin sampiyonlugu kutlu olsun Böyle gerizekalıca bi söylem olur mu ya? Umarım Yer olarak söylemiştir. Eğer gs ye nispet varsa alırız anahtarını. Unutulmasın ki biz gs yiz ve mayıslar bizimdir. Şimdi bjk yı boş yere tokatlayacağız o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 abi böyle konuşuyorsunuz sonra komik hallere düşüyorsunuz. fenerbahçe bu saatten sonra puan vermez. tek zor maçları başakşehir. onun dışında içerde gençlerbirliği, dışarıda mecnun başkanlı sivas ile oynayacaklar. başakşehir'i de yenerler zannımca. siz düşünün gerisini. osmanlıspor ya da bize kaybettiğiniz an fener liderliği alır. son hafta konya deplasmanını saymadım bile. kupayı arenada alacağız derken sapı kalır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bunlar da aylar sonra 1 maç kazandı, götleri aya kadar kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bunlar da 10 yılda bir lig şampiyonluğu kazanacak oldu dilleri pabuç olup götler arşa yükseldi. hadi kim daha uzağa işeyecek yarışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dursundan kurtulmazsak önümüzdeki 10 yıl boyunca neler yaparız diye düşünün siz yormayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Fb bize saldıracağına bjk saldırıyor ne ilginç. Biz şampiyonluk falan kovalamıyoruz. Gidin rakibiniz fener ona saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 size saldıran yok ortada FO'nun öyle bir açıklaması da yok. olmayan haberle gelip burda goy goy yapıp sonra bize saldırıyorlar cok akp mağduriyeti kokuyor sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 oyle bir hadsizlik yapmak yemez soz konusu Galatasaray ve Ali Sami Yen iken. Ozellikle Fikret Orman, yemez yani. Fener medyasi atmistir ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Şu an ben fenerden korkuyorum. Adamlar bildiğin sağa sola saldırmadan ilerliyorlar. Eskiden olsa aziz bi konuşur trabzondan girer gs den çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Ali Sami Yen diye bir yer yok, oraya en son 3 tane kule diktiler. TOKI arena diyorsan amenna, basimla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Hee adı şu anda toki arena. 10 yıla kalmaz toki arena unutulur. Ali Sami Yen'imize kavuşuruz. Zavallı ittihatspor arsayı bi kaptırdılar Fenerbahçe'ye bi daha da kavuşamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kendi takımlarında iş yok Beşiktaş' ın sayfasına dadanmışlar. Velev ki dedi, ne yapabileceksin? Arena'da GS' yi top yapıp oynayacağız işte. Amma tatava yaptınız. Fenerliler de daha geçen kaybettikleri maçtan sonra bu takımdan bir cacık olmaz, beşiktaşa şampiyonluk hayırlı olsun diye dolanıyorlardı ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 tam ismi Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena amacim cahilligi gidermek yoksa istedigin isimle cagirirsin. ama cahil kalmasin insanlar yaziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bu cougar applevodka'nin alt chari heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 applev0dka said: dursundan kurtulmazsak önümüzdeki 10 yıl boyunca neler yaparız diye düşünün siz yormayın kendinizi. Bu tip ben yaptım olacak diyen adamlar barınamaz Galatasaray'da. Zaten hiçbir dönemde de başarılı/başarısız olsun Başkan uzun yıllar hüküm sürmemiştir dinamiklerden dolayı. Nasıl Adnan Polat'tan kurtulduysa Özbek de gider yakın zamanda. Tabi Aziz yıldırım ve Demirören ile bünyeler zehirlenince normal beklentiler sdf. Asıl soru sizin 3. Yıldız'dan önce 5.yi koyabilir miyiz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 insallah top yapip oynarsiniz bizi, sanmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 HAHAHAHAHAHa cougarmış alem adamsın vale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 olm adam tt arenada alırız demedi arena da alırız dedi, sonmaç konya deplasmanına kalmaz anlamında Sonradan tt arena da dediyse bilmiyorum gerçi, agız ishali bi adam fiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Neyse gereksiz sohbetler. Birbirmizi kırmayalım. Şahsen ben beşiktaşın şampiyon olmasını istiyorum sene sonu. Nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 En üstte bu topic var diye buraya yazıyorum. Ronaldo niye yok yaw real city maçında? Edit öğrendim, fit değilmiş. Yazık ya bu sene izlemek istediğim tek maç falandı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 çok mantıklı bir şey yapmışsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 tabi bunlar yerine gore guzel hadiseler ANTRENMANDA GERGINLIK! http://haber.sol.org.tr/video/besiktasin-antrenmaninda-kavga-154071 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ulan temin daha necip göbek atıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 takımın üstündeki ölü toprağını atar iyi olmuş. tekme tokat dalmadıkları sürece tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar