Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güneş yabancı kaleci sevmiyor zaten. Gereksiz görüyor bu pozisyonu.
Boyko güzel alternatif oldu Tolga topladı kendini toplamasaydı boyko geçecekti işte.

aynen ismail e de lazım böyle bir operasyon da ismail düzelmez ama :)
Mesaj tarihi:
boyko ile konuşmuştur büyük ihtimalle sen takıl yeni sezona başlarsın vs demişlerdir. adamı habersiz kadro dışı bırakacaklarını sanmıyorum.

robben muhabbeti çok çıkmaya başladı şu sıralar, yararlı olur mu sizce?
Mesaj tarihi:
boyko kadro dışı değil ki
adam 18e giremiyor 2 maçtır sadece o kadar

hatta ben bursa maçında senolun faşistlik yapıp 18 kadrosunda ilk maçta ne kadar türk o kadar iyi düşüncesi ile çıktığını düşünmüştüm. sıvasta olmamasına şaşırmıştım bence ufak bir sakatlık mı var falan bakıcaz görücez artık..

ama seneye sıfırdan boyko o formayı tolgadan her türlü alır gibime geliyor
Mesaj tarihi:
İsmail'i kesip Tosic'i koysun ŞG, 2 haftadır çok kötü zaten haketmiyor.
Bu hafta Serdarla oynayacağız yine mecbur, sağ kanat patlak. Sağ açıkta Olcay falan oynayabilir belki, Serdar'ı toparlasın diye, Töre falan oynarsa koridor olur orası.
Mesaj tarihi:
Bizim gavat Ege takımlarında bu büyük aşkı var ya. Hadi Beşiktaş şampiyonluğu garantileyip formaliteye çıksa anlarım da, yarışın içindeki bir takıma neden ev sahibi avantajını veriyorsun kendi insiyatifinle. BJK nezdinden ilerlemiyorum, hep böyle büyüklere. Özellikle Manisa'da
Mesaj tarihi:
Puan umudu yok dediğin takım ligte 6. ve gsnin üstünde. Ama tribünlerin tamamını neredeyse beşiktaşa veriyor, sonra da hak ederek kazandık diye çıkar şenol ortalığa :D.
Mesaj tarihi:
o maçta da puan umutları yoktu ki.

1 pozisyona girip 2 gol attılar maçta.

23-2 falandı şutlar 0-2 bitti tam bir fifa maçı işte sdsaf

şampiyonluk maçında tüm stadı size satan üstüne bir de yatan sivas örneği varken buna ağlamak komik olmuş

son 8 maçta 1 galibiyeti olan akhisar şüphesiz ki bu maçın favorisiydi sdasfas cry moar
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

applev0dka said:

para için abi.

beşiktaş bölümü bitti, akhisar tribünleri boş şuan.
adamın zaten puan umudu yok bari para kazanayım diyor.

http://i.imgur.com/jKdRQGK.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/091d1cf1e4e9785e058ef91b22974cdf.jpg

şu takımı yenemiyorsek
şampiyon olmayalım zaten
Mesaj tarihi:
belli oluyor canım.
ne demek istediğimi bile bile öyle yazdığını da biliyorum ama lezzetsiz trol yani :/

neyse google keywordleri veriyorum. bi araştırın gözyaşlarını akıtmadan önce.

2011 sivas fenerbahçe tribün bilet
Mesaj tarihi:
beyler valla çok komiksiniz ya

daha geçen hafta karşımızdaki takımın stoperindeki adamın neden oynadığını soruşturan adamlar şimdi kendi takımları deplasmanda tribün üstünlüğünü daha şampiyonluğu kesinleştirmeden alınca kimsenin yüzü kızarmıyor. bide oynadığınız takım ligde 6.

federasyonun buna karşı önlem alıp şampiyonluk garantilenmediği sürece böyle bir şeye izin vermemesi lazım ama tabi fenerasyon yine devrede di mi?

sonra yine çıkıp şerefli beşiktaş falan diye zırvalarsınız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...